Ahhhh şu Erkekler !!

Melikegrss

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
97
104
13
31
Eşimden ilgi istiyorum ve bunu onada söylüyorum. Hep dısarı ile ilgileniyor söyledigim zamanda inkar ediyor. Ben mesaj yazsam bakmaz arkadaslari yazdimi hemen cvb verir. Cok dedim havuza gideyim diye nuh dedi peygamber demedi. Arkadasinin karısı gidiyormusta s3nde git dedi lan ven san dedim ya. Milletin icinde hep bir kusur acar yerin dibine gömer hakaretler eder. Gözümden düstü gönlumdende düştü. Şimdi ise hic konusmuyorum ve cok sıkılıyorum hep evdeyim cymartesi günleri tatil evde geciyor hep. Aksam geliyor yemek yiyor şekerleme yapıyor sonra cayını icip tekrar yatiyor. Beni kim düsünsün ki cok dertliyim cokkkkkkkk

Nısanlık dönemi süperdi ya. Hep düsünüyorum ama allah büyüktür deyip hep ailemi düsünüyorum.

İlgi istediğini söyleme, sen ilgini ondan çek.
Onun fikrini alma istiyorum gideceğim de ve git.
Ne olacak en fazla?
Kavga, huzursuzluk..
Şimdi çok mu huzurlusun?

siz bu adamın sizi sevdiğine eminmisiniz?

Birlikte ne yapiyorsunuz? Ortak konusabileceginiz biseyler var mi? Ortak yaptiginiz hobiniz var mı? Ortak ilgi alanı vs ortak bisey var mı? Ortak bulustugunuz bir nokta olsa adam bu kadar disari kaymaz. Ilgi diyorsunuz ama nasil ilgilenecek? Ne bekliyorsunuz mesela adamdan?

sen kendini düşün bu adamın seni düşündüğü yok nasıl olsa
neden hep evdesin çık sende seninde arkadaşların olsun sende onun mesajlarına cevap verme
çay istiyorsa kendisi demlesin yanlız içsin ona hak ettiği cansız odun muamelisi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…