Size bir sey soyliyimmi arkadaslar, Bende hep su vardi, annemizden ne gorduysek o , ki benim annem kayinvalidesi icin yapmadigini birakmadi 30 yil bakti kadina ve bizde vefat ett babannem, ve annem su an 45 yasinda 10 tane hastaligin sahibi...
Neyse ben bunlari goren birisi oldugum halde iste ,kayinvalimenin bir dedigini iki etmedim tam 5,5 yil, ne dese yaptim, bir kere bile itirazim olmamistir ki basimi cok vuruyorum taslara bu konuda, esim uzulmesin, yok beni sevsinler, mutlu aile tablosu vs.cok safmisim su an anliyorum..her gun banyosuna kadar yaptir, tirnaklarina kadar kes, camasir yika,isten gec cikmana ragmen kos yemek hazirla koca aileye vs vs...Birde soyle dusunuyorum yok benim vicdanim rahat olsun Allah icin yapiyorum, bende yaslanacagim zamanla salak ben iste::) Ne olabilirki nihayetinde tahmin ettiginiz gibi ben her zaman kotu, yetersiz, beceriksiz, vsvs.tum kotu vasiflara sahibim ve dunyada tek olduguna inandigim cadilar cadisi kaynanamin ve onun sadece genc versiyonu olan gorumcemin beni aglatmadigi gun olmadi..esimde hep onlar tarafindan, her zaman ben haksizim...
5.5 yilin akabinde bir karar aldim esim ile olan bir tartismanin akabinde artik bu aile icin degil kendim icin yasiyacagim diye, sonucu ne olursa olsun katlanacaktim ve kararimi uygulayacaktim,ki oylede oldu.. Ilk gunlerde beklentiler devam etti bu saf nasil olsa gelecek yemegi hazirlayacak diye, nasil olsa hafta sonu camasirlar yikanacak diye, birde biz yurtdisinda yasiyoruz ve esimin tum ailesi ile birlikte,(annesi, kiz kardesi, erkek kardesi, onun esi ve cocugu, uzun bir donem hatta teyzesi) dusunun bendeki gucu artik... baktilar olmuyor , saf akillanmis beklentiler azaldi, zamanla surat asmalar, kaprisler bitti, her kes kendi isini zor olsada yapmaya basladi, kolay olmadi , kisa surede olmadi ama ben basardim, inanin cok huzurluyum su an, vicdanim cok rahat,...
Kendim icin yasiyorum, kendim icin birikim yapiyorum, birikim derken isimin disinda, 2 dil ogrendim, hoca tuttum, surekli okuyorum, siirler yaziyorum kitaplastirmayi dusunuyorum, kendime olan saygim artti, bakim yapiyorum kendime vs.vs..:) Ben sunu oneriyorum herkese guclu olun herseyden once kiymetinizi biliyor iseler yapin elinizden geleni ama yok benimki gibi bilmiyor iseler sallayin gitsin, sizden onemli kimse olamaz..
Sonrasi ne mi oldu benimle yasayamadilar su an hepsi Turkiye'ye dondu....