• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahhh şu görümceler...

görümcede pekte sorun yok bence. istemiyorsa vermeseymiş arkadaşınız.

keşke benimde sadece elbise isteyecek kadar sorunlu bir görümcem olsaydı:))

tercih meselesi ama benim garipsediğim kadar da değilmiş konu.yani kendi nişan kıyafetinin yine kendi düğününde görümce tarafından giyilmesi.herkes normal demiş
bende daha kötüsü olunca bunu çok normal karşıladım kimseden kıyafetini istemedim benim tuhafıma gidiyor bu gönlü olur mu olmaz mı ne biliyim çeşit çeşit insan var işte

tercih meselesi ama benim garipsediğim kadar da değilmiş konu.yani kendi nişan kıyafetinin yine kendi düğününde görümce tarafından giyilmesi.herkes normal demiş
Bencede normal değil sonuçta kız onu nisanda giymiş gelinin kıyafeti olduğunu bilinir hem özel bir kıyafet.

Maddi durumu olmasa hadi neyse ama maddi durumuda varmış.Ama dediğim gibi artık olan olmuş verilen eşya geri istenmez giydikten sonra alsın artık.

görümcede pekte sorun yok bence. istemiyorsa vermeseymiş arkadaşınız.

keşke benimde sadece elbise isteyecek kadar sorunlu bir görümcem olsaydı:))
Valla bu platform grup terapisi gibi başkasının senden daha olumsuz durumda olduğunu görüp haline bin şükür ediyorsun.
Bu yazılanları okuyorum arkadaşıma şimdi neyse çokta önemli değilmiş diyor

Bencede normal değil sonuçta kız onu nisanda giymiş gelinin kıyafeti olduğunu bilinir hem özel bir kıyafet.

Maddi durumu olmasa hadi neyse ama maddi durumuda varmış.Ama dediğim gibi artık olan olmuş verilen eşya geri istenmez giydikten sonra alsın artık.
Kızların çoğunluğu hiç önemli değil ne olacak giysin demişler.bende veririm görümceme normal kıyafetlerimi hatta birini kaynının düğününde giydi ama burdaki durum birazdaha farklı.olan olmuş dediğiniz gibi

Madem vermiş bir gece giysin giymeden alsanız çok ayıp olur.
Arkadaşınıza da söyleyin bir zahmet evleniyor yeni bir hayata başlıyor ama hala hayır diyemiyor. sonra bunu bdv ye taşıyorsunuz.. ilginç gerçekten..

Madem vermiş bir gece giysin giymeden alsanız çok ayıp olur.
Arkadaşınıza da söyleyin bir zahmet evleniyor yeni bir hayata başlıyor ama hala hayır diyemiyor. sonra bunu bdv ye taşıyorsunuz.. ilginç gerçekten..
sadece arkadaşım değil burada onlarca hatta abartısız yüzlerce kadın var hayır diyemeyen.zaten öyle bir konu açsak hayır diyememek tam bdv lik.bizim konumuz farklıydı.mesele bir gece giymesi değil,kendi nişan kıyafetinin kendi kınasında giyilmesi

Bence arkadasiniz icin hicbir mahsuru olmamali bunun, gorumce, gelinin nisanda giydigi elbiseyi kinasinda giymeyi sorun olarak gormuyorsa arkadasiniz icin ortada bir sorun yok sonucta o elbiseyi ilk o giymis.

