- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
Merhaba arkadaşlar
Sizlere birşey danışmak istiyorum şu an hamileyim yeni sayılır çok fazla midem bulanıyor yiyemiyorum evde doğru düzgün yemek yapamıyorum ve sürekli uyuyorum. Eşim tutturmuş annem gelsin sana baksın
İstemiyorum diyorum o varken yatamam rahat edemem
Şu an ihtiyacım Yok
Kendisi zaten alıngan bi tip odaya geçsem uyusam ayrı laf eder
Yemek yapsa Yok şura niye burda yok tahta kaşıklar makinaya öı girdi bilmem ne
Şu ara dinlenmek ve kimseyle uğraşmak istemiyorum ama anlatamıyorum.
Heralde annesi de eşimi arayıp niye gelmiyor biz de yesin ben geleyim bakayım yardımcı olayım diye bi kaç kez demiş
Eşimde annemin içinde kalmış çok gelmek kalmak istiyor sen nasıl kötü ahlaklısın
Gelse ne olacak vs gibi şeyler söylüyor. İstemiyorum ihtiyacım Yok rahat edemem diyorum. Böyle istiyorum diye ahlaksız mı oluyorum ya şu an evimde bi ses soru soran şunu ye bunu ye diyen birini istemiyorum. Normal de çok sık gitmem ben çağırmadıkça da gelemezler. (Tabi bu mesafeyi koyana kadar ne kavgalar...) herneyse yapım mesafeli ve biraz soğuktur ama ne saygısızlık nede edepsizlik yapmam
Yanında ayak uzatmışlığım yoktur. Siz ne diyorsunuz abartıyor muyum
Yoksa gönlü olsun diye gelsin tamam kalsın mı diyeyim
Sizlere birşey danışmak istiyorum şu an hamileyim yeni sayılır çok fazla midem bulanıyor yiyemiyorum evde doğru düzgün yemek yapamıyorum ve sürekli uyuyorum. Eşim tutturmuş annem gelsin sana baksın
İstemiyorum diyorum o varken yatamam rahat edemem
Şu an ihtiyacım Yok
Kendisi zaten alıngan bi tip odaya geçsem uyusam ayrı laf eder
Yemek yapsa Yok şura niye burda yok tahta kaşıklar makinaya öı girdi bilmem ne
Şu ara dinlenmek ve kimseyle uğraşmak istemiyorum ama anlatamıyorum.
Heralde annesi de eşimi arayıp niye gelmiyor biz de yesin ben geleyim bakayım yardımcı olayım diye bi kaç kez demiş
Eşimde annemin içinde kalmış çok gelmek kalmak istiyor sen nasıl kötü ahlaklısın
Gelse ne olacak vs gibi şeyler söylüyor. İstemiyorum ihtiyacım Yok rahat edemem diyorum. Böyle istiyorum diye ahlaksız mı oluyorum ya şu an evimde bi ses soru soran şunu ye bunu ye diyen birini istemiyorum. Normal de çok sık gitmem ben çağırmadıkça da gelemezler. (Tabi bu mesafeyi koyana kadar ne kavgalar...) herneyse yapım mesafeli ve biraz soğuktur ama ne saygısızlık nede edepsizlik yapmam
Yanında ayak uzatmışlığım yoktur. Siz ne diyorsunuz abartıyor muyum
Yoksa gönlü olsun diye gelsin tamam kalsın mı diyeyim