Ahi tutan var mi?

Oluyordur illa ki.
Bir arkadaşımız vardı iki kız arkadaşımı aynı anda idare ediyordu. Ben ki yetiştirdiğim için kızların ikisi de anlaşıp aynı anda oğlana kazık atmışlardı :) ama her ikisi de oğlana çok ah etti.
Oğlana ne oldu derseniz kızlardan ayrıldıktan 3 sene sonra falan evlendi.
İlk başta bebek istediler uğraştılar olmadı.
Sonra evlendiği kız oğlanı çok ezdi. Şimdi boşanmak istiyorlar. Evde huzur yok mutluluk yok şiddet var. Hazır bebek yokken bitsin diyorlar. Öyle tutabilyor ah denilen..

ah etmedim kimseye ama biri yüzünden gözyaşı döktüğümde mutlaka bikaç ay içinde başına bir şey geliyor (ha ama tabii ki kader diye bişey var benle alakası olmadığını biliyorum

Allah belanı versin cümlesi hiç lugatimda yokken dört aydır dilimden düşürmez oldum. Umarım allah cezasını verir o adamın gözyaşlarımda boğulur inşallah diyorum inşallah ben de görürüm o günleri.

Ben ahı tutan gördüm. Kuzenim bir kızla görüştü görücü usulü kız çok aşık oldu bu adama ama kapalı diye kızı istemedi. Kız çok ağladı. Aradan yıllar geçti adam evlendi bi oğlu oldu karısı şimdi boşanmak istiyor. Sebebi de kocasına olan aşkı bitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…