Ahlaksiz teklif ..

Sizin anlamadığınız nokta benim kadını ya da adamı haklı bulmam değil, kadın istemediği halde bu adamın hakkı falan demeniz. 1 yık boyunca bu temel tasını nasıl karsıladı acaba adam? Büyük ihtimalle başkalaerı vardı. Benim anlatmak istedipimi anlamamakta ısrarcısınız.
İste siz de anlamıyorsunuz.
Mesele "ben bugun cinsellik yasamak istemiyorum yarin yaşayalım" meselesi degil. Öyle olsaydi hepimiz hak verirdik zaten.

Zaten aralarında ilişki yoookk. Ayırmışlar yatakları. Adam kadına para veriyor kadın ayrılmıyor. Ben bunlara bir ley demiyorum burda ikiside hatalı. Ama asıl mevzu sizin cinsellikteki düşğnceleriniz
Mesele de ayrilmamasi zaten. Ayrilmiyorsa evli kalıyorsa cinsellik istemesine de sasirmamasi lazım.
Adam bunu mahkemede beyan etse haklı bulunur.

İste siz de anlamıyorsunuz.
Mesele "ben bugun cinsellik yasamak istemiyorum yarin yaşayalım" meselesi degil. Öyle olsaydi hepimiz hak verirdik zaten.
Yahu bende diyorum ki herkes kadını hatalı görüyor tamam bence de hatalı ama belli bir anlaşma var demek ki aralarında adam parasını veriyor kadının sesi çıkmıyor hemde 1 yıl boyunca. Yani ben bi durup noluyor derim? Fsrz et eşnle aranızda böyke ilişki var eşin sana para verir mi? Benimki vermez. Ki bende kendimi böyle durumlara sokmam ama demek ki cinsellik harici adamın başka çıkarlaeı var ki kabulleniyor bu durumu. Hayret yani

Mesele de ayrilmamasi zaten. Ayrilmiyorsa evli kalıyorsa cinsellik istemesine de sasirmamasi lazım.
Adam bunu mahkemede beyan etse haklı bulunur.
Aralarında anlaşma vae sanırım ki adamın sesi çıkmıyor bunu bilmem kaçıncı kez tekrarlıyorum. Yoksa erkek olsam bende bu durumu sonlandırırım. Ama kadına para teklif edip de benle birlikte ol demem. Zaten hangi erkek devam eder ter şartlarında bie düşünün lütfen

Yahu bende diyorum ki herkes kadını hatalı görüyor tamam bence de hatalı ama belli bir anlaşma var demek ki aralarında adam parasını veriyor kadının sesi çıkmıyor hemde 1 yıl boyunca. Yani ben bi durup noluyor derim? Fsrz et eşnle aranızda böyke ilişki var eşin sana para verir mi? Benimki vermez. Ki bende kendimi böyle durumlara sokmam ama demek ki cinsellik harici adamın başka çıkarlaeı var ki kabulleniyor bu durumu. Hayret yani
Veremez çünkü ayni evde durmaya devam etmem. Bin kere davayi açarım.

Eşinin boşanmak istediğini düşünmüyorum ben açıkçası.
Çünkü bu konunun çözülmesi için daha önce aileleri çağırdı hatta konusu da var konu sahibinin .
Adam çocukları bırakıp gidebilirsin de dedi , konu sahibinin babası son raddeye gelince arkandayım da dedi .
Konu sahibi istiyor ki evi ona bıraksın , evin giderlerini karşılasın , konu sahibine de baksın faturaları da ödesin ama bana dokunmasın .

İkinizde enteresansınız aynı evde yaşayıp da adamın kartlarını kullanmayacaksınız o halde özgürlük uğruna ..

