- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
istemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
sen geçmiyorsun bile onun aklından kafası meşgul evini düzenliyor çocuğuna elbiseler alıp karısıyla hayaller kuruyor sende mal gibi acı çekiyorsun diyorum .ama elimde olan bisey değil ki.ben gecenin bir vakti icim sıkılarak uyanayim nefesim kesilsin diye uğraşmıyorum ki.uyuyorum yani plansız uyanmam.sabah akşam huzuru kalmasin mutlu olamasin diye beddua ediyorum.Allahim benimde karşıma birini çıkar mutlu olayım diye degil tüm enerjimi dualarımı o mutsuz olsun diye ediyorum.Aksine adamın her işi yolunda.taşa elini atsa altın kesiliyor.ben birine kötülük ettimde benden mi ah çıkıyor diyorum kesinlikle hayir.
ah 'ım tutar mi kızlar.Allah adama yağdırıyor.ahirette degil dünya gözüyle yasattiklarini yasasın istiyorum
Birsey merak ettim sorumu affedin ama niye kizdiniz niye kacmis nesi itici kizin anlamadim ?Ehhh adamın sizden niye kaçtığı ortada. Ne kadar itici ve çirkin cümleler bunlar.
Siz adamı ölesiye sevdiniz diye o da sizi sevecek değil. Demek ki bakmış sizinle yapamayacak işi bitirmiş. Siz saplantılısınız diye o da mı saplantılı olsun.
Her sevgiliyle evlenilecek diye bir durum mu var. Hayatınıza bakacağınıza beddua ediyorsunuz. Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye oda geldiğim yere gidiyorum demiş.
Gerçi alıntıladığım mesajınızdan sonra size zerre hak veremiyorum.
Kesinlikle bu ah etmek değil. Hayatımda hiç kimseye beddua etmem gördügüm yaşadıgım şeylerden sonra . kimse kimseye de etmesin. Beddua o kadar basit bir şey değil.Yaptığınız ah etmek değil.
Adamın karısından çocuğundan ne istiyorsunuz?
Unutamıyorsanız sizin probleminiz buna yoğunlaşın.
bende aynı anda idare edilmişim.benimke gonul eglendirdi istedigi gibi koyden türbanlı ilkokuldan sonra okumamış erkek arkadasi hic olmamış ev kızı aldi
Birsey merak ettim sorumu affedin ama niye kizdiniz niye kacmis nesi itici kizin anlamadim ?
Konu sahibinin yukaridaki mesaji nasil bir insan oldugunu cok guzel ozetliyor
yani ilişki hani iki kişilik olur ya.kendi rızasıyla flört etmiş.kimse zorla bişey yaptırmamış onu diyorumÇok pardon anlayamadım? Tek taraflı derken ?
ama sen evliydin verilmiş söz var imza var ortada.bu konuda adam kıza bir vaatte bulunmamış kiBenimde tutmuyor hayatımı alt üst etti kv ailemi kötüledi ben kötü oldum ama onun bıçağı her türlü kesti yaptığı annelerin altından yılan gibi kıvrılıp üste çıkmayı bildi 4 yıldır ah ediyorum ama yok ben biz ailem ne hale geldik hep o kazandı oğlunun gözünde hep o melek oldu tutmuyor beddua falan ben hasta oldum o hala taş gibi şarkı türkü söylüyor hergün geziyor tozuyor ama yinede hakkım helal değil öbür tarafa gidince ayakta beklesin beni ben ölünceye kadar...
Gayet insani duygular bunlar, kızı beğenmeyebilir, bunu da dile getirebilir. Terkedilmiş, adam biri ile olmaya başlamış, acı çekiyor konu sahibi ve gayet normal insani bir duygu ile adamı da kızı da beğenmediğini ifade edebilir, herkes yapar bunu. Kızın suçu olmadığını herkes biliyor ama böyle konuşması bana tuhaf gelmedi, normal , insani bir davranış, bu ruh hali içi,nde.Konu sahibinin yukaridaki mesaji nasil bir insan oldugunu cok guzel ozetliyor
kurduğu cümledenBirsey merak ettim sorumu affedin ama niye kizdiniz niye kacmis nesi itici kizin anlamadim ?
