ah'ım niye tutmuyor?

Siz hamile bir kadına beddua ederek mutlu olmaya mı çalışıyorsunuz??
Arkanızı dönün ve sadece kendinizle ilgilenin!!! Başkalarının ne yaptığı ne dediği sizi ilgilendirmesin. Ancak o zaman aradığınız aşkı da mutluluğu da bulursunuz umarım.

kalbi temiz olanın ve gerçekden haklı olanın ahı tutar.. demekki haklı değilsiniz ve kalbiniz temiz değil ... ki karısını ilk okul mezunu türbanlı diye aşağlamanızdan belli kalbinizin durumu.... ha bunu da öğrenmişsinizdir erkeklerin çoğu eğlenir elleşir ama ellenmemiş kız ister .. sizde bundan sonra kimseyi boşluğunuzdan faydalandırmazsınız ... sizde mutlu olursunuz bu ailede

Peşinden koştu ok.
Boşluğuna denk geldi ok.
Harika zaman geçirdin ok.
Ayrıldın ok.
Sonrası seni asla ilgilendirmez, adam tabi ki hayatını kuracak, sen de kuracaksın.
Bebeği olmuş üstelik en az bir yıl olmalı ayrılalı.
Birlikteyken anlaşabiliyor olsaydınız, işler yolunda gidiyor olsaydı ayrılmazdınız. Yolunda olmayan şeyleri yoluna sokamamışsınız ilişki bitmiş. Belki mutlu değildiniz, belki o mutlu değildi. Evlilik tek kişinin dileğiyle yürüyebilecek bir kurum değil. Aynı evde kavga gürültü itelemeye yürümez.
Varsayım üzerine yaşanmaz. O mutlu olsun sen de mutlu ol, kötülük isteme. Kötü düşünceler senin aklında dolaşıyor sen kötü hissediyorsun. Artık takibi bırak, kendi hayatına bak. Evlenmiş çocuklanmış adam sana geri dönse iyi mi olacak? Köprünün altından çok sular geçmiş, zaman değişmiş, şartlar değişmiş, herkes değişmiş. Sen de değişmişsin ama kabul edemiyorsun. Her gün senin hayatından eksiliyor, kaç gün daha sağlığınla yaşayacağını ailenle olabileceğini bilemezsin. Rahat yürüyüp yiyip içebiliyorsun, konuşabiliyorsun, duyabiliyorsun, görebiliyorsun vs... hayat anı kaçırmak için çok kısa. An başkası için feda edilemeyecek kadar kıymetli. Gençliğinin şu güzel günleri geri gelmeyecek. Kıtmetini şükrünü bilerek iyi şeyler düşün.

Herşey sizce ne basit ?
Canımı yaktı , dur bir beddua edeyim herşey sizin istediğiniz gibi olsun.
Sanıyorsunuz ki herşey insan iradesinde , öyle olmuş olsaydı ortada insan kalmazdı.

Beddua edeceğinize Allah a sığınıp yardım isteseydiniz daha farklı sonuçlar alabilirdiniz.

İlk olarak anbean onu takip edeceğinize zihninizden silmeye çalışın..Başkasına eş olmuş ve yakında baba olucak.Biraz empati.

Beddua döner dolaşır sahibini bulur diye söz duymadınız mı hiç hayatınızda ?

iyi de adam ayrılmış sadece. ne yaptı ki bu kadar beddua ediyorsunuz?

Aynısını ben de yaşıyorum. Kimseye beddua etmem , ama çok kırıldıysa içime atarım, Rabbim sana havale ediyorum derim. Hep de duyarım sonraları seneler sonra da olsa. Kırdığın yerden kırılırsın diye bir ayet var.

Hatta yeni öğrendim, eşimin ailesinin beni çok kırdığı bir dönemde yani eşimle beni ayırmaya çalıştığında, görümcemin de kendi kv si ve eşiyle sorunlar yaşadığını hatta çocuğu olmuyor diye muayeneye götürüldüğünü duydum. Kurcalamadım ama bu kadarı da yetti.

Beni çok üzen eski sevgilimin başına gelenleri 10 sene sonra kendi ağzından dinledim...Bir çok şey var böyle.

