• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahlaksız bir anne, dayak atan kaltak diyen bir koca. Avukat veya bilgisi olan cevaplar mı?

Çocuklarımı almadan burdan gidersem öldürürm kendmi..
Sonra nolacak o çocuklar ? Üvey anne elinde boynu bükük mü büyüyecek ? Aklını başına topla ,mantıklı davran .o adamdan kurtulmaya çalış ,kendinden değil .annesin sorumlulukların var unutma .

Sonra nolacak o çocuklar ? Üvey anne elinde boynu bükük mü büyüyecek ? Aklını başına topla ,mantıklı davran .o adamdan kurtulmaya çalış ,kendinden değil .annesin sorumlulukların var unutma .
Gücüm kalmadı.. çocuklarımı bırakıp gitsem anneyim ben onlar olmadan yaşayamam.. yanıma alıp götürsem alkoliğin sefaletin içine sokucam.. onların yeri burası yedikleri önünde yemedikleri ardında olur kp en azından içmeyen aile babası bir adam. Cocuklarım için evliliği devam ettirsem kavgada erkeğe vurur gibi dövülüyorum.. olmuyor nereye koyarsam koyayım olmuyor

Gücüm kalmadı.. çocuklarımı bırakıp gitsem anneyim ben onlar olmadan yaşayamam.. yanıma alıp götürsem alkoliğin sefaletin içine sokucam.. onların yeri burası yedikleri önünde yemedikleri ardında olur kp en azından içmeyen aile babası bir adam. Cocuklarım için evliliği devam ettirsem kavgada erkeğe vurur gibi dövülüyorum.. olmuyor nereye koyarsam koyayım olmuyor
Diyorum ya yapacağın şey çok basit .. git darp raporu al ,sonrasında eşini şikayet et ,can güvenliğim yok diyerek bütün olan biteni anlat .otomatik senden uzak tutarlar zaten .

Evden çıkma ayrıca ,sen neden evini terk ediyorsun ? O ayıyı gönder ,anasında mi kalıyo ,nerde kalıyo ,bulur o kendine bir yer .hic olmadı kadın sığınma evine git .

Ben can guvenligi riskiniz olduugunu dusunuyorum. Biran once o evden ayrilmalisiniz. Is bulmayi vs. Beklemeyin.
Esiniz işteyken hazirlayin valizlerinizi takilarinizi kimse gormeden karakola gidin. siginma evi talebinde bulunun. Cocuklara ve size bakilir orada.
siginma evleri kalabaliktir ama siz toparlanincaya kadar idare edin.
Siginma evindeyken is bulursunuz. Paranizi biriktirirsiniz. En fazla 6 ay kaliniyor zaten. 6 ay sonunda birikiminizle ufak bi daire biraz da esya alirsiniz. Kurtulursunuz bu pislikten. Kardesiniz de cocuklara bakar.
Allah yardimciniz olsun.

Ne yaptınız ne karar verdiniz?
Bekleyeceğim.. birikim yapacagım bu sırada( iki gün sonra yine döver ne biriktireceksem) ilk işim darp raporu alıp bu evden gitmek. Kız kardesımle konustum. Ben varım seninle heryere gelirim abla diyor. Ev tutacağım nafaka tazminat işede girerim hafta sonları temizliğe giderim! Yine bakarım çocuklarıma....

Bekleyeceğim.. birikim yapacagım bu sırada( iki gün sonra yine döver ne biriktireceksem) ilk işim darp raporu alıp bu evden gitmek. Kız kardesımle konustum. Ben varım seninle heryere gelirim abla diyor. Ev tutacağım nafaka tazminat işede girerim hafta sonları temizliğe giderim! Yine bakarım çocuklarıma....
Bir süre sığınma evinde kalabilirsin bildiğim kadarıyla hatta kardeşin de babanın durumunu anlatırsa belki yardımcı olurlar birlikte kalırsınız işe girersiniz...şimdi neyle biriktireceksiniz

Seçeneklerinde çocuklarını bırakmak olmasın asla!!
Ve bıraksan büyüdüklerinde" şartlar ne olursa olsun bizi de götürseydin neden sevginden mahrum ettin?" Dediklerinde açıklasanda anlayamazlar çünkü ortada onları terk etmiş vazgeçmiş anne olacak....
Kendine gel silkelen!
O evden efkârlarınla çık!
Baba evin anne yanın yada kadın sığınma evi..
Ama sen nereye yavruların seninle
Daha ikiside bebek..
1 buçuk yaş ve 6 aylık
Bunca şeylere onlar için katlanmadın mi??
Mutlu anne olup mutlu çocuklar yetiştireceksin belkide ileride çok iyi bir adam çıkacak karşına ben sende bu gücü görüyorum sende özüne dön...

