Ahlaksız anne

Dini dışarı alarak bu etik şu etik diyosunuz etik olmayan ne oluyo pardon? Dolaylı yoldan bunu diyosunuz
Hayıır ben öyle demek istemedim. Konu sahibi mi sormuş dinen nasıl olması gerekli diye, ben direkt yorumunu gördüm. Birçok kişinin dini bu değil. En basitinden ahlaka (etik) aykırı olduğu için bunlar yasak olmalı dedim. Ben din etik değil, buna inananlar da yobaz demedim

annemle alakalı konu açmıştım önceden şuanda annemle konuşmuyorum.eşime karşı tuhaf hareketleri vardı eşimle yalnız kaldığı zaman farklı tavırları vardı ona karşı. daha nişanlıyken bile aynı ortamdayken geceleri çağrı atıyormuş eşime tabi eşim ayrılma korkusundan dolayı bana bunları sonradan söyledi.işte bizim eve geldiğinde eşim balkona sigara içmeye gitsin haberim olmadan hemen arkasından gidiyordu.arabada sen arkaya gel seni seveyim falan eşim hava alanında uğurlarken eşime zorla sarılıp kokusunu içine çekmeler falan ben bunları hazmedemiyorum bunları sadece eşim ben ve annem biliyor abim babam başka sebebten konuşmuyoruz diye biliyorlar.uzattım kusura bakmayın bu durumda analık hakkı olur mu benim için annem öldü bir daha kesinlikle konuşmak istemiyorum çünkü hazmedemiyorum yaptıklarını
Sok oldum resmen cok saskinim anneniz üveymi acaba özmü

ben hiç ratlamadım, yanımda yapmıyo demişsn, acaba eşin yanlış yorumluyo olabilir mi anneni ?

Belki siz yanlıs anliyo olabilirmisiniz?? Yani bi annenin damadina bu sekilde yaklasmasını anlayamiyorum insallah oyle bisey yoktur yani düsüncesi bile kötü yani ne yazsam bilemedim ama Alalh yardimciniz olsun zor bi durum bu kk da daha neler okuyacagız?? Az oncede ingiltere sanirim bi anneyle yillardr görüsmedigi oglu birliktelik yaşiyolarmıs ve bebek düsünuyolarmıs!!! Allah ıslah etsin
hö :/ yalan haberdir o :KK57:

İlaç kullanıyor demişsiniz(tüm yorumları okuyamadm) anneniz şizofreni mi? Rahatsızlığı ne? Normal değil yani,şoklardayım hala. Hastaysa onu belirtin lütfen

herkese teşekkür ederim buradaki amacım anneme hakaret ettirmek değil bu yaptıklarına rağmen aramam gerekiyormu diye fikir almaktı bekarken yaptığı herşeyi görmezden geldim ama artık eşimi ve çocuğumuda etkiliyor onları korumam gerekiyor. yoksa kendi yuvasına huzur vermediği gibi benim yuvamada vermeyecek.yanlışta yapıyorsam Allah affetsin...

Öncelikle Allah yardımcınız olsun ben bile tüylerim ürpere ürpere aaaa diye diye okuduysam sizin halinizi düşünemiyorum. Annenizin hasta olduğuna inanarak ondan uzak durun, kötü bir zamanı olursa da yardımdan kaçınmayın ve ıslah olması için bol bol dua edin. Bu benim fikrim tabii ki yaşayan sizsiniz. Konuyla ilgili şöyle bir hata yapmışsınız bence; doğruyu bilip eşinizi bu konuda onaylamayıp "o seni oğlu gibi sevmiştir," annenize de "anne eşim bu tür hareketlerden hoşlanmıyor resmiyeti tercih ediyor" deseydiniz. Anneniz Özür dilerim ama hasta bu konuda sizin çok takıntılı olduğunuzu görürse üstünüze üstünüze gelecektir diye düşünüyorum.

Back
X