- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapı meselesi.Bu benim özel sorunum bir insanla ilişkiye başlarken iyi ve kötü şeyleri birlikte göze alabilmeli insan.Siz kötü kısmına gelmişsiniz bu sizin özeliniz ,kimse sizi yadırgamasa bile, normal bir ilişki olsa dahi,bunu birine söylemeniz ilişkinize,yaşadığınız hayata yorum yapma hakkını karşı tarafa vermektir bana göre.Hiç gerek yok paşa paşa çalışırım 2 sonra çeker giderim.Kimsenin bilmesine gerek yok bu tür durumları ne olursa olsun.neden asla konuşmazdıniz peki
yok ben onu terkettim ama bi yandan seviyordum ama bi yandanda yaş farkı çok olmaz yani çıkmazda kaldım ondan ağlayıp duruyorumNeden surekli agliyorsunuz peki terk mi etti karşı taraf
Evet orası öyle. Ama patronla konuşmaya yine taraftar değilimSimdi ablacim haklisin ama 20lik bir kizla 40yasindaki bir herifin hayat tecrubesi ayni degil. 20li ayslardayken ben de budalaydim. Herif elli ki uyanik. Ben olsam ablami karistirmadan patronla kendim konusur durumu soylerdim.
2ay sabredin ve ayrılın ordan en doğrusu bu .Allah ölüm acısı vermesinyok ben onu terkettim ama bi yandan seviyordum ama bi yandanda yaş farkı çok olmaz yani çıkmazda kaldım ondan ağlayıp duruyorum
kızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım sevgilimle aramda 16yaş var diye. Herkes çok olmaz demişti bende farkına vardım artık olmayacağını. Aynı işyerindeyiz bu kişiyle ve bu patronun kardeşi. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım olmayacağını biliyorum ama aynı ortamda durmak istemiyorum psikolojim acayip bozuldu çalışamıyorum sürekli ağlıyorum işten çıkmaya çalıştım fakat izin vermiyorlar sözleşme bitmeden. ve bitmesine iki ay var. bu durumu ablamla paylaştım gelip konuşayım abisine herşeyi anlatalım böyle bi durum olmuş aralar'nda duygusal birşey geçmiş aradaki yaş farkı çok kardeşim pişman olmuş aynı ortamda olmaya dayanamıyor işten çıkarın diye. ama bu durum anlaşılırsa rezil olur muyum sizce ahlaksız gibi bir duruma düşer miyim ki ama sonuçta ikimiz de bekarız.
yok bilmiyo herkesten gizledikPatronun kardeşiyse muhtemelen patronunuzda biliyor olabilirmi
evet bir yıllık sözleşme. magdur olduğunu kanıtlarsa benden tazminat alırmış amaSözleşmeniz belirli süreli iş sözleşmesi mi? Eğer öyleyse işten ayrılmanıza karışamazlar. Bu sözleşmeler işçileri korumak için yapılır. Yani sizi kovarlarsa kalan ayların tazminatını ödemek zorunda şirket. İşten ayrılsanız da hiç bir şey olmayacak boş yere ablanızın konuşup konuyu başkalarının duymasına gerek yok. İstifanızı verin ve ihbar süresini doldurduktan sonra ayrılın. Hiçbir şey yapamazlar.
İnanmayın, öyle bir şey yapamazlar. Zamanında benim de istifa etmemem için öyle bir baskı uygulamışlardı. O zamanlar çok araştırdım, avukata sordum. Sizden kesinlikle para isteyemezler.evet bir yıllık sözleşme. magdur olduğunu kanıtlarsa benden tazminat alırmış ama
Ayrılmışsınız 2 ay daha sabredin işten çıkınyok bilmiyo herkesten gizledik