Kızlar bana bi akıl verin eşinize nasıl davranıyorsun uz onu sevdiğinizi nasıl gösteriyorsunuz.ben eşimle hep bu soğukluk yüzünden tartışıyoruz hiç sevgisini göstermez hiç bir yere gitmeyiz agzından güzel bi laf çıkmaz bende her kadın gibi beni sevsin ilgilensin istiyorum ama yok onu nasıl düzeltebilirim en azından ona nasıl davranmalıyım
Kızlar bana bi akıl verin eşinize nasıl davranıyorsun uz onu sevdiğinizi nasıl gösteriyorsunuz.ben eşimle hep bu soğukluk yüzünden tartışıyoruz hiç sevgisini göstermez hiç bir yere gitmeyiz agzından güzel bi laf çıkmaz bende her kadın gibi beni sevsin ilgilensin istiyorum ama yok onu nasıl düzeltebilirim en azından ona nasıl davranmalıyım
gece sarılarak uyuyun. sıcak bile olsa eliniz ayağınız değsin en azından
sabah uyandığınızda birbirinize gülümseyin günaydın diyin sarılıp öpüşün
gün içinde birbirinize mesaj atın ya da bi kaç kısa arama yapın
akşamları işten eve geldiğinde sıkıca sarılın seni çok özledim diyin
tv izlerken birbirinizin kucağına uzanın
gün içinde yaptıklarınızı birbirinize anlatın (biz yediklerimizi bile anlatıyoruz)
gece yatağa aynı anda gidin. biri önden biri arkadan yatmasın. işte böyle şeyler
en azından biz böyle yapıyoruz..
Bu adamin karakteriyle ilgili zorlamayla itelemeyle olmaz ki
Kimisi sevsede belli edemez disa donuk degildir kimisida sevgi pitircigidir sen ustune duseni yap gerisi ona kalmis ha sana tavsiyem surekli benimle ilgilen guzel soz soylemiyosun yok sarilmiyosun gibi esini bunaltma geri teper bu tembihlemeyle olcak bisey degil sen sevgini goster ama abartmadan boyle adamlar kendileri yapmadigi icin sen surekli ustune dusunce daha cok bunalirlar akisina birak evliliklerin genelinde temel sorundur ilgisizlik bu cok yaygin yalniz degilsiniz
Nie soruyorum çünkü tartıştgmz zamanlarda sen soguk davranıyorsun dediğimde sen ne yapıyorsun sanki dio sadece sarılmak mı ilgi sanıyorsun dio ne bekliyorsun dediğimde cevaplamıyo
Esiniz belki sevgisini gosterebilen biri degildir ama yinede siz hissedersiniz sizi sevdigini.
Bazi insanlari degistirmek mumkun degil.
Siz elinizden geldigince sevin onu belki sizden bir seyler ogrenir...
Oncelikle esinizi de kendinizi de oldugunuz gibi kabullenin. Her insanin duygularini yasama tarzi bambaskadir. Ve ne olursa olsun bir kadin gercekten sevilip sevilmedigini hisseder. Bunu hissettiren erkegin flörtoz davranislari degildir, iliskide gercek bir sevgi varsa bu zaten ortadadir.