- 15 Kasım 2019
- 339
- 439
- 53
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
Bende güzelce konuşmuştum saadetim 2 hafta sürdü sonra yine devam
Çözüm bulan olursa takipteyim

Çözüm bulan olursa takipteyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle kuzum, onlarda şöyle bir şey var, erkek onlardan kopacak düşüncesi, erkek onları takmaz kendi hayatına bakarsa dışlanıyor, veya ayıp deniyor. Kızlarınıysa oda başka ele gitti derler, yerine göre de ezdirmezler.
Maalesef bu kültürde erkeğin yeni hayatı olduğunu kabullendirmek zor, benim abime ailem gel diye bakmaz hatta kafamız ağrıdı der.
Biz ailemizi sevmiyormuyuz biz de çok seviyoruz, ama bizim özelimiz var akrabalarla bile bayramdan bayrama. Eşin de onların yanındaysa çook zor, benim eşim benim yanımda olmasına rağmen hala kontrol etmek istiyorlar, bende ısrarla söylüyorum bir olay olunca 30 yaşında adam herhalde bana soracak değil ne yapacağını ne alacağını diyorum bilerek, ki anlasınlar ben karışmıyorum siz kim oluyorsunuz böyle olmaz o birey gibisinden. Ama anlıyorlar mı yok.
Geçen gittik oturmaya, teyzeleri gelmiş sürü gibiler, biz kalkalım dedik, bana dedikleri nereye gidiyorsunuz burda yatın olur mu öyle, bende biz oturmaya geldik yatıya gelmedik dedim kalktık, arkamdan cık cık ayıp diyorlar kv mi dolduruyorlar.
Eşinle konuşmaktan korkma, o senin eşin, neyden rahatsızsan söyleyeceksin, maymun mu onlar ki sizin taklidinizi yapıyor? Biri gelir söyler bunu kalırlar öyle, bu kız iyi niyetli diye sana psikolojik şiddet uygulamaya dalga geçmeye senin sınırlarını ihlal etmeye hakları yok.Eşim beni savunuyor ama bana belli etmiyor. Ailesine karşı beni, bana karşı da ailesini savunuyor :) böyle böyle işi götürmeye çalışıyor heralde. Dolma biber gibi dolduruyorlar resmen bir bakıyorum karşımda eşim yok bambaşka biri olabiliyor sonradan gönlümü alıyor ama insan desteğini tam hissetmek görmek istiyor. Aynen benim ailemde gelinlere karşı hiç şikayette, istekte falan bulunmazlar hatta bir yanlış varsa örten cinstendir. Tatsızlık, huzursuzluk olsun istemezler, bir sorun varsa yapıcı olmaya çalışırlar. Ama eşimin ailesi yapıcı değil aksine yıkıcı. İstihbarat ekibi gibiler. Bende de var o cık cık yapan, kalın diyen teyzelerden :) hatta eşimle kapıdan çıkarken aşkım aşkım diye eşimle taklidimizi yapıp dalga geçmişlikleri bile var :)) takıyor muyum hayır
Bizimki de aynıydı duymamazlıktan gele gele alıştı baktı ki cvp veren yok bide o üsteledikce daha da süre uzayınca vazgectiMerhaba Hanımlar
Birkaç zamandır iyice sinirleniyorum bu duruma.Biz evleneli daha 6 ay oldu.Kayınvalidemede müsait oldukça gidiyoruz.Bu bazen haftada iki oluyor bazen üç bazen de bir.Ama gel görün ki haftada bir gittigimiz zaman daha nasılsın denmeden işte hiç gelmiyorsunuz bilmem ne tarzı cümleler duyuyoruz.Eşim haftaiçi eve zaten 8 gibi geliyor.Yemek ye şu bu derken onunda hali olmuyor.Diyoruz hani müsait oldukça geliyoruz zaten diye.Yok mu bu söylenmelere karşı çözüm.
O Zaman bunu söyleValla kaç kere aynen böyle dedik bilmem.Ama bir etkisi olmadı,aynı cümleleri sürekli duymaktan çok sıkıldım.
Merhaba Hanımlar
Birkaç zamandır iyice sinirleniyorum bu duruma.Biz evleneli daha 6 ay oldu.Kayınvalidemede müsait oldukça gidiyoruz.Bu bazen haftada iki oluyor bazen üç bazen de bir.Ama gel görün ki haftada bir gittigimiz zaman daha nasılsın denmeden işte hiç gelmiyorsunuz bilmem ne tarzı cümleler duyuyoruz.Eşim haftaiçi eve zaten 8 gibi geliyor.Yemek ye şu bu derken onunda hali olmuyor.Diyoruz hani müsait oldukça geliyoruz zaten diye.Yok mu bu söylenmelere karşı çözüm.
Ben hep hayır diye diye alıştırdım.Hep uygun bir dille anlattım.İki haftada bir gidiyoruzMerhaba Hanımlar
Nasılsın, çocuklar nasıl? sorusu gibi birşey bu, otomatik olarak söyleniyor, rahatsız edici derecede sık gitmeye başlamadıkça rutin olarak söylenir. Maksat muhabbet. Çok üstünde düşünmeye gerek yok bence.Merhaba Hanımlar
Zamanla alışıyorlar. Benimkiler öyle oldu en azından :) Bir de benim kendi durumumda sezdiğim şey, kayınvalidemin acaba oğlumu benden uzaklaştırır mı korkusuydu. Zamanla birbirimizi tanıdıkça anne uygun değiliz, yorgunuz ya da başka işimiz var dediğimizde artık biliyordu ki gerçekten öyle. Onlarla zaman geçirmekten, onları ve misafirlerini ağırlamaktan kaçınmadığımı aksine keyif aldığımı gördüğünde bu tavrı da bitmişti.Merhaba Hanımlar