• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahirette hesaplasacagim hakkimi heLal etmiyorum

Benim üniversitedeki ilk sevgilim var mesela.

Sözüm ona dindar geçiniyor-muş bir de.

Ona son sözüm sana hakkımı helal etmiyorum, diğer dünyada bir elim yakanda olacak demiştim:1:

Yusuflayıp ama senin bana kul hakkın geçemez vs demişti.

Ben de merak etme ahirette görüşeceğiz seninle demiştim :ssz:

Nasıl kul hakkı geçemezmiş? Özelliği neymiş? Körler görenden, kısalar uzundan, fakirler zenginden hesap soracakken, bastığın topraktaki böceklere kadar hesap verecekken onun ayrıcalığı da nereden geliyormuş. Kendini kandırmak kolay, gerçeklerle yüzleşmek acı...

ahirette hayvanların bırbırıne attıgı boynuzun bıle hasabı sorlacakmış
eee halıyle herkes hesaplaşacak ammmmaaa
benımde bır aıleyle hesabım var helede 2 ferdine asla ama asla hakkımı helal etmıyorum...aslaaaa

Hakkımı helal etmediğim kişiler vardı. Olmaz mı...

Küçüklüğümü, çocukluğumu çalan hatta öldüren biricik akrabam !

Gençlik dönemlerinde tacizine maruz kaldığım diğer uzak akrabam !

Sonsuz güvendiğim, deli gibi aşık olduğum, deli gibi evlenmek isteyen benim zorumla süreyi uzattığımız,aslı kötü olmayan ama sonradan anlattıklarımı hazmedemeyen bu sırada bir derece de parçamdan kendisi nasiplenmiş olan eski erkek arkadaşım...

Hepinizi Rabbim e havale ettim... Aslına bakarsanız Helal etmediğimde benle karşılaşmak ve helallik almadan hesabınız başlamayacak. Oysa ki hakkımı helal etmezdim gel gör ki sizinle orada da karşılaşmak istemiyorum.

Ama biliyorum ki yukarıda büyük bir adalet var sizin cehenneminiz bu dünyadan başlayacak... ve başlıyor da...

Son düzenleme:
mutlaka herkezin hakkını hella etmedigi birkaç kişi vardır benımde
c.....
e......
i.......
c.......
m.......bende bunlara hakkımı helal etmıyorum ALLAHA havele ettım zaten bu dünyada bazılarının çok çektiklerini gösteriyo mevlam bana

ıkı cıhandada sonuna kadar hakkım haram olsun gözumden akan her damlanın hesabı sorulsun ne gunduz aklımdan gıdıyor ne gece ruyamdan ggidiyor gördüğüm haksızlık asla ve asla helal etmıyorum bütün hayatımı çaldılar doymadılar

4 yılımı çalan evlemek için bekleken korkuyorum diye giden şahsiyete hakkımı helal etmiyorum.mevlam o kötü günlerimin hesabını sorsun ondan bu dünyada ve ahirette...

O kadar cok varki hangisini saysam...
Hepside "aileden" guya, o yuzdende daha cok uzuyor ya insani. :ssz:
Elin kizi, elin oglundan cekmedigim "akrabag"dan cektim.
Allah onlari bildigi gibi yapsin insallah!

Son düzenleme:
her aklıma gelişinde gozum doluyo bazen sabrımın tukendıgını hıssedıyorum benden ıkı senemı calan bana turlu turlu yalanlar soyleyen o kısıye asla ama asla hakkımı helal etmıycem benım cıgerım nasıl yandıysa onunda yansın allah banada sabır versın...

Öncelikle eşime hakkımı asla helal etmiyorum, beni ağabeyinin üvey kızıyla aldatıp, sonrada başka senaryolar yazıp tam 3 ay boyunca beni her türlü kandırdığı için,
ikincisi eltim olacak kadına helal etmiyorum sen benim dostumsun, sana zarar veren karşısında beni bulur diyerek kızını kendi eliyle kocama sunduğu için,
üçüncüsü o aşağılık kıza helal etmiyorum seni öz ablam gibi sevdim, kocana ağbi dedim diyerek kocamla aldatıp birde kendisi evliyken kocamla nikah kıydığı için,
en sona kaynımı bıraktım herşeyi bildiği ama korkusunda sessiz kaldığı için. hem bu dünyada hem ahırette 2 elim yakalarında olacak Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmasın İnşallah. Aslında kendimide affetmiyorum bunca pisliğe rağmen böyle bir adamla evli kaldığım için.

