Ahhh prensess ahhh=(

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kokoshatun

Ziyaretçi
arkadaşlar yeni balık beslemeye başladım bi tane beyaz prenses(cadı) bi tane sarı prenses iki tanede yunusum vardı bi tanesi öldü bi tane kaldı ama galiba o da ölücek çünkü agresif beyaz prensesim yunusu ıstırmış derisini yemiş ben leke sandım ama değil yazık korkudan motorun yukarısında duruyor bende öldü felan sandım napıcam ben o beyaz prensesi alayım mı akvaryumdan yoksa maviye bi eş mi bulayım onu koruyacak yaralı balığıma ne yapabilirim bilen var mı=(

yunus derken nası yunus bildiğimiz yunus mu???

evet nasıl yunus cnm merak ettim

1225492778yunus_ciklet_baligi_160.jpg

böle yunuslar da varmış ilk kez görüyomm guugıl amca saolsun :1shok:

ayy december bu süper bişey yaaaa

tatlı su yunusları cnm bende erkeği var malum dişisi çok pahalı=) çok şirin oluyorlar

ne kadara aldın cnm çok şeker ikiside ama dişi daha çok gerçek yunusa benziyo

ben korkarım o koca kafadan :s

konunu sabote ettim ksra bakma canım ya. ilk kez duydum böle bi yunus türünü

beyazı ayırcaksın mecbur yanına ne koyarsan öldürcek
benim bi arkadaşımda var bi balık ben ona orka diyorumkaydirigubbakcemile3
esasında japon balığı ama istavrite daha çok benziyor:roflol:
ve yanına konan her balığı ısırdı saldırdı öldürdü:1ninca:hakikaten katil istavrit orka:roflol:
sende sat bi pet shopa o balığı onun yerine başka al balıklar sessiz sakin huzurlu hayvanlar ama kimisi çok fena oluyor yanına konan istinasız her balığı öldürüyor

ben tanesini 25 aldım olsun cnm problem değil bende ilk defa dudum ve aldım=) diğer balıklarım o kadar korkuyor ki anlatamam bi tanesi motorun yanında dik şekilde duruyor korkudan düşünün diğeri motorun yukarında ışığın altına saklandı ama hala fayda yok orda bile rahatsız ediyor olmazsa yarın gidip vereyim onu çok agresif çünkü=) balık dediğin uysal olur diye biliyodum cnm bende sen gibi ama canavar gibi çoğu=)

bende dişi gibi olanın erkeği var kibar cinsinden ama diğeri çok daha pahalı o daha çok benziyormuş öyle dedi akvaryumcu 70 80 e felan satıyorlarmış onu ben 25 e aldım ama çok büyük değil benim ki 4 5 cm daha

1 liraya al lapistes gitsin :roflol:
25 liraya alcan 25 tane 2 - 3 hafta geçicek olacaklar 150 tane:roflol:
bende vardı bi ara lepistes arkadaşım onların evi soğuk diye bana verdi intihar ettiler hepsi :roflol:
çok zor zanaat bu balık bakma işi

aynı durum bizde de var alırken cinsiyetlerini bilmediğimiz için 3 erkek 1 dişi balıgımız olmuş şimdi erkek bablıklar kocaman oldu dişi olan motorun arkasında saklanmakdan ne büyüdü nede kendini savuna bildi ayırdım gene olmadı.bukezde yanlız yapamadı tekarar koydum akvaryuma arada bir kuyrugu kısalıyo öteki vampirler ısırıyo ama öyle anlaşıyolar 2 senedir bu böyle devam ediyo

arkadaşlar sanırım fazla işey bilmiyosunuz ben evimde onlardan 250 yavru aldım ayrıca kafası büyük erkekler daha iyi bişiy bilmiyosanız lütfen konuşupn arkadaşlarımızı tyalnış yönlendirmeyelim ayrca evde kocaman yunus napıcak illahi
:umursamaz:

ayy bir de intihar ediyorlar evt kıyamam ben onların ölmesine

arkadaşlar sanırım fazla işey bilmiyosunuz ben evimde onlardan 250 yavru aldım ayrıca kafası büyük erkekler daha iyi bişiy bilmiyosanız lütfen konuşupn arkadaşlarımızı tyalnış yönlendirmeyelim ayrca evde kocaman yunus napıcak illahi
:umursamaz:

cnm senin bilgin var galiba yardımcı olabilir misin bana napayım ben bunları

Back
X