ne alaka ya. Niye başkasının ahı sizden çıksın. Allah dur bu haksızlık etmiş ama ahını onun kızından oğlundan torunundan çıkarayım mı diyecek. Kendince kafasında ideal eşi bulmuş ve evlenmiş. Sizinle olmayacağını görmüş. Şükredeceğinize kendinizi yiyorsunuz. Keşke benim eşim de beni terk etseymiş nişanlılık aşamasında. Melek yüzlü şeytan biriyle evlenmek zorunda kalmazdım. Siz önünüze çıkan fırsatı görmek yerine ah vah etme derdindesiniz. Boşverin artıkiste bu durumda beni üzüyor.belkide babam abim dedem birine kötülük etti onların ahi benden çıkıyor.benim suçum ne yada çıkarım.coxuguna bisey olmasın iyi insanlarla karsilastirsin benim derdim o çeksin ettiğini
Böyle vizyonsuz heriflerin mutlu olduğunu ben pek görmedim.bende aynı anda idare edilmişim.benimke gonul eglendirdi istedigi gibi koyden türbanlı ilkokuldan sonra okumamış erkek arkadasi hic olmamış ev kızı aldi
istemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
sen geçmiyorsun bile onun aklından kafası meşgul evini düzenliyor çocuğuna elbiseler alıp karısıyla hayaller kuruyor sende mal gibi acı çekiyorsun diyorum .ama elimde olan bisey değil ki.ben gecenin bir vakti icim sıkılarak uyanayim nefesim kesilsin diye uğraşmıyorum ki.uyuyorum yani plansız uyanmam.sabah akşam huzuru kalmasin mutlu olamasin diye beddua ediyorum.Allahim benimde karşıma birini çıkar mutlu olayım diye degil tüm enerjimi dualarımı o mutsuz olsun diye ediyorum.Aksine adamın her işi yolunda.taşa elini atsa altın kesiliyor.ben birine kötülük ettimde benden mi ah çıkıyor diyorum kesinlikle hayir.
ah 'ım tutar mi kızlar.Allah adama yağdırıyor.ahirette degil dünya gözüyle yasattiklarini yasasın istiyorum
istemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
sen geçmiyorsun bile onun aklından kafası meşgul evini düzenliyor çocuğuna elbiseler alıp karısıyla hayaller kuruyor sende mal gibi acı çekiyorsun diyorum .ama elimde olan bisey değil ki.ben gecenin bir vakti icim sıkılarak uyanayim nefesim kesilsin diye uğraşmıyorum ki.uyuyorum yani plansız uyanmam.sabah akşam huzuru kalmasin mutlu olamasin diye beddua ediyorum.Allahim benimde karşıma birini çıkar mutlu olayım diye degil tüm enerjimi dualarımı o mutsuz olsun diye ediyorum.Aksine adamın her işi yolunda.taşa elini atsa altın kesiliyor.ben birine kötülük ettimde benden mi ah çıkıyor diyorum kesinlikle hayir.
ah 'ım tutar mi kızlar.Allah adama yağdırıyor.ahirette degil dünya gözüyle yasattiklarini yasasın istiyorum
Üff.
İçlenmiş ah etmiş işte, seviyorum ölüyorum bitiyorum diye birisi iki günde terk edip kısa sürede de evlense kim olsa bu neydi şimdi der. İlla dövmesi sövmesi mi gerek. Neye içleniceğinin de hesabını mı vericek insanlar. Gönül bu.
Allaha havale etme dediğiniz şey de beddua etmenin kibarı, beddua etmiyormuş gibi yapıp beddua etmek. Sanki Allah'a havale ederken size kötülük edenlerin gül bahçesinde yaşamasını isteyerek havale ediyorsunuz.
İlkokul mezunu türbanlı köylü kızı beğenmemiş ne kadar fesatmış. Tebrikler hepiniz ne kadar kalendersiniz. Erkek arkadaşınız sizi bırakıp öyle bir kızla evlense hiç gülmezsiniz, kızı kendinize ve çocuğa denk görürsünüz tamam inandım.
Bir ben beceremiyorum galiba tribünlere oynamayı.
Adamın günahı olmayabilir mi?adamin işleri yolunda.kirdigi yerden kırılsın istiyorum.buyuk bedduaalrim ve haksiz yere ettiğim bedduam yok ki.huzur birakmadi huzuru kaçsın istiyorum
öyle bir şey olsaydı bu dünyada bütün kötüler fakir mutsuz olurdu. Ama gördüğün gibi dünya böyle işlemiyor. Sen kendi hayatına bak kafanı dağıt gez dolaş eğlen düşünme. Hem öyle beddua edersen ordaki çocuğun ne günahı var ki .istemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?