Onun ağzından dinledim derken 10 yıl sonra sizimi aradiAynısını ben de yaşıyorum. Kimseye beddua etmem , ama çok kırıldıysa içime atarım, Rabbim sana havale ediyorum derim. Hep de duyarım sonraları seneler sonra da olsa. Kırdığın yerden kırılırsın diye bir ayet var.
Hatta yeni öğrendim, eşimin ailesinin beni çok kırdığı bir dönemde yani eşimle beni ayırmaya çalıştığında, görümcemin de kendi kv si ve eşiyle sorunlar yaşadığını hatta çocuğu olmuyor diye muayeneye götürüldüğünü duydum. Kurcalamadım ama bu kadarı da yetti.
Beni çok üzen eski sevgilimin başına gelenleri 10 sene sonra kendi ağzından dinledim...Bir çok şey var böyle.
Onun ağzından dinledim derken 10 yıl sonra sizimi aradi
Aldatildim canim ve malesef bosanmadim ve şimdi beni deli gibi seviyomus numarasi yapiyor :) aşk dolu bakmalar sarilmalar vs. Bide eski sevgilisni arattirdigini görmüştüm sitelerden.. bizim evliligimiz cok oncesine dayanir yine o kizi unutamadigi icin ayrilmistim bi kac arkadasimdan da ona kor kutuk asik oldugunu duymustum salaklik mi dersin aşk mi dersin büyük konuşma mi dersin asla evlenmem dedigim adamla evli buldum kendimi.. beni aldattigi kadin baska bir kadinBirşeyi merak ettim benim eşim de dahil derken eşiniz başkasinimi seviyor yanliş anlamis olabilirm kusura bakmayin
sizi anliyorum fakat adamda sizi aldatmamis ki ayrilmis sonra evlenmis takmayin kafaniza bedua etmeyin kimseyede iliskiler boyledir sevgikiyken ayrilir evliyken bosaniriz hayatin olagan akisi bu bunuda bir tecrube sayin ve yolunuza bakinistemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
sen geçmiyorsun bile onun aklından kafası meşgul evini düzenliyor çocuğuna elbiseler alıp karısıyla hayaller kuruyor sende mal gibi acı çekiyorsun diyorum .ama elimde olan bisey değil ki.ben gecenin bir vakti icim sıkılarak uyanayim nefesim kesilsin diye uğraşmıyorum ki.uyuyorum yani plansız uyanmam.sabah akşam huzuru kalmasin mutlu olamasin diye beddua ediyorum.Allahim benimde karşıma birini çıkar mutlu olayım diye degil tüm enerjimi dualarımı o mutsuz olsun diye ediyorum.Aksine adamın her işi yolunda.taşa elini atsa altın kesiliyor.ben birine kötülük ettimde benden mi ah çıkıyor diyorum kesinlikle hayir.
ah 'ım tutar mi kızlar.Allah adama yağdırıyor.ahirette degil dünya gözüyle yasattiklarini yasasın istiyorum
Hadi ya fena olmuşAynı kurumda çalışıyoruz. Kendisi anlatmak istedi.
Peki neden boşanmadinizkiAldatildim canim ve malesef bosanmadim ve şimdi beni deli gibi seviyomus numarasi yapiyor :) aşk dolu bakmalar sarilmalar vs. Bide eski sevgilisni arattirdigini görmüştüm sitelerden.. bizim evliligimiz cok oncesine dayanir yine o kizi unutamadigi icin ayrilmistim bi kac arkadasimdan da ona kor kutuk asik oldugunu duymustum salaklik mi dersin aşk mi dersin büyük konuşma mi dersin asla evlenmem dedigim adamla evli buldum kendimi.. beni aldattigi kadin baska bir kadin
Oyle gerekti ve bir süre de öyle gerekmek zorunda ekonomik özgürlüğüm yokPeki neden boşanmadinizki
size cvb vereceğim takip ettiğim ve olgun bulduğum bir insansınız.takdir edersinizki burada uzun uzadıya önce ayrıntısına kadar açıklama yapılamıyor.adamin niyeti zaten başkası ile evlenmekmis.bana ilgi gösterirken sevgisinde boğarken aile yapısına uygun kiz kız ile nisan hazırlığı yapiliyormus.
bende aynı anda idare edilmişim.benimke gonul eglendirdi istedigi gibi koyden türbanlı ilkokuldan sonra okumamış erkek arkadasi hic olmamış ev kızı aldi
Cünkü karma diye bisey varistemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
sen geçmiyorsun bile onun aklından kafası meşgul evini düzenliyor çocuğuna elbiseler alıp karısıyla hayaller kuruyor sende mal gibi acı çekiyorsun diyorum .ama elimde olan bisey değil ki.ben gecenin bir vakti icim sıkılarak uyanayim nefesim kesilsin diye uğraşmıyorum ki.uyuyorum yani plansız uyanmam.sabah akşam huzuru kalmasin mutlu olamasin diye beddua ediyorum.Allahim benimde karşıma birini çıkar mutlu olayım diye degil tüm enerjimi dualarımı o mutsuz olsun diye ediyorum.Aksine adamın her işi yolunda.taşa elini atsa altın kesiliyor.ben birine kötülük ettimde benden mi ah çıkıyor diyorum kesinlikle hayir.
ah 'ım tutar mi kızlar.Allah adama yağdırıyor.ahirette degil dünya gözüyle yasattiklarini yasasın istiyorum
Anladım canm hakkınızda hayirlisi olsun bundan sonra eşinizle mutlu olursunuz insallahOyle gerekti ve bir süre de öyle gerekmek zorunda ekonomik özgürlüğüm yok
"Ben birini sevdim, güvendim ve her insan gibi tercihlerim doğrultusunda bir ilişki yaşadım" şeklinde düşünebilseydiniz bugün kendinizi kullanılmış hissetmeyecektiniz. Ama düşünemiyorsunuz çünkü kendi değerinizi başka birinin size verdiği değerle belirliyorsunuz. Eğer sizi ‘evlenmeye layık’ görseydi o zaman değerli hissedecektiniz. Oysaki kimsenin değeri bunlara bağlı değildir, kişi kendi değerini kendisi belirler. Bu da duruş, özsaygı,özgüven,hayat felsefesi gibi şeylerden geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?