ah'ım niye tutmuyor?

bende aynı anda idare edilmişim.benimke gonul eglendirdi istedigi gibi koyden türbanlı ilkokuldan sonra okumamış erkek arkadasi hic olmamış ev kızı aldi

Keskin sirke kupune zarar,diyorum baska bisey demiyorum..

Bir de karşı tarafı dinlemeli..

Tamam sizinle sevgili olmak için peşinizden koşmuştur. Çok normal. Ama belki de umduğu gibi biri çıkmadınız mutlu olamayacağını anladı ve ayrılmak istedi. Ve bu da çok normal.

Haklıysanız Allah'a havale edin yeterli..

Yanılıyorsun tatlım. Söylemeye çalıştığım senin dedenin ah aldığı değildi. O atasözünde söylenmek istenen aslında birinin ahıyla ömrün boyunca mutlu olamayacağın. Sen başkasının ahını neden cekesin, hem bunu neden ah olarak düşünüyorsun, belki hayattan öğrenmen, ders çıkarman gereken bi durum bu. Tecrübe olarak düşün, seni belki daha büyük yanlışlardan korudu. Hatayı biraz kendinde de ara ve bundan sonra aynı hataları yapmamaya gayret et. Hakkımızı gasp eden herkese ah etseydik, dünyada mutlu insan olmazdı. Herkes bi şekilde birinin hakkına giriyor. Ah, beddua, kin, nefret kişinin kendine zarar veren duygular. İnan bana kalbini bu değmez insanın kötü enerjisiyle dolduracağına güzel günler için dua et. Onun mutsuz olduğunu duymak sana belki onu duyduğun an haz verecek ama kendi mutluluğun ebediyete kadar sürecek. Bilemezsin....

Iste bu kadar!bravo benimde hayat felsefem bu,kim ne yaparsa kendine yapar ben rabbime birakirim, o yuce adaletiyle herkese hakettigini verir:)

Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz valla allah öyle bir yerden çıkarirki
Adama dünyaya tersinden baktırır !!
Ilahi adalete sığın..

Hepimizin sevgilisi oldu ve hepimiz evlendik. Simdi bu durumda 2 secenek var.
1.herkes bize ah etsin veya biz herkese ah edelim.
2.ilk sevgilimizle evlenip 1 ay sonra bosanalim.
Flort etmek zaten tanimak icin yapilir.
Bakis acinizi degistirmenizi oneririm. Uzulmussunuz insaniz bunu anlayabilirim ama surekli o insani ve hayatini takip edip ah etmeyi anlayamiyorum.

Amanın ne kadar ağir olmuş kardesiniz için e peki neyapti kardeşiniz

bende aynı anda idare edilmişim.benimke gonul eglendirdi istedigi gibi koyden türbanlı ilkokuldan sonra okumamış erkek arkadasi hic olmamış ev kızı aldi
“Okumamış” alt metin cahil oluyor anladığım kadarıyla. Güzel kardeşim madem senin tahsilin yerinde, cahil değilsin neden kandın bu adama?

Ah etmek kadar saçma bişey yok.
Bide tutsun die beklenir.
Beklemeyin.
O adamın sizi terk etmesi sizin belkide çok çok çok iyiliğinize oldu bunu bilemezsiniz.
Şimdi üzülüyorsunuz evet ama üzüntü geçip karşısınıza belkide eski sevgilinizden kat be kat iyi biri çıkacak ve aşık olacaksınız.
Zaman herşeyi sizin için ayarlar merak etmeyin.
Üzüldüğünüz zaman Ah etmek yerine , Allahım sana bırakıyorum derseniz , evrenede negatif enerji göndermemiş olursunuz.
Negariflik en çok sizi etkiler.
Ahın tutması diye bişey olsaydı,dünya tepetaklak olurdu.
Diyelim karşıki insan kötü günler geçiriyor.
İnanın bu sizin ahınız yüzünden değildir.
Öyle olması gerekiyordur öyle olur.
Bende dahil kimse kendini fazla önemsemesin bu konuda.
Allaha bırakın geçin herşey zamanla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…