Ahlaksız anne

En iyisini sen bilirsin, tabi böyle rahatsan hiç arama . Ama senin sıkıntın annem nasıl böyle yapar diye düşünüp durmadan kaynaklanıyor ama kabullen annen böyle biri , o zaman senin ruh durumun daha sağlıklı olur. Kabullenmezsen her gün düşünürsen bu kez git gide senin psikolojin bozulur.
haklısınız ben Allahtan korkan biriyim konuşssam hiç bir zaman huzur vermeyeceğini biliyorum aramasam Allah bu durumdan razı olmazsa diyorum annem sonunda istediğini alacak galiba banada kafayı yedirtcek

evet eşim onu otagardan alıp eve getirirken arabayı kenara çek arkaya gel kuçağımda seni seveyim demiş ben daha doğum yapalı 7 gün olmuştu acılardan kıvranıyordum bebeğime bile bakamıyordum
Allaah"ıım tövbe bismillah tövbe yarabbiim hanhi anne evladi acıdan kıvranır ken evladına böyle gizli ďüşmanlık yapar şu an ellerim ayaklarim titriy yazimim

Sizi hatırlıyorum sanırım.
Allah ıslah etsin.. Huzursuzluk vermesin bir daha inşallah.
Kardeşlerinizden de etmiş sizi.. :KK43:
Nasıl bir insan anlamadım...

Belki siz yanlıs anliyo olabilirmisiniz?? Yani bi annenin damadina bu sekilde yaklasmasını anlayamiyorum insallah oyle bisey yoktur yani düsüncesi bile kötü yani ne yazsam bilemedim ama Alalh yardimciniz olsun zor bi durum bu kk da daha neler okuyacagız?? Az oncede ingiltere sanirim bi anneyle yillardr görüsmedigi oglu birliktelik yaşiyolarmıs ve bebek düsünuyolarmıs!!! Allah ıslah etsin

haklısınız ben Allahtan korkan biriyim konuşssam hiç bir zaman huzur vermeyeceğini biliyorum aramasam Allah bu durumdan razı olmazsa diyorum annem sonunda istediğini alacak galiba banada kafayı yedirtcek

Anne baba hakkı ne kadar varsa evlat hakkı da var asıl o senin hakkına giriyor çünkü sana bu psikolojiyi yaşatmaya hakkı yok. O yüzden için rahat olsun ve kabullen düşünüp durma artık , kendine eziyet ediyorsun. Yazık diil mi sana...

Acaba çöpte buldul demesi gerçekmi
gerçek gibi geldi bana çünkü insanın öz annesi kanından canından olan birisi için bukadar düşmanlik yapmaz bu düşmanlik deil bu düpe düz k..öpeklik dicem ama o hayvanlara bile saygısızlik olur anne deil de pis mahluk denilebilir ancak
Çok ağır oldu be bacım :)))) annem bana da der seni çöpte bulduk köprü altında su kenarında bulduk vs gibi ama sonra gülerler. Ben anneme ve rahmetli babama çok düşkün olduğum için hep şaka yaparlardı bana bende öyle düşündüm ne bileyim kotu düşünmek istemiyorum .. Aslında konu sahibine öz evlat olduğndan emin misin diye soracaktim fakat kafasını bulandirmak istemedim şahsen .. Sende haklisin köpek bile evladına böyle davranmiyor

Anne baba hakkı ne kadar varsa evlat hakkı da var asıl o senin hakkına giriyor çünkü sana bu psikolojiyi yaşatmaya hakkı yok. O yüzden için rahat olsun ve kabullen düşünüp durma artık , kendine eziyet ediyorsun. Yazık diil mi sana...
çok teşekkür ederim yorumlarınız için galiba bu düşünceyi annem empoze etti bana çünkü üzerime çıkıp beni ezse bile ben bişey diyemezmişim o anneymiş

Sizi hatırladım kesinlikle yüzde yüz haklısınız.
Böyle anne olmaz olsun hiç hak falan düşünmeyin içiniz rahat olsun.
Çünkü size kendi öz evladına bunları yaşatan bir kadının ben tüm annelik haklarını yitirdiğini düşünüyorum.
Sakın yumuşamayın ve eşiniz de gerekirse telefonunu değiştirsin onunla iletişime geçmek isteyebilir çünkü.
Önlem almazsanız çok mide bulandırıcı şeyler olabilir.

Esiniz sert bir dille uyarsin.ne munasebet damata gel seveyim demek.
esiniz benzer birbdurum oldugunda cok sert bir dille tavrini koysun.

Ne kadar ayıp. Bir de buna inanmamızı ve tüh ne edepsiz anneymiş dememizi mi bekliyorsunuz. Bu kadar da takıntılı olunmaz. Kıskançlığın bu kadarına pess.

Rica ederim durumuna çok üzüldüm Allah inş. bir kapı açar sana kardeşim. Senden önemlisi yok bunu unutma.
kendi
Ne kadar ayıp. Bir de buna inanmamızı ve tüh ne edepsiz anneymiş dememizi mi bekliyorsunuz. Bu kadar da takıntılı olunmaz. Kıskançlığın bu kadarına pess.
ne inanması falan iyi okumadınız galiba konuyu neyse polemiğe girmicem siz yaşamayın benim yaşadıklarımı

Çok ağır oldu be bacım :)))) annem bana da der seni çöpte bulduk köprü altında su kenarında bulduk vs gibi ama sonra gülerler. Ben anneme ve rahmetli babama çok düşkün olduğum için hep şaka yaparlardı bana bende öyle düşündüm ne bileyim kotu düşünmek istemiyorum .. Aslında konu sahibine öz evlat olduğndan emin misin diye soracaktim fakat kafasını bulandirmak istemedim şahsen .. Sende haklisin köpek bile evladına böyle davranmiyor
Zaten yeni kendime geldim duyunca şoka girdim hiç de ağır olmadi seninki şaka yapmıştır ama bu anlatılanlar yazılanlar gibi şeyler yasatmasın Allah kimseye bu ne duyulmuş nede görülmemiş bi olay daha beter daha kötü ağzıma hanimligıma yakışmicak lafları hakediyo böyle bi ana yaa anne deyipte o kutsal kelimeyi bile kirletiyo namussuz ya bi ana evladına kendi canına kanına nasil boyle gizli düşmanlık yapr ya en iyisi daha yazmimyoksa mune cik beni banlar

Annenizin ağır psikolojik rahatsızlığı vardır o zaman ne diyim. Olmaz, olamaz öteki türlüsü çünkü...

Back
X