Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende daha kötüsü olunca bunu çok normal karşıladım kimseden kıyafetini istemedim benim tuhafıma gidiyor bu gönlü olur mu olmaz mı ne biliyim çeşit çeşit insan var iştetercih meselesi ama benim garipsediğim kadar da değilmiş konu.yani kendi nişan kıyafetinin yine kendi düğününde görümce tarafından giyilmesi.herkes normal demiş
Bencede normal değil sonuçta kız onu nisanda giymiş gelinin kıyafeti olduğunu bilinir hem özel bir kıyafet.tercih meselesi ama benim garipsediğim kadar da değilmiş konu.yani kendi nişan kıyafetinin yine kendi düğününde görümce tarafından giyilmesi.herkes normal demiş
Valla bu platform grup terapisi gibi başkasının senden daha olumsuz durumda olduğunu görüp haline bin şükür ediyorsun.görümcede pekte sorun yok bence. istemiyorsa vermeseymiş arkadaşınız.
keşke benimde sadece elbise isteyecek kadar sorunlu bir görümcem olsaydı:))
Kızların çoğunluğu hiç önemli değil ne olacak giysin demişler.bende veririm görümceme normal kıyafetlerimi hatta birini kaynının düğününde giydi ama burdaki durum birazdaha farklı.olan olmuş dediğiniz gibiBencede normal değil sonuçta kız onu nisanda giymiş gelinin kıyafeti olduğunu bilinir hem özel bir kıyafet.
Maddi durumu olmasa hadi neyse ama maddi durumuda varmış.Ama dediğim gibi artık olan olmuş verilen eşya geri istenmez giydikten sonra alsın artık.
sadece arkadaşım değil burada onlarca hatta abartısız yüzlerce kadın var hayır diyemeyen.zaten öyle bir konu açsak hayır diyememek tam bdv lik.bizim konumuz farklıydı.mesele bir gece giymesi değil,kendi nişan kıyafetinin kendi kınasında giyilmesiMadem vermiş bir gece giysin giymeden alsanız çok ayıp olur.
Arkadaşınıza da söyleyin bir zahmet evleniyor yeni bir hayata başlıyor ama hala hayır diyemiyor. sonra bunu bdv ye taşıyorsunuz.. ilginç gerçekten..
Cok begenmis demek ben olsam takilmazdim.merhaba kızlar.Yakın bir arkadaşım var kardeş gibi sevdiğim,iki hafta sonra düğünü olacak inşallah.Nisan ayında nişanlandı buraya kadar herşey normal anormal bir durum yok.Nişanlısını da çok seviyor.Gelelim görümce hanıma kız,arkadaşımla yaşıt ama üç dört yıllık evli tek görümce bu arada.Arkadaşımdan nişan kıyafetini istemiş kınada giymek için.Arkadaşımda hayır diyemeyen biri istemeye istemeye tamam demiş ama çok üzülüyor.Açıkçası bana çok garip geldi üstelik arkadaşım tamam deyince gelmiş hemen elbiseyi almış işi şansa bırakmamak için.Şimdi siz olsaydınız ne yapardınız sizce arkadaşım istemelimi elbiseyi yoksa umursamamalımı.bu arada görümcesinin durumu gayet iyi eşi memur çocuklarıda yok yani alacak durumu var.Biz işin içinden çıkamadık size soralım dedik kk hatunları![]()
sadece arkadaşım değil burada onlarca hatta abartısız yüzlerce kadın var hayır diyemeyen.zaten öyle bir konu açsak hayır diyememek tam bdv lik.bizim konumuz farklıydı.mesele bir gece giymesi değil,kendi nişan kıyafetinin kendi kınasında giyilmesi
kıskanmış benden demesimerhaba kızlar.Yakın bir arkadaşım var kardeş gibi sevdiğim,iki hafta sonra düğünü olacak inşallah.Nisan ayında nişanlandı buraya kadar herşey normal anormal bir durum yok.Nişanlısını da çok seviyor.Gelelim görümce hanıma kız,arkadaşımla yaşıt ama üç dört yıllık evli tek görümce bu arada.Arkadaşımdan nişan kıyafetini istemiş kınada giymek için.Arkadaşımda hayır diyemeyen biri istemeye istemeye tamam demiş ama çok üzülüyor.Açıkçası bana çok garip geldi üstelik arkadaşım tamam deyince gelmiş hemen elbiseyi almış işi şansa bırakmamak için.Şimdi siz olsaydınız ne yapardınız sizce arkadaşım istemelimi elbiseyi yoksa umursamamalımı.bu arada görümcesinin durumu gayet iyi eşi memur çocuklarıda yok yani alacak durumu var.Biz işin içinden çıkamadık size soralım dedik kk hatunları![]()