ahh erkekler!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GDT

ben sensiz yorgunum
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
218
46
123
erkekler ne ister bunun cevabını bileniniz var mı? sabah akşam ondan bir ses bir seda beklersiniz, merak edersiniz, annesinden fazla önem verisiniz, kimseye göstermediğiniz sıcaklığı şefkatı ona gösterirsiniz ama yine üzülen kırılan siz olursunuz neden kaynaklanıyor bu? aşırı ilgiden mi sizce..:19:

erkekler ne ister bunun cevabını bileniniz var mı? sabah akşam ondan bir ses bir seda beklersiniz, merak edersiniz, annesinden fazla önem verisiniz, kimseye göstermediğiniz sıcaklığı şefkatı ona gösterirsiniz ama yine üzülen kırılan siz olursunuz neden kaynaklanıyor bu? aşırı ilgiden mi sizce..:19:

Merak ettim de işaretlediğim kısmı nasıl yapabiliyorsunuz?
Annelik çoğu zaman yaşama iç güdüsünün bile önüne geçebiliyor da.

Son düzenleme:
Bir birey oldugunuzu unutup iliskinizi sahiplenme adina yaptiginiz seyler basli basina hata
Onu cok sevmeniz herseyi dogru yaptiginiz anlamina gelmiyor maalesef

Herşeyi anlarımda ''Annesinden fazla ilgi gösterirsiniz'' cümlenizi anlayamam..Bir kız evladı sahibiyim sevgilisi kızımı benden nasıl daha fazla düşünüp ilgi gösterebilir ?

Herşeyi anlarımda ''Annesinden fazla ilgi gösterirsiniz'' cümlenizi anlayamam..Bir kız evladı sahibiyim sevgilisi kızımı benden nasıl daha fazla düşünüp ilgi gösterebilir ?

bende annelik iç güdüsüyle muhalefet olmanızı anlarım ama yazdıklarınızı kabullenmem benim orada anlatmak istediğim çok farklı şeyler.. bence o boyuttan bakın biraz ben burada anne evlat ilişkisini tartışmak için değil ilişkimi düzeltmek için konu açtım..

İyide içerik girmediğin bir konudan neler kasttiğini nasıl anlayabiliriz ?

Kaçan kovalanır, bu erkeklerde daha çok var ve bir kadının naz yapması kendini çekmesi ama bağlarını da asla koparmaması erkekleri o kadına çekiyor.Ama biz kadınlar sevdik mi kendi hayatımızı unutuyoruz merkeze o adamı koyuyoruz belki çok sevgiden ama karşı taraf bunu istemiyor işte.Yanlış olan bu bence.

bende annelik iç güdüsüyle muhalefet olmanızı anlarım ama yazdıklarınızı kabullenmem benim orada anlatmak istediğim çok farklı şeyler.. bence o boyuttan bakın biraz ben burada anne evlat ilişkisini tartışmak için değil ilişkimi düzeltmek için konu açtım..

İlişkinizi düzeltmek için konu açtığınızı nasıl bilebiliriz? Bu açıklamanıza kadar genel bir tanımlama yapıyormuşsunuz gibi geldi bana.
İşte tam da" orada anlatmak istediğiniz farklı şeyler" i açıklamazsanız, anlattığınız kadarına yorum yaparız.

erkekler 'HUZUR' ister.. bu kadar basit..

sevmek,sevilmek,ilgi,sevkat..vs... ama en onemlisi ona HUZUR verecek bir es.

İlişkinizi düzeltmek için konu açtığınızı nasıl bilebiliriz? Bu açıklamanıza kadar genel bir tanımlama yapıyormuşsunuz gibi geldi bana.
İşte tam da" orada anlatmak istediğiniz farklı şeyler" i açıklamazsanız, anlattığınız kadarına yorum yaparız.

satırlarca derdimi anlatmak yerine konu konuyu açar düşüncesi bana göre daha mantıklı.

İyi de bir ton soru sormamız lazım sana durumunu anlamamız için bence sen yaz apaçık biz de yorum yapalım.

erkekler 'HUZUR' ister.. bu kadar basit..

sevmek,sevilmek,ilgi,sevkat..vs... ama en onemlisi ona HUZUR verecek bir es.

sevdim sevildim kendimden çok ona huzur vermeye çalışıyorumda ama olmuyor yanlış yaptığım birşeyler var :(

satırlarca derdimi anlatmak yerine konu konuyu açar düşüncesi bana göre daha mantıklı.

Peki konu konuyu açsın o halde.
Yazdığınız kısımlara sizin deyiminizle "muhalefet" olmamız normal öyleyse.
Şimdi bu kısımlardan yola çıkarak diğer kısımları açabilirsiniz sanırım.

kesnlkle asırı ilgiden bunlar varya bunlar ilgi gostersen kacar bos bırakmaya da gelmez onun ıcın annesi gibi ilgiden cok sevglisi gibi ilgi gosterıp sizin onu meraklandırmanız lazım formul basıt ve nedense yaradılısları boyle:52::52: nerdsn napıosn kim o bunları fazlaca sormamal lazm:31: herseyıde anlatmadan laf arasında kacırmak lazım kı o sorsun kim o nerdesn napıosn vs:32:

sevdim sevildim kendimden çok ona huzur vermeye çalışıyorumda ama olmuyor yanlış yaptığım birşeyler var :(
Dışarıdan bakan insanlar olarak yanlışınızı size söyleyebilmemiz için azıcık açık olmanızda fayda var.:)

Ben kimse tarafından boğulmak istemem. Kimseyi de boğmam. İlgiden, meraktan, kıskançlıktan vs.

Beni boğmaya kalkanında bir dk. yanında durmam.

Acaba boğmaca bir ilişkimi yaşıyorsunuz ? Neredesin, ne yaptın, kiminle gittin, içmeye mi gittiniz, ortamda hatun varmıydı, niçin telefonun cebinde masada değil , kaçta eve döndün vs vs vs.

bend de bunu anlamıyorum.nasıl anneden fazla ilgi gösteriliyor.en çaresiz,en bakıma muhtaç zamanlarında anne ilgileniyr.çocuk işini eline alıyor,kendi işini kendi görür oluyor ve bir kadın çıkıp annesinden çok ilgi gösteriyorum diyor.anneden çok ilgi gösteriyorsunuz ama sevginiz bitince o adamdan ayrılabiliyorsunuz ama anne ve ailenin hala evladı oluyor:34:

seni çok iyi anlıyorum canım, bende buna benze bir ilişki yaşadım, sen çok seversin ama yine de hatalı sen olursun, en ufacık hatan yüzünden terk edilirsin.Bunlar işte bir insanın egosunu fazla şişirince oluyor.Yani insanlar böyle, aslında bizde böyleyiz, o da seni çok seviyordur ama sen daha çok sevgi gösteriyorsan daha çok ilgi gösteriyorsa karşı taraf kendini bişi sanıyor ve kendini çekiyor.

Sıla nın şarkısında olduğu gibi;

sana değer de geçer
beni deler de geçer
seyreden güler de geçer

Hep aynı başlıyor bitiyor ve
İki kişiden biri vazgeçiyor ve
Biri hep daha çok çok seviyor be

Back
X