Para olayını yapan biri değilim buraya gelirken elim kolum dolu gelirim burada da eksik ne varsa eşim param yok dese de açılma dese de KV mutlu olacaksa kırk yılın başı girder istediğini aldirirm. Kp malzeme parasını verdi eşim de onlara verdi ondan para derdinde değilim anlayacağın ben 600 harcamissam kp bana 300 harcamıştır KV eşime para vermiş harcadık diye hani çok da umursamam açıkçası annesi
Sonuçta yapacak tabi ki de...
Kuzum çok eğlenceli oldu bugün mesela ben severek yapıyorum sorun orada aslında benim kizdigimkavonoz vermişim etmişim değil ki gerçekten kolay oldu .d bunu evde yapsaydım 1 hafta da bitmezdi benim firinimda :)
+1
Arkadaşlar derdim kavonoz değil benim gözümde ne kavonoz var ne para... Bugün de oturdum yaptım hatta çok fazla almışım domatesi baya çıktı napcan o kdrni vericem tabiki :) benim sinirim dundu bitti mesela çok da kinci olmamak lazım işte de insan darılıyor hani bir anda herşeyin bana kalamsi canımı sıktı bir gün dinlendim bugün dayanamadım domates yaptım mesela ve gayette güzel yaptım ters çevirdim koydum :)
Sonuç mu gorumcemle de bitti gitti sinirim KV de zaten gideceğiz diye üzülüyor çok sırf onun için oturuyoruz şuan da ben de belki hatalı olabilirim onlarda öyle yanlış anlaşılma olmuştur nebilim ya hayatta bazen bosvermek lazım :)
Bu arada kendini kullandırma diyen olmuş benden önce eşim izin vermez böyle birseye eşim ilk başta kimseye vermeyeceksin annem dahil dedi benim kafamı karıştıran da o oldu zaten
Anlayacağınız vereceğim tabi ki de eşşeklik etmeyeceğim