Reactions: H E
Ya siz boşlukta bulunup istediğinizi yasamissiniz.. Sonra bitince arkasından beddua etmenin faydasi yok. Heleki o kadinin hic bir sucu yok. Be mezunu olup olmadığı, açık kapali olamasi sizi hiiic alakadar etmez. Kadin yuvasını kurmuş oturmuş. Kara bulut gibi niye üstlerine çöküp duruyorsunuz. Kendinize bir ceki düzen verin ve hayatiniza odaklanın

Çok uzun süreli ilişkiyi karşı tarafın hatası ile bitirdik. O kadar canım yandı ki ölüyorum sandım.
Kötü bile olsa kötü anmam. Helalleştik herkes yoluna baktı.
Ah edip yük edeceğime, boş verip önüme bakıyorum.

Benimde tutmuyor hayatımı alt üst etti kv ailemi kötüledi ben kötü oldum ama onun bıçağı her türlü kesti yaptığı annelerin altından yılan gibi kıvrılıp üste çıkmayı bildi 4 yıldır ah ediyorum ama yok ben biz ailem ne hale geldik hep o kazandı oğlunun gözünde hep o melek oldu tutmuyor beddua falan ben hasta oldum o hala taş gibi şarkı türkü söylüyor hergün geziyor tozuyor ama yinede hakkım helal değil öbür tarafa gidince ayakta beklesin beni ben ölünceye kadar...

Yaptığınız ah etmek değil.
Adamın karısından çocuğundan ne istiyorsunuz?
Unutamıyorsanız sizin probleminiz buna yoğunlaşın.

Evlilik kısmet olayı. Bakın çocuğu da olmuş beddua etmeyin bence kendininzi için dua edin yeter. İnşallah karşınıza o kişiden daha iyi biri çıkar.

Tatlım neden hasta olduğunu anlamak zor değil. Ah ettikçe beklenti içerisine giriyorsun ve olmadıkça bu seni hasta ediyor. Eger gerçekten hakkına girildiyse Allah’a havale et, o en güzel zamanı bilir kime neyi vereceğini de. Kendinize yazık ediyorsunuz, herkes gün gelir ettiğini bulur ama sen hergün beklenti içinde olduğun zaman kaybeden sen olursun

Tüm enerjinizi onun kötülüğü için harcamanız iyi bir şey değil. Odağınıza onun mutsuzluğunu değil kendi mutluluğunuzu koymanız lazım. Ancak o zaman huzura erebilirsiniz. Hem artık ortada bir aile var yakışmıyor size beddua etmek.

Eger ki hakkina girmisse o zmn elbet bir gun cikar. Onun mutsuzluguna odaklanmak ysrine kendi mutlulugunuza odaklanin. Butun gun odaya kapanip elini acip beddua etmek yerine suslen gez toz temix hava al.

niye bu kadar takıntılısınız? neden takip ediyosunuz bitmiş gitmiş önünüze bakın.
bende çok şey yaşadım afedersiniz ağzıma s..... ama Allah'a havale ettim. hakkımı helal etmedim oldu bitti. inş mutlu olur dedim . mutlu olsunki benimle uğraşmasın benim mutluluğumu elimden almasın diye. takipte etmiyorum haberim bile yok napıyo ne ediyor. umrumda değil. siz bi yardım alın bence bu kadar takıntılılık iyi değil. boşverim mutlu olsun sizde başkasıyla mutlu olun. böyle yaptıkça belki önünüzdeki fırsatları kaçırıyorsunuzdur.

bende aynı anda idare edilmişim.benimke gonul eglendirdi istedigi gibi koyden türbanlı ilkokuldan sonra okumamış erkek arkadasi hic olmamış ev kızı aldi

Ehhh adamın sizden niye kaçtığı ortada. Ne kadar itici ve çirkin cümleler bunlar.
Siz adamı ölesiye sevdiniz diye o da sizi sevecek değil. Demek ki bakmış sizinle yapamayacak işi bitirmiş. Siz saplantılısınız diye o da mı saplantılı olsun.
Her sevgiliyle evlenilecek diye bir durum mu var. Hayatınıza bakacağınıza beddua ediyorsunuz. Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye oda geldiğim yere gidiyorum demiş.
Gerçi alıntıladığım mesajınızdan sonra size zerre hak veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…