ahlak

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
herkes ahlak bekcisi kesilmis. bahaneleri de toplumsal ahlak kurallari. neymiş o toplumsal ahlak kuralları. 10 yaşında çocukları evlendirmek mi eşeğe tecavüz etmek mi tecavüze uğrayan kadınları namusun kirlendi diye öldürmek mi? bunları yapan kişilerin dilinden ahlak eksik olmaz genelde. kapalı kapılar arkasında neler yaptığınızı biliyoruz, ikiyuzluler sizi. hayatımda gördüğüm en iğrenç şeyleri o muhafazakar diye tabir edilen kucuk şehirlerde gördüm. ama çok ahlaklilar dimi. bir kadın kendini nasıl bu kadar küçük görür aklım almıyor. ama sizin degeriniz bu kadar ışte

ahlak bekcılıgı yapanların hayatlarına bakıldıgında egıtımsız cocuk yasta evlenmıs veya evlendırılmıs oldugunu goruyorum ya da kendısınde veya cevresınde gercekten ahlaksızlık yasamıs bırılerı oldugunu gordum hep

kendılerının ne oldugu ortaya cıkmasın dıye yapıyorlar bunu sanırım

herkes ahlak bekcisi kesilmis. bahaneleri de toplumsal ahlak kurallari. neymiş o toplumsal ahlak kuralları. 10 yaşında çocukları evlendirmek mi eşeğe tecavüz etmek mi tecavüze uğrayan kadınları namusun kirlendi diye öldürmek mi? bunları yapan kişilerin dilinden ahlak eksik olmaz genelde. kapalı kapılar arkasında neler yaptığınızı biliyoruz, ikiyuzluler sizi. hayatımda gördüğüm en iğrenç şeyleri o muhafazakar diye tabir edilen kucuk şehirlerde gördüm. ama çok ahlaklilar dimi. bir kadın kendini nasıl bu kadar küçük görür aklım almıyor. ama sizin degeriniz bu kadar ışte

yahu nasıl böyle bir genelleme yaparsınız?
sizin bu yaptığınız, şu yazdıklarınızdan farklı mı?
Mune Mune

Daha geçenlerde aynı şeyden bahsetmiştik arkadaşlarla. Ağzında sürekli ahlak namus lafı olan aslında en ahlaksız en namussuzdur. Ve kadınların aşağılanması ikinci plana atılması! Çoğu kadın bunu kabul etmekle kalmıyor destekliyor. Çok acı gerçekten..

bı konu daha var bu konudan baska yıne aynı sekılde ahlak bekcılerı bugun nereye yazsam ortalık kan gölü

Back
X