Bir süre sığınma evinde kalabilirsin bildiğim kadarıyla hatta kardeşin de babanın durumunu anlatırsa belki yardımcı olurlar birlikte kalırsınız işe girersiniz...şimdi neyle biriktireceksiniz
Darp raporu almadan gitmem yediğim dayakların hesabını verecek kafon sıgınmada işim yok giderim baba evine üç beş gün iş bulup ev tutana kadar.. babam alkolıktıtr ama zararı kendısıne dışarı iyidir. Yanına bırakmayacagım

Seçeneklerinde çocuklarını bırakmak olmasın asla!!
Ve bıraksan büyüdüklerinde" şartlar ne olursa olsun bizi de götürseydin neden sevginden mahrum ettin?" Dediklerinde açıklasanda anlayamazlar çünkü ortada onları terk etmiş vazgeçmiş anne olacak....
Kendine gel silkelen!
O evden efkârlarınla çık!
Baba evin anne yanın yada kadın sığınma evi..
Ama sen nereye yavruların seninle
Daha ikiside bebek..
1 buçuk yaş ve 6 aylık
Bunca şeylere onlar için katlanmadın mi??
Mutlu anne olup mutlu çocuklar yetiştireceksin belkide ileride çok iyi bir adam çıkacak karşına ben sende bu gücü görüyorum sende özüne dön...
Yüreğine sağlık ne güzel yazmışsınız..
İki çocukla bir daha çok zor..
Ne bahtsızmışım ne anadan ne babadan ne kocadan birinden yüZüm gülseydi keşke..

Markete cıktım çantamı alıp hiç birşey demeden, zaten sabahtan beri yatak odamda tek başıma oturuyorum. Sigaram bitmiş anlamış sigara almaya gittiğimi bana mesaj atıyor banada sigara al! Utanmadan gelmiş oyunu kime verdin diyor !!!!

Yüreğine sağlık ne güzel yazmışsınız..
İki çocukla bir daha çok zor..
Ne bahtsızmışım ne anadan ne babadan ne kocadan birinden yüZüm gülseydi keşke..

İmtihan,yanlış seçimlerimiz,kader..

Bundan sonrası güzel olacak inşallah evet iki çocukla çok yorulacak yıpranacaksın ama sabr et..
Geriye dönüp baktığında ne kadar güçlü ve iyi bir anne olduğunu göreceksin..

Şu ayet'i çok severim

"Biz kaderinizi sizin çabanıza bağlı kıldık..."(İsra/13)
Kader'e inanıyorum bazı şeylerde bizim çabamıza kalıyor...

Darp raporu almadan gitmem yediğim dayakların hesabını verecek kafon sıgınmada işim yok giderim baba evine üç beş gün iş bulup ev tutana kadar.. babam alkolıktıtr ama zararı kendısıne dışarı iyidir. Yanına bırakmayacagım
Neden kadın sığınma evinde işim yok diye kesip atıyorsunuz neden bu kadar önyargılsısınız

Neden kadın sığınma evinde işim yok diye kesip atıyorsunuz neden bu kadar önyargılsısınız
Önyargılı değilim..
Kadın sığınma evine gitmek yediğim yumrukları küfürleri kabullenmektir şu durumda.
Çok ciddi darbeler aldım ve morluk yok diye rapor almadım bilmiyordum morluk olmadan verileceğini.. biraz birikim yapıp şiddet tekrarlarsa darp raporu almadan gitmek istemiyorum.. yediğim yumruklar yanına kalmasın mahkeme çocuklarımdan uzak tutsun nafaka tazminat alıyım diye

Önyargılı değilim..
Kadın sığınma evine gitmek yediğim yumrukları küfürleri kabullenmektir şu durumda.
Çok ciddi darbeler aldım ve morluk yok diye rapor almadım bilmiyordum morluk olmadan verileceğini.. biraz birikim yapıp şiddet tekrarlarsa darp raporu almadan gitmek istemiyorum.. yediğim yumruklar yanına kalmasın mahkeme çocuklarımdan uzak tutsun nafaka tazminat alıyım diye
Durumumuz gerçekten çok zor çok üzüldüm, Rabbim YARDIMCINIZ olsun hayatta hiç kimseniz yokmuş gibi davra nılmasını en iyi bilenlerdenim, sizin yerinizde olsam kavga anında polisi arardım hem darp raporu almaya gideridm hem de eşe evden uzaklaştırma verdirirdim. Mecbur mahkeme nafaka verecek hem size hem çocuklara, ayrılmadan da nafaka alınıyor diye biliyorum isterseniz bi araştırın ,hiç bir şey yapamıyorsanız bile adliyeye gidin bürodan avukat talep edip bunları konusun

Canım benim
O hayvan çocuklarının yanında sana bunlarımı yaptı polisi ara iz olsun olmasın darp raporu alırsın Dr anlar ardından ailene git akabinde hemen ayrı eve çık o hayvandan nafaka ı al koruma kararı çıkar

Back
X