Ahir Zaman

magrur_prenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
132
10
38
Oldum olası insanların dertlerini dinlemeyi onlar için çareler düşünmeyi veya onlarla birlikte üzülmeyi severim. Bu yüzdendir ki KK da en fazla okuduğum bölüm bir derdim var bölümüdür.

Son zamanlarla açılan konularda ağzım açık olarak okuduğum, şoklardan şoklara girdiğim o kadar çok konu oldu ki insanlığın hangi yöne doğru gittiğini sorgulamaya başladım kızlar. Bunu sadece başkaları için söylemiyorum aynı zamanda kendim için de söylüyorum, o kadar garip şeyler yaşıyoruz ki; ben ileride evlatlarımızın karşılaşacağı şeylere şimdiden üzülmeye başladım. Şuan böyleyse ilerde neler yaşanacak kim bilir.Sanırım ahir zamana geldik biz, ya da çok yakınız...

Allah hepimizi iyi insanlarla doğru yerlerde karşılaştırsın. Nasıl ki doğduğumuzda ailelerimize mutluluk getirdiysek ölene kadar da insanlığa güzellik katalım. Allah hiç birimizi şaşırtmasın ve hepimizi kötü insanlardan korusun.

bende katılıyorum sana canım...allah sonumuzu hayretsin, evlatlarımızı sevdiklerimizi korusun kollasın...
çok kötü bir zamanda yaşıyoruz....

Amin aminn güzel duaların için...

Bu konuyu bende çok düşünmüş ve üzülmüşümdür.Daha evli bile olmama rağmen nasipse ileride doğacak çocuklarımı bile düşünüyorum... ALLAH doğrudan ayırmasın , yalanı doğru gibi görmemizi engellesin inşaALLAH... (amin...)

bende katılıyorum sana canım...allah sonumuzu hayretsin, evlatlarımızı sevdiklerimizi korusun kollasın...
çok kötü bir zamanda yaşıyoruz....

Amin canım

Ahlaki eğitim,ahlaki eğitim ,ahlaki eğitim ...baska bişey demiyorum.

Peki bu eğitim nerede veriliyor.Hiçbiyerde!

Çok haklısınız, ahlaki eğitim çok önemli. En azından yeni nesil için anne baba ya çok iş düşüyor sanırım, çocuklara ahlaki eğitim vermek lazım.

Ben de henüz evli değilim :) Amin canım

Aynen alametler zaten çok fazla ama kıyamete yakın mıyız yorum yapamam o kadar bilgim yok, ama son vakitlere doğru iman edenlerin az olacağı söyleniyor. Zinalar doğal görünüyor binalar çoğaldı ana evladını- evlat atasını yok sayıyor hatta öldürüyor vs çok yani belirtiler

Özellikle son bir aydır açılan konular çok kötü evli insanlarla yaşanan sapkınlıklar cidden azımsanmayacak derecede

Son düzenleme:
Kızlar insanlar yeryüzünde yaşadığı sürece ahlaksizliklar hep olacak. Belki onleyemeyiz ama her animizi dua ederek gecirebiliriz. Allah kimseyi doğru yoldan sasirtmasin. Evet evlatlarimiza çok iyi eğitim vermemiz gerek. Ama ilk başta kendimiz örnek olarak onlari egitmeliyiz. Yani tv'de opusen yiyisen gençleri izleyip de evlatlarimiza sakin yapmayın diyemeyiz. Anne baba her zaman ilk örnek alınacak kişilerdir. Toplumu düzeltmeye kendimizden başlamalıyız.
Inşallah başarılı oluruz.

Bir de geçen gün bir diziye denk geldim kiraz mevsimi adı. iki kız iki erkek oturuyorlar oğlanla kız diğer kızla dalga geçiyordu sen hiç öpüşmedin mi diye. bunu bir eksiklik bir utançmış gibi sokuyorlar gençlerin aklına çok kötü bir durum açıkçası çok sinirlenmiştim o gün ne hale geldi değerlerimiz

Bunlar hep olan seylerdi. Burda her cesit insan uye. Hayatimizda duymadigimiz gormedigimiz dertleri yaziyorlar ogreniyoruz sadece. Eskiden sadece kendi yakin cevremizi bilirdik. Az biraz duzgun bi hayatimiz varsa da bilmemiz imkansizde burda yazan ucuk dertleri. Korkmayin. Siz iyi olun cocuklariniz da size benzer zaten.

Hem o hemde ben bunu o kadar cok görüyorum ki etrafimda tv de özellikle
KLiplerde.. mesela yalin in bi klibi var izlemissinizdir mutlaka şu dondurma reklami olan klibi.. asksin sen mi.ne adi da.. klipte birbirini hic tanimayan bi kizla oglan var.. face den kiz arkadaslik istegi yolluyor neyse ilk kez bi partide bulusacaklar.. ilk gorusmeleri yani.. kiz lap diye oğlanin dudaklarina yapisiyor hic tanımıyor düşünün ya..
Yalin da arkalarinda iste bu der gibi gülümseyerek bakiyor.. millette facede harikasiniz filan diye yorumlar yapiyor.
Bu normal mi ya
Esimle izledik esim bile hic tanimadigi adama yaptigina bak dedi..

bunlar ne ki adliyelerde duyduklarımız karşısında

ama hakikaten en güzel dualardan biri ''ALLAH cc iyi insanlara denk getirsin''... hepimizi. amin.

cok cok cok hakılısın rabbım hepımızı hayrlara cıkarsın bazen burdakı olayları okudugumda hıc derdım yokmus dıyorum ve tutunuyorum hayat gelıp gecıcı ama su bı gercek bız ınsanlar cogu zaman bencıl aslında bı dusunsek karsındakını anlasak ılımlı osak ah nerde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…