Tek bir kişi

Onun yaptıklarının yanında diğerleri o kadar hafif kalıyor ki.

Hiç bir lafım yok şimdilik zamanı gelince hesaplaşacağız

Öncelikle eşime hakkımı asla helal etmiyorum, beni ağabeyinin üvey kızıyla aldatıp, sonrada başka senaryolar yazıp tam 3 ay boyunca beni her türlü kandırdığı için,
ikincisi eltim olacak kadına helal etmiyorum sen benim dostumsun, sana zarar veren karşısında beni bulur diyerek kızını kendi eliyle kocama sunduğu için,
üçüncüsü o aşağılık kıza helal etmiyorum seni öz ablam gibi sevdim, kocana ağbi dedim diyerek kocamla aldatıp birde kendisi evliyken kocamla nikah kıydığı için,
en sona kaynımı bıraktım herşeyi bildiği ama korkusunda sessiz kaldığı için. hem bu dünyada hem ahırette 2 elim yakalarında olacak Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmasın İnşallah. Aslında kendimide affetmiyorum bunca pisliğe rağmen böyle bir adamla evli kaldığım için.

Bunlar ne bicim insanlar, bu ne carpiklik boyle. Okuduklarima inanamiyorum.

Evli kaldığım için? Hala evli misin :53:

Peki dunyada o kisinin uzerinizdeki hakkinizi yasamasini istermisi iz?

Demet akalinin da dedigi gibi cennette burda cehennemde..

Demet akalının sözüne çok fazla takılma bence...Cennete burda değil cehennemde yani zannetmesin demet akalın şuan kendisi cenneti veya cehennemi yaşıyor orası çok farklı dünyada olan hiç birşeye benzemiyor. Kişi hangisine gideceğine kendi karar verir ve bu hayattaki yaşantısıyla seçimini yapar...Rabbim cehennem azabından korusun orda öyle bir ateş vardır ki burdakine hiç benzemez...Amin.

oo çok var hemde biri varkiiiiii:47::52:
ama delimiyim ben ya :27:ahirette hakkımı helal etmezsem :35:
dünyada ugraştıgım,ugraştıkları yeter :47:
bide ordamı ugraşacam:19::21:
herkez yoluna beni ahirette rahat bıraksınlar :ssz::27:
ama şunu hep diyorum allah sorsun hesabını........................:26:

:53::53::53::53::53:
allahından bulsun hepsi

Beni böyle sinir hastası ettiği için,evliliğimi bitirmeye (kendi deyimiyle) and içtiği için,arkamdan olur olmaz konuştuğu için,bir çok zaman yüzüme gülüp arkamdan atıp tuttuğu için görümcemi asla ama asla affetmiyor ve Allah 'a havale ediyorum.O en iyisini bilir...

Evli kaldığım için? Hala evli misin :53:

maalesef ki halen evliyim boşanmayı çok istedim ama eşimin tehditleri yüzünden yapamadım. Eşim psikolojik sorunları olan biri, psikiyatristim tehditlerini yerine getirebileceğini hemen boşanmamamı ama alt yapımı hazırlamamı söyledi. Bir gün boşanacağım ama bu zaman ne zaman bilemiyorum.

Kinci biri değildim ben,çok kişinin hatalarını görmezden geldim..

Ama..
Öyle bir acı ki..
Hala canım acıyor..
Birini ve ailesini hem dünyada hem ahirette..
Birini de dünyada affetmiyorum...
Dünyada; büyük konuştuklarını yaşarlarsa hatırlarlar ancak beni..
Rabbim bana onların haberini verse birgün..

Bana da artık huzur ver Rabbim..
Dinsin bu acı..
Dinsin...
Herşeyin hayırlısını güzelini ver ..
Artık..
Ne olur Rabbim..
Ferahlık ver..

Son düzenleme:
Suana dek tek bir kisiye kurdum.

Rabbim ahirette hesaplastirsin hakkimi helal etmiyorum diye

İs yerimdeki bir bayan

İlerlememem icin elinden geleni yapti