ahlaksız derler mi?

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
kızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım sevgilimle aramda 16yaş var diye. Herkes çok olmaz demişti bende farkına vardım artık olmayacağını. Aynı işyerindeyiz bu kişiyle ve bu patronun kardeşi. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım olmayacağını biliyorum ama aynı ortamda durmak istemiyorum psikolojim acayip bozuldu çalışamıyorum sürekli ağlıyorum işten çıkmaya çalıştım fakat izin vermiyorlar sözleşme bitmeden. ve bitmesine iki ay var. bu durumu ablamla paylaştım gelip konuşayım abisine herşeyi anlatalım böyle bi durum olmuş aralar'nda duygusal birşey geçmiş aradaki yaş farkı çok kardeşim pişman olmuş aynı ortamda olmaya dayanamıyor işten çıkarın diye. ama bu durum anlaşılırsa rezil olur muyum sizce ahlaksız gibi bir duruma düşer miyim ki ama sonuçta ikimiz de bekarız.

Senin bakış açınla bakarsak o adamda ahlaksız. Oda kardeşi yaşındaki kızla flört etmiş.
Ortada ahlaki bir sorun yok bence. Sen yeni reşit falan olmadıysan tabi
hayır ben 25yaşındayım. ama orası iş ortamı ya kötü bakmazlar mi bana

hayır ben 25yaşındayım. ama orası iş ortamı ya kötü bakmazlar mi bana
Ben iş arkadaşınız olsam sadece 16 yaş büyük adamla ne işi olmuş derdim. İkinizde bekarmışsınız sonuçta.
Patron kardeşi olması sorun olabilir ama.
Açıkçası insanların neye takılacağı belli olmuyor. Lafınızı etmek isteyen yine edecektir.

Ahlaksızlık ne alaka? Madem böyle düşünüyorsunuz neden en baştan başladınız? Eğer siz kendinize bu çirkinliği yakıştırabiliyorsanız etraftaki insanlar da gayet tabi yakıştırabilir. Önce bakış açınızı değiştirin. Eski konunuzu bölük bölük hatırlıyorum. Ablanızın gelip konuşması çok çocukça bence okul mu orası ablanız da veliniz mi? 25 yaşında çalışan bir bireyseniz kendi hayatınıza hele ki özel hayatınıza ablanızı dahil etmeniz çok saçma. Bazı kararların sonuçları olur 2 ay dayanılamayacak bir süre değil kaldı ki orası iş yeri. Aynı ortamda napıyorsunuz da olmaya dayanamıyorsunuz? İşle ilgili konularda konuşun sadece olsun bitsin tavrınız hiç profesyonelce değil.

İki insanın arasındaki duygusal bağ neden ahlaksızlık olsun? (İki taraftan biri çocuk değilse) Ayrıca ne kadar abartmışsınız alt tarafı gönül ilişkisi. Ablayı arayı sokmalar falan. Bide veliniz gibi öğretmene anlatır gibi gelip durunu anlatması komik olur. Patronun yerinde olsam ahlaksız değilde “komik ” bulurdum.

bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum çöktüm tamamen psikolojik olarak dayanamıyorum artık :(

kızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım sevgilimle aramda 16yaş var diye. Herkes çok olmaz demişti bende farkına vardım artık olmayacağını. Aynı işyerindeyiz bu kişiyle ve bu patronun kardeşi. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım olmayacağını biliyorum ama aynı ortamda durmak istemiyorum psikolojim acayip bozuldu çalışamıyorum sürekli ağlıyorum işten çıkmaya çalıştım fakat izin vermiyorlar sözleşme bitmeden. ve bitmesine iki ay var. bu durumu ablamla paylaştım gelip konuşayım abisine herşeyi anlatalım böyle bi durum olmuş aralar'nda duygusal birşey geçmiş aradaki yaş farkı çok kardeşim pişman olmuş aynı ortamda olmaya dayanamıyor işten çıkarın diye. ama bu durum anlaşılırsa rezil olur muyum sizce ahlaksız gibi bir duruma düşer miyim ki ama sonuçta ikimiz de bekarız.

Sevgilinizden niye ayrıldığınızı anlamadım. Yaş farkı olunca ne oluyor? Yani sadece hoşlansaydınız, boşverin derdim de, hayatınızı bu kadar etkileyecek kadar severken sırf yaş yüzünden ayrılmak çok saçma değil mi? Ayrılmanız için başka sebep var mıydı? Başka sebep yoksa sırf yaş farkı yüzünden ayrılmak çok saçma.

Sevgilinizden niye ayrıldığınızı anlamadım. Yaş farkı olunca ne oluyor? Yani sadece hoşlansaydınız, boşverin derdim de, hayatınızı bu kadar etkileyecek kadar severken sırf yaş yüzünden ayrılmak çok saçma değil mi? Ayrılmanız için başka sebep var mıydı? Başka sebep yoksa sırf yaş farkı yüzünden ayrılmak çok saçma.
başka sebep yok burdaki yorumlar hep olumsuz du burdaki insanların tecrubesine güvendim aslında

bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum çöktüm tamamen psikolojik olarak dayanamıyorum artık :KK43:

Simdi ablacim niye ahlaksiz olasiniz sen bekar adam bekar sen de kapilip gitmissin belli ki.
Rezil olan karsi taraf kendinden yasca bu kadar kucuk hem de yaninda calisan biriyle ne isi var Allah askina?
Inan bana psikolojinin bozulmasina degmez. Patronla konus. Kardesinin yedigi naneleri duyunce bence "tamam madem durum bu istedigin zaman ayril" der, demeli yani.
Kotu bir durum yok, icini ferah tut, patronla bir an once konus.

Ablan gidip de bu konuşmayı yapmasın. Kesinlikle yakışık almaz. İki ay dişini sıkmalısın çok uzun bir süre değil

Simdi ablacim niye ahlaksiz olasiniz sen bekar adam bekar sen de kapilip gitmissin belli ki.
Rezil olan karsi taraf kendinden yasca bu kadar kucuk hem de yaninda calisan biriyle ne isi var Allah askina?
Inan bana psikolojinin bozulmasina degmez. Patronla konus. Kardesinin yedigi naneleri duyunce bence "tamam madem durum bu istedigin zaman ayril" der, demeli yani.
Kotu bir durum yok, icini ferah tut, patronla bir an once konus.
Naneler karşılıklı farkındaysen. 25 yaşında kız yeterince yetişkin bence.

Naneler karşılıklı farkındaysen. 25 yaşında kız yeterince yetişkin bence.

Simdi ablacim haklisin ama 20lik bir kizla 40yasindaki bir herifin hayat tecrubesi ayni degil. 20li ayslardayken ben de budalaydim. Herif elli ki uyanik. Ben olsam ablami karistirmadan patronla kendim konusur durumu soylerdim.

Millet neleriyle evleniyor, takma kafana bence takilacak bi problem degil sen keyfine bak 😋

Ne yaparsan yap laf edecekler ahlaksız diyecek bir bahane bulacaklar zaten patronun nasıık bir adam anlayışlı mı ona bağlı güvenilir biriyse konuşup çıkabilirsin değilse hiç riske girme derim sen de güçlü ol toparlan sık dişini iki ay

Back
X