Evet de adam aldarmis.aldattigi kisiyle evlenmis. Ben baskasiyla da birlikteyim ikinizden birini seccem dese dediginize tamam da kizin bunlardan haberi yok :)yani ilişki hani iki kişilik olur ya.kendi rızasıyla flört etmiş.kimse zorla bişey yaptırmamış onu diyorum
Gayet insani duygular bunlar, kızı beğenmeyebilir, bunu da dile getirebilir. Terkedilmiş, adam biri ile olmaya başlamış, acı çekiyor konu sahibi ve gayet normal insani bir duygu ile adamı da kızı da beğenmediğini ifade edebilir, herkes yapar bunu. Kızın suçu olmadığını herkes biliyor ama böyle konuşması bana tuhaf gelmedi, normal , insani bir davranış, bu ruh hali içi,nde.
adama kursun bu cümleleri neden kadına kuruyor.Gayet insani duygular bunlar, kızı beğenmeyebilir, bunu da dile getirebilir. Terkedilmiş, adam biri ile olmaya başlamış, acı çekiyor konu sahibi ve gayet normal insani bir duygu ile adamı da kızı da beğenmediğini ifade edebilir, herkes yapar bunu. Kızın suçu olmadığını herkes biliyor ama böyle konuşması bana tuhaf gelmedi, normal , insani bir davranış, bu ruh hali içi,nde.
Bence kadinlar kulubunde hepimiz kadin olarak tabiki burda olmayan kadinlarin hakkini savuncaz ama bizde karsi tarafa ustelik aldatilmis aci ceken uzulmus ruh bunalimda olan karsi tarafa daha guzel bunu anlatabiliriz. Sizi niye terkettikleri belli falan gibi cumleler cok agir. (Bunu kim soyledi hatirlamiyorum genel konusuyorum) Birbirimizi anlamaliyiz.bence burada beğenmemek ile aşağılamayı karıştırıyoruz.
beğenmemek ve bunu üslupluca dile getirmek insani evet ama aşağılamak insani değil
Ya kusura bakmayın haklısınız ama ben açık konuşucam, ben de üniversite mezunu, özel okullarda okumuş, iyi bir mesleği, ailesi olan, büyük şehirlerde yaşamış biriyim, benim de eski erkek arkadaşım, benimle gezip tozup, sonra köyden türbanlı, ortaokul mezunu, hiç bir şey görmemiş, hiç erkek arkadaşı olmayan birini bulsa evlense, evet gülerim. Ama bu o kızın kötü olduğunu göstermez tabi ki, belki dünyanın en iyi insanı ve çok mutlu , huzurlu bir hayatları olur, belki ben hiç mutlu olmam, orası ayrı ama ilk etapta evet bunu konuşup gülerim.bence burada beğenmemek ile aşağılamayı karıştırıyoruz.
beğenmemek ve bunu üslupluca dile getirmek insani evet ama aşağılamak insani değil
Bence kadinlar kulubunde hepimiz kadin olarak tabiki burda olmayan kadinlarin hakkini savuncaz ama bizde karsi tarafa ustelik aldatilmis aci ceken uzulmus ruh bunalimda olan karsi tarafa daha guzel bunu anlatabiliriz. Sizi niye terkettikleri belli falan gibi cumleler cok agir. (Bunu kim soyledi hatirlamiyorum genel konusuyorum) Birbirimizi anlamaliyiz.
Aci cekiyor haleti ruhuyeti iyi degil ki . Kim bilir kac kez olmek istedi kim bilir nasil buhranlar yasadi. Anlamaliyiz.birbiirmizi bence
Kızın yüzüne gidip söylemiyor ya bunları, kendi arkadaşları ile konuşuyor, burada yazıyor, bunu herkes yapar bence.adama kursun bu cümleleri neden kadına kuruyor.
bunu gerçekten üniversite mezunu bir kadın mı yazıyor çok şaşkınım şuanYa kusura bakmayın haklısınız ama ben açık konuşucam, ben de üniversite mezunu, özel okullarda okumuş, iyi bir mesleği, ailesi olan, büyük şehirlerde yaşamış biriyim, benim de eski erkek arkadaşım, benimle gezip tozup, sonra köyden türbanlı, ortaokul mezunu, hiç bir şey görmemiş, hiç erkek arkadaşı olmayan birini bulsa evlense, evet gülerim. Ama bu o kızın kötü olduğunu göstermez tabi ki, belki dünyanın en iyi insanı ve çok mutlu , huzurlu bir hayatları olur, belki ben hiç mutlu olmam, orası ayrı ama ilk etapta evet bunu konuşup gülerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?