merhaba kızlar özet geçicem.. uzun zamandır takip ettiğim bi mevzu bu. burun estetiği :) uzun araştırmalar sonucu bu ameliyatı olmaya karar verdim yakın zamanda bir iki doktorla görüşücem (önceden belirlediğim) benim sorunum şu ki burun ameliyatı yanı sıra çenede de sorun var mı sizce. resim ekledim yorumlarınız çok önemli..
merhaba kızlar özet geçicem.. uzun zamandır takip ettiğim bi mevzu bu. burun estetiği :) uzun araştırmalar sonucu bu ameliyatı olmaya karar verdim yakın zamanda bir iki doktorla görüşücem (önceden belirlediğim) benim sorunum şu ki burun ameliyatı yanı sıra çenede de sorun var mı sizce. resim ekledim yorumlarınız çok önemli..
çok sorun yok kolay bi burnun var burun ucun, kaldırılıp kemer alınacak ayrıca çene ameliyatıda gerekli gibi gözüküyo tabi buna doktor karar verir ikisini tek ameliyatta ol kurtul:)merhaba kızlar özet geçicem.. uzun zamandır takip ettiğim bi mevzu bu. burun estetiği :) uzun araştırmalar sonucu bu ameliyatı olmaya karar verdim yakın zamanda bir iki doktorla görüşücem (önceden belirlediğim) benim sorunum şu ki burun ameliyatı yanı sıra çenede de sorun var mı sizce. resim ekledim yorumlarınız çok önemli..
çeneniz biraz geride sanırım. zaten burun tasarımı yapılırken doktorunuzun ona göre planlaması gerekir diye düşünüyorum. bence olmuşken ikisini bir aradan çıkarmanız daha iyi olur.
Bencede burnun cok kotu durmuyo ama eger ameliyata karar verirsen allah yardimcin olsun:) cenen ciraz geride benimde ayni ama duzelttirmek hic aklima gelmemisdi:)) karari dr birak bence cok pimpirikli oldunmu sonuc istedigin gibi olmuyor....
kafamdan geçeni söyledin uyumlu olmalı dime? abartıyorum mu diye düşündüm :)
çok sorun yok kolay bi burnun var burun ucun, kaldırılıp kemer alınacak ayrıca çene ameliyatıda gerekli gibi gözüküyo tabi buna doktor karar verir ikisini tek ameliyatta ol kurtul:)
yok yok kesinlikle uyumlu olmalı . tabi doktorun görsün zaten gerek varsa önerir. çünkü tasarım yaplırken yüzün tamamı değerlendiriliyor. diğer türlü burun istediğiniz gibi olunca bu sefer çene gözünüze batacak. tekrar ameliyat falan filan zor yani. imkanınız varsa ve gerekli görülürse bence olun kurtulun. burun sırtınız kemerli o yüzden de çeneye göre baya önde duruyor. oda giderildimi mükemmel olur bence
deneyimin var gibi hissettim emel
burnun gzl bnce cnm hic grk yok ama ynede sen blrsn . ve bse sorcktm kzlar çene amelyat ne nasl yplyo hic duymamştmm geride olunca çene nolyo kzlar ?
aşırı problemli değil biliyorum ama güzel bi burun da değil.. teşk ediyorm yine de
sanırım gerideyse çene kemiklerini kesip ileri alıyolar implantlarla ve çok ağrılı bi işlem diye duydum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?