Arkadaşlar merhaba benım yakında sözüm olacak.Bütçem kısıtlı olduğu için uyguna kaçmaya çalışıyorum.bana bir bilezik sevgilime saat ve çeyrek takacağız.fakat benım bileziğime ayırdığım bütçe 700 tl civarında.Kuyumcuları gezdim 22 ayar birde tam anlamamda 14 ayar oluyor sanırım 700 tl ye vahimdi yani insan içine çıkarmak istemedim.Bir de 8 ayarlıklar var altın oranı düşük hem daha kalın ve spor bir model buldum.Amacım yatırım ya da satmak değil ama hoş görünümlü olsun istiyorum.Sizce 8 ayar mı alayım yoksa hiç ayarını düşürmeden ince 22 yada 14 ayarmı ? Şimdiden teşekkürler
Sözde ve nişanda kız tarafı birşey takmaz ki! bilezik ve saat düğünde takılır.
Benim hoşuma giden model 8 ayar olan ama emin olamadım 8 ayar takılırmı diye
8 ayar bilezikler elbette Takiliyor canim fakat bir sure sonra kararmalar basliyor ne yazikki oda 700 tl nin cope gitmesi demektakılıyor.14 ayardan hiç farkı olmuyor.kim nerden bilecek ki hem sadece siz bileceksiniz.
tam altında olabilir evet ben düşünmemiştim hiç.Kuyumcu 8 ayarı 70 80 tl zarara satarsın ama kararmaz demişti.Ama kararır diyorsanız almam tabii.Benim hoşuma gşden modeliydi spor bir model ve uygun
kararsız kaldım 8 ayar kullanan yokmu hiç aramızda hanımlar :) Fikrini yazam herkese teşekkür ederım saolun canılarımmm
8 ayari aldigin takdirde ileride satmayi dusunuyormusun eger dusunuyorsan hic alma kuyumcu zararinin 70_80 tl demis ama daha fazla eder yok satmam. Hatira kalir diyorsan al derim ama beni. Fikrim almaman yonunden kunyelere bakabilirsin.
Nişanlımın bana takacakları ayrı ben birşey beklemiyorum içlerinden ne gelirse :) Ama biz kız tarafı olarak (söz nişan bir arada olacak) babam bana bilezik takacak.Fakat bileziği ben alıcam..
Sozde birsey takmak gerekmezki??? Yani sembolik bir yuzuk filan olurda, bilezige filan gerek yok diye biliyorum...damat beyede saat filan nisanda ya da dugunde takilir..yoksa ben mi yanlis biliyorum??
O parayi cope atma bana kalirsa, sirf gosteris yapayim diye...cebinde dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?