- 16 Kasım 2013
- 132
- 10
- 38
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
Oldum olası insanların dertlerini dinlemeyi onlar için çareler düşünmeyi veya onlarla birlikte üzülmeyi severim. Bu yüzdendir ki KK da en fazla okuduğum bölüm bir derdim var bölümüdür.
Son zamanlarla açılan konularda ağzım açık olarak okuduğum, şoklardan şoklara girdiğim o kadar çok konu oldu ki insanlığın hangi yöne doğru gittiğini sorgulamaya başladım kızlar. Bunu sadece başkaları için söylemiyorum aynı zamanda kendim için de söylüyorum, o kadar garip şeyler yaşıyoruz ki; ben ileride evlatlarımızın karşılaşacağı şeylere şimdiden üzülmeye başladım. Şuan böyleyse ilerde neler yaşanacak kim bilir.Sanırım ahir zamana geldik biz, ya da çok yakınız...
Allah hepimizi iyi insanlarla doğru yerlerde karşılaştırsın. Nasıl ki doğduğumuzda ailelerimize mutluluk getirdiysek ölene kadar da insanlığa güzellik katalım. Allah hiç birimizi şaşırtmasın ve hepimizi kötü insanlardan korusun.
Oldum olası insanların dertlerini dinlemeyi onlar için çareler düşünmeyi veya onlarla birlikte üzülmeyi severim. Bu yüzdendir ki KK da en fazla okuduğum bölüm bir derdim var bölümüdür.
Son zamanlarla açılan konularda ağzım açık olarak okuduğum, şoklardan şoklara girdiğim o kadar çok konu oldu ki insanlığın hangi yöne doğru gittiğini sorgulamaya başladım kızlar. Bunu sadece başkaları için söylemiyorum aynı zamanda kendim için de söylüyorum, o kadar garip şeyler yaşıyoruz ki; ben ileride evlatlarımızın karşılaşacağı şeylere şimdiden üzülmeye başladım. Şuan böyleyse ilerde neler yaşanacak kim bilir.Sanırım ahir zamana geldik biz, ya da çok yakınız...
Allah hepimizi iyi insanlarla doğru yerlerde karşılaştırsın. Nasıl ki doğduğumuzda ailelerimize mutluluk getirdiysek ölene kadar da insanlığa güzellik katalım. Allah hiç birimizi şaşırtmasın ve hepimizi kötü insanlardan korusun.
bende katılıyorum sana canım...allah sonumuzu hayretsin, evlatlarımızı sevdiklerimizi korusun kollasın...
çok kötü bir zamanda yaşıyoruz....
Ahlaki eğitim,ahlaki eğitim ,ahlaki eğitim ...baska bişey demiyorum.
Peki bu eğitim nerede veriliyor.Hiçbiyerde!
Ben de henüz evli değilim :) Amin canımAmin aminn güzel duaların için...
Bu konuyu bende çok düşünmüş ve üzülmüşümdür.Daha evli bile olmama rağmen nasipse ileride doğacak çocuklarımı bile düşünüyorum... ALLAH doğrudan ayırmasın , yalanı doğru gibi görmemizi engellesin inşaALLAH... (amin...)
Bir de geçen gün bir diziye denk geldim kiraz mevsimi adı. iki kız iki erkek oturuyorlar oğlanla kız diğer kızla dalga geçiyordu sen hiç öpüşmedin mi diye. bunu bir eksiklik bir utançmış gibi sokuyorlar gençlerin aklına çok kötü bir durum açıkçası çok sinirlenmiştim o gün ne hale geldi değerlerimiz
oldum olası insanların dertlerini dinlemeyi onlar için çareler düşünmeyi veya onlarla birlikte üzülmeyi severim. Bu yüzdendir ki kk da en fazla okuduğum bölüm bir derdim var bölümüdür.
Son zamanlarla açılan konularda ağzım açık olarak okuduğum, şoklardan şoklara girdiğim o kadar çok konu oldu ki insanlığın hangi yöne doğru gittiğini sorgulamaya başladım kızlar. Bunu sadece başkaları için söylemiyorum aynı zamanda kendim için de söylüyorum, o kadar garip şeyler yaşıyoruz ki; ben ileride evlatlarımızın karşılaşacağı şeylere şimdiden üzülmeye başladım. şuan böyleyse ilerde neler yaşanacak kim bilir.sanırım ahir zamana geldik biz, ya da çok yakınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?