• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahhh şu görümceler...

Valla bitek bana tuhaf gelmiş sanırım gayet normal bir durum demekki.kızın kendi özel gününde giydiği nişan kıyafetinin görümce tarafından kendi kınasında giyilmesi

O kısmı bilmiyordum.
Nişan elbisesini onun kınasında giyecekse hoş değil.
Ama yine de baştan vermemesi gerekirdi.

bu biraz eltisinin düğününde beyaz abiye giyip taç takan eltiye dönmüş :KK70::KK70:
acaba ne niyetle yapıyor
sırf israf olmasın diye mi yoksa
o abiye bana senden daha çok yakışır diye mi bi sormak lazım :KK53::KK53::KK53::KK53:
ben olsam verirdim ama kibarca ayy nişanda yengesine çok özenmiş herhalde derim :KK53::KK53:

Ben henüz bir görümce değilim ve benim iki tane görümcem var, ikisi de kardeşlerini çok severler.

Onları hep aileden gördüm. Ön yargıyla hiç yaklaşmadım. Zaman zaman tartışabiliyoruz ama aramızda sevgi ve saygı devam ettiği için tatlıya bağlanıyor konular bir şekilde.

Kötü niyetli , kavgaya meyilli , insanların hayatına müdahele etmeyi kendine hak gören insanlar(görümce) da var. Onlar es geçiyorum.

Ama hepsi böyle değil. Konu sahibinin yazdığı durumda 'ahh görümceler' denilecek abartı bir durum yok.

Kıyafetlerini paylaşmayı sevmiyorsa bunu nazik bir dille ifade edebilir.

Not: Şimdi bu gelin bunu arkadaşına anlatıyor, arkadaşı bunu dolduruyor v.s böyle böylee kaynanalar, görümceler, eşler tu kaka oluyor.

Bir arkadaşım eşinin ablası ile geçinemiyor bu nedenle mesafeli , gerekmedikçe görüşmez, görüşse çok konuşmaz , böyle olunca çok da dert etmiyor.

Valla hayat kısa , yıllarınızı heba etmeyin.
size katılmakla beraber şunuda ekleyeyim.bende evliyim kimsenin huzuru bozulsunda istemem.burda yazdığım gibi kızın yüzünede söylemiyorum.sadece bazı şeyler özeldir karşıdaki kişinin almaya gücü var ise buna rağmen gelin adayından istiyorsa ayıp karşılarım.arkadaşım daha o aileye girmemiş bile.

O kısmı bilmiyordum.
Nişan elbisesini onun kınasında giyecekse hoş değil.
Ama yine de baştan vermemesi gerekirdi.
yani arkadaşımın üzüldüğü şeyde bu.bide kocam üstümde çok beğendi şöyle yakıştırdı böyle yakıştırdı faln demiş

bu biraz eltisinin düğününde beyaz abiye giyip taç takan eltiye dönmüş :KK70::KK70:
acaba ne niyetle yapıyor
sırf israf olmasın diye mi yoksa
o abiye bana senden daha çok yakışır diye mi bi sormak lazım :KK53::KK53::KK53::KK53:
ben olsam verirdim ama kibarca ayy nişanda yengesine çok özenmiş herhalde derim :KK53::KK53:
o elti kadar olamaz:KK70: Üç günlük dünya kalp kırmaya değmez bende görümce adayıyım bakalım bende mi istesem ne yapsam :KK48:

size katılmakla beraber şunuda ekleyeyim.bende evliyim kimsenin huzuru bozulsunda istemem.burda yazdığım gibi kızın yüzünede söylemiyorum.sadece bazı şeyler özeldir karşıdaki kişinin almaya gücü var ise buna rağmen gelin adayından istiyorsa ayıp karşılarım.arkadaşım daha o aileye girmemiş bile.

Düşüncelerimi bir önceki yorumumda belirttim.
Devam ettirmek genellikle polemiğe neden oluyor pek tercih etmiyorum.

Tek bir şey soracağım insanların maddi durumunu nasıl bilebiliyorsunuz.

Ödenmemiş faturasıyla İphone taşıyanlar, emanet lüks arabalara binenler, ev kredisi ödeyerek perişan olan insanlarla dolu etrafımız. O kadar çok örneği var ki. Ama inanın dışarıdan göründüğü gibi olmuyor o.

Alma gücü yok diye mi istemiştir, sevdiği için mi istemiştir, yüzsüzlüğünden mi istemiştir bilemem.

Kolay gelsin.

bence burada pek bi sorun yok beğenmiş istemiş bende daha kötü 3 görümce olunca herşeyimi isterler gece bizde kaldıklarında bendn giyinirler bana sormadan alır götürürler daha neler neler isterler bide abime söyleme derler

masal3487 masal3487 ben de başkalarına vermem kiyafetimi ama artık yapacak birsey yok verilen kıyafet istenmez çünkü.

bence burada pek bi sorun yok beğenmiş istemiş bende daha kötü 3 görümce olunca herşeyimi isterler gece bizde kaldıklarında bendn giyinirler bana sormadan alır götürürler daha neler neler isterler bide abime söyleme derler
gündelik kıyafetler pek sorun olmaz bence.hem seni yakın gördükleri için alıyorlardır.Tabi yinede bir sınır olması lazım

gündelik kıyafetler pek sorun olmaz bence.hem seni yakın gördükleri için alıyorlardır.Tabi yinede bir sınır olması lazım
keşke yakın görseler arkadanda o kadar laf ederler düğünümde bize gelen hediyeleri bile bize sormadan almışlar

bndekinde kıyafet bitmiyor düzleştirici al makyaj malzemesi ver çanta falan filan

:KK57: ahhh bu görümceler cümlesi tam sana göreymiş Allah kolaylık versin valla
aynen öyle ya hele büyük görümcem namusum için eşimle sevgiliyken iftira attı Allah tan eşim onların ne olduğunu baştan anlattı da sorun yaşamadık çok fenalar çok

Back
X