- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
dehşet içinde okudum.
ben de nişanlıyım, nişanlımın benden önce ilişkileri olmuş haliyle, ve birinin çok üzgün çok yıkılmış ayrıldığını tamamen şans eseri başka bir ortamda öğrenmiş bulundum. düğün hazırlıklarım, eşyalarım, sürecim, balayı planlarım tam da istediğim gibi oluyor, sevgilim de ben mutlu oldukça mutlu oluyor, ee yani şimdi bu kadın bana ah mı edecek. ben mutlu değilim onlar da olamasın diye dualar mı edecek? çok büyük haksızlık değil mi bu? ben herşeyden habersizken bütün bu kötü duaları hak edecek ne yaptım?
kaldı ki ben de kendi eski sevgililerimi düşünüyorum, hatta karşı tarafın isteksizliği ile bitirdiğim kişiye bile asla böyle duygular beslemiyorum. birbirimizde birşeylerin eksikliğini yaşamışız ki ilişkimiz devam etmemiş, umarım kendisine daha uygun biriyle mutlu olsun diyor geçiyorum. sizi biraz saplantılı buldum.
lütfen enerjinizi başkalarının kötülüğüne değil kendi iyiliğinize odaklayın.
Sana katılıyorum bende görmedim ahın olduğunu.. Bana kötülük yapan kişiler benden daha mutlu..ah diye bişe yok vallahi
kim naparsa yanına kar kalıyo
seni üzdüğü için üzülmeyecek bunu kabullenmelisin
bu dünyada denge ve adalet diye bişe yok
istemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
sen geçmiyorsun bile onun aklından kafası meşgul evini düzenliyor çocuğuna elbiseler alıp karısıyla hayaller kuruyor sende mal gibi acı çekiyorsun diyorum .ama elimde olan bisey değil ki.ben gecenin bir vakti icim sıkılarak uyanayim nefesim kesilsin diye uğraşmıyorum ki.uyuyorum yani plansız uyanmam.sabah akşam huzuru kalmasin mutlu olamasin diye beddua ediyorum.Allahim benimde karşıma birini çıkar mutlu olayım diye degil tüm enerjimi dualarımı o mutsuz olsun diye ediyorum.Aksine adamın her işi yolunda.taşa elini atsa altın kesiliyor.ben birine kötülük ettimde benden mi ah çıkıyor diyorum kesinlikle hayir.
ah 'ım tutar mi kızlar.Allah adama yağdırıyor.ahirette degil dünya gözüyle yasattiklarini yasasın istiyorum
istemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
sen geçmiyorsun bile onun aklından kafası meşgul evini düzenliyor çocuğuna elbiseler alıp karısıyla hayaller kuruyor sende mal gibi acı çekiyorsun diyorum .ama elimde olan bisey değil ki.ben gecenin bir vakti icim sıkılarak uyanayim nefesim kesilsin diye uğraşmıyorum ki.uyuyorum yani plansız uyanmam.sabah akşam huzuru kalmasin mutlu olamasin diye beddua ediyorum.Allahim benimde karşıma birini çıkar mutlu olayım diye degil tüm enerjimi dualarımı o mutsuz olsun diye ediyorum.Aksine adamın her işi yolunda.taşa elini atsa altın kesiliyor.ben birine kötülük ettimde benden mi ah çıkıyor diyorum kesinlikle hayir.
ah 'ım tutar mi kızlar.Allah adama yağdırıyor.ahirette degil dünya gözüyle yasattiklarini yasasın istiyorum
Sen onun hayatını takip ederken kendi hayatından gidiyor zaman. Öyle bekleyerek gelen birşey değil ah. Sen herşeyi unutursun ve bir bakmışsın öbür taraftaki tarumar. Ama sen bir ömür onun çile çekmesini beklerken 10 yıl 20 yıl. Olan sana olur. Onu beklerkenkah seni tutmuş olur anlamazsın.istemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
Çocuğu olacak diyorsun. Etme böyle beddualar. Seni bu kadar üzen biri ile yolun baştan ayrildiysa olayın hikmetini düşün. Şer sandığında hayır vardır belkide. Destek al baya takıntı yapmışsın .adamin işleri yolunda.kirdigi yerden kırılsın istiyorum.buyuk bedduaalrim ve haksiz yere ettiğim bedduam yok ki.huzur birakmadi huzuru kaçsın istiyorum
Başkasının mutsuz olması için dua edeceğine kendi mutluluğun için çabalasan daha iyi olmaz mı. O mutsuz olsa ne geçecek ki eline? Ettiğin beddualar sadece ona değil habersiz bir kadına ve daha doğmamış masum bir bebeğe de gidiyor farkında mısın? Diyelim ki herhangi bir nedenden o bebeğe bir şey oldu ve bu da senin kulağına geldi. Çok mu mutlu olacaksın? Boş boş işler bunlar. Kendine odaklan. Mutluluğunun da mutsuzlugunun da tek nedeni insanın ta kendisi. Hayatı sadece bir adam olacak kadar bos bir kadın misin. Başka hiç bir amacın, hayalin yok mu şu hayatta? Çok hayret ediyorum senin gibi tiplere.istemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?