merhaba kızlar.Yakın bir arkadaşım var kardeş gibi sevdiğim,iki hafta sonra düğünü olacak inşallah.Nisan ayında nişanlandı buraya kadar herşey normal anormal bir durum yok.Nişanlısını da çok seviyor.Gelelim görümce hanıma kız,arkadaşımla yaşıt ama üç dört yıllık evli tek görümce bu arada.Arkadaşımdan nişan kıyafetini istemiş kınada giymek için.Arkadaşımda hayır diyemeyen biri istemeye istemeye tamam demiş ama çok üzülüyor.Açıkçası bana çok garip geldi üstelik arkadaşım tamam deyince gelmiş hemen elbiseyi almış işi şansa bırakmamak için.Şimdi siz olsaydınız ne yapardınız sizce arkadaşım istemelimi elbiseyi yoksa umursamamalımı.bu arada görümcesinin durumu gayet iyi eşi memur çocuklarıda yok yani alacak durumu var.Biz işin içinden çıkamadık size soralım dedik kk hatunları:KK36:
Cok begenmis demek ben olsam takilmazdim.
O dusunsun arkadasinin nisanda giydigi kiyafet oldugunu herkes biliyor, kendine yakistiriyosa problem yok, goren insanlar arkadas I nizidegil gorumceye acaip bakar amma da artikci diye

Bunun görümce olmak ile ilgisi ne?

cidden soruyorum kadın sadece görümce olduğu için mi istemiş kıyafeti? Konu içeriği ve başlığın bağlantısı var mı?

yakın görmüş istemiş,ne güzel gelinin zevkini de beğendiği anlamına gelir,nazı geçiyor demektir bu ... arkadaşınız içini hiç karartmasın ,güzel bir bağ var belli ki aralarında ,kıyafetin arkadaşınızda duruşu başka,görümcesinde duruşu başka olur
evliliği hayırlı olsun ,en büyük derdi de bu olsun inşallah ,mutluluklar dileriz

sadece arkadaşım değil burada onlarca hatta abartısız yüzlerce kadın var hayır diyemeyen.zaten öyle bir konu açsak hayır diyememek tam bdv lik.bizim konumuz farklıydı.mesele bir gece giymesi değil,kendi nişan kıyafetinin kendi kınasında giyilmesi

Benim demek istediğim de bu işte canım benim verdikten sonra yapacak bir şey yok ki ne diyebiliriz bir daha verme diyebiliriz sadece. hayır diyemiyorum konusu tam bdv lik çok doğru bu.

Düsüncesizlik etmiş.. kız belki bi düğünde daha kullancaktı.. abiye kaç kere giyilir ki.. sayılıdır yani...hevesi kırılms kızın

1 dk..ben evlenicem diyelim ki (tekrar yani:KK53:)benim nişan kıyafetimi kendi kınamda giymek için nişanlımın kardeşi isticek?? hahaha çok saçma yahu. Bana böyle saçma teklifle gelinse ciddiye bile almam.

Bu gorumcelik mi simdi.Gayet normal yakin bulmus istemis belki cok begendi kiyafeti.Ayrica her memurun maddi durumu iyi degil canim cocugu olmasa bile insanlarin evini bilemez kimse icini.Bana cok normal geldi arkadasiniz keske bir dusuneyim deseymis hemen evet demese iyiymis.

merhaba kızlar.Yakın bir arkadaşım var kardeş gibi sevdiğim,iki hafta sonra düğünü olacak inşallah.Nisan ayında nişanlandı buraya kadar herşey normal anormal bir durum yok.Nişanlısını da çok seviyor.Gelelim görümce hanıma kız,arkadaşımla yaşıt ama üç dört yıllık evli tek görümce bu arada.Arkadaşımdan nişan kıyafetini istemiş kınada giymek için.Arkadaşımda hayır diyemeyen biri istemeye istemeye tamam demiş ama çok üzülüyor.Açıkçası bana çok garip geldi üstelik arkadaşım tamam deyince gelmiş hemen elbiseyi almış işi şansa bırakmamak için.Şimdi siz olsaydınız ne yapardınız sizce arkadaşım istemelimi elbiseyi yoksa umursamamalımı.bu arada görümcesinin durumu gayet iyi eşi memur çocuklarıda yok yani alacak durumu var.Biz işin içinden çıkamadık size soralım dedik kk hatunları:KK36:
kıskanmış benden demesi :D

Ay ne var bunda ya..yazik gorumce diye tum gardinizi almissiniz.
Benim gorumcemde benim nisanimda benim bir elbisemi giydi.severek verdim ustelik..ayip yahu..buyutmeyin bu kadar

Back
X