Şuan evlisiniz eşiniz isteğini dile getiriyor ama adice dile getiriyor sizde herşeye rağmen o parayı alıyorsunuz ne cevap veriyorsunuz teklifi karşısında da alıyorsunuz paraları? istediğine tamam mı diyorsunuz ? kabul etmiyorsanız nasıl veriyor parayı çok merak ettm dogrusu

Evliliği her anlamda bitirdiğini düşündüğün kişiyle, aynı evde yaşamaya, onun kazanıp getirdiği parayla hayatını devam ettirmeye devam et, hatta onun kartını kullan. Sonra da adam karısından bir şeyler bekliyor diye sapık de...
Söyleyecek çok şey var, yazılabilecek tek kelime yok. :işsiz:

Okurken çok şaşırdım, birincisi hala evlisiniz üzerine evler ayrılmamış bu nasıl boşanma niyeti? Adam tabi ciddiye almaz hala seks talebinde bulunur cünkü aynı evdesin. İkincisi adamın tum mali gücünden faydalan ama o benden uzak dursun neden? Siz karısı olarak mali destek istiyorsunuz o da pekala seks bekleyebilir bir erkeğin karısından seks beklemesi ne zamandır sapıklık oldu? Kocanıza psikolojik ,cinsel ve mali şiddet uyguluyorsunuz bu üçü bir araya gelip duygusal şiddet olmuş bence. Ne kafalar var yarabbim kimler kimler yuva kuruyor cok ilginç........... :işsiz:

Yorumları okuyunca şok oldum gerçekten cinselliğe görev diyenler var. Cinsellik hem erkek hem de kadın için görev değil. Kimsenin birilerinin cinsel ihtiyacını giderme mecburiyeti yok. Konu sahibine gelince bildiğim kadarıyla boşanma durumunda ailesinin yanında olduğunu belirtmişti yanlış hatırlamıyorsam. E o zaman boşanmak için neyi bekliyorsunuz. Ayrıca eski konularınıza baktım birinde boşanma kararı alırken vicdan azabı çektiğinizi belirtmişsiniz .

Son düzenleme:
Yorumları okuyunca şok oldum gerçekten cinselliğe görev diyenler var. Cinsellik hem erkek hem de kadın için görev değil. Kimsenin birilerinin cinsel ihtiyacını giderme mecburiyeti yok. Konu sahibine gelince bildiğim kadarıyla boşanma durumunda ailesinin yanında olduğunu belirtmişti yanlış hatırlamıyorsam. E o zaman boşanmak için neyi bekliyorsunuz. Ayrıca eski konularınıza baktım birinde boşanma kararı alırken vicdan azabı çektiğinizi belirtmişsiniz .
Seks bir görev değil bir sorumluluktur. Burda koca veya karısı olarak sekse yanaşmayan kadınlar hakkında konu açıp yapılan yorumları okuyoruz, görüyoruz. Seks yapmaya yanaşılmayacaksa neden evleniliyor? Karşındaki kişiye bu zulmü yapmak neden? Görev olarak bakarsanız evet kadının da erkeğinde karşı taraf seks istediği an kendisi acıdan, hastalıktan kıvransa dahi evet demesi lazım seks böyle birşey değil lakin karşı tarafa karşı bu bir sorumluluktur. Seks olmayan bir evlilik kanunen boşanma ayrıca tazminat sebebidir demekki eşlere burda görev atfı var. Konu sahibi; kocasından evin erkeği olarak maddi destek bekliyorsa- ki aynı evdelerse hakkı- eşi de ondan pekala seks bekleyebilir çünkü bu da onun hakkı.

Seks bir görev değil bir sorumluluktur. Burda koca veya karısı olarak sekse yanaşmayan kadınlar hakkında konu açıp yapılan yorumları okuyoruz, görüyoruz. Seks yapmaya yanaşılmayacaksa neden evleniliyor? Karşındaki mkişiye bu zulmü yapmak neden? Görev olarak bakarsanız evet kadının da erkeğinde karşı taraf seks istediği an kendisi kıvransa dahi evet demesi lazım seks böyle birşey lakin karşı tarafa karşı bu bir sorumluluktur. Seks olmayan bir evlilik kanunen boşanma sebebidir demekki eşlere burda görev atfı var. Konu sahibi kocasından evin erkeği olarak maddi destek bekliyorsa- ki aynı evdelerse hakkı- eşi de ondan pekala seks bekleyebilir çünkü bu da onun hakkı.
Sorumluluk ve görev aynı şey siz istemediğiniz zaman sırf sorumluluk yerine gelsin eşinizle birlikte oluyor musunuz. Konu sahibi zaten sonuna kadar haksız boşanmak istediği adamın maddi imkanlarını kullanmasını doğru bulmuyorum zaten boşanmak isteseydi şimdiye çoktan yapardı. Ama şunu belirtmek isterim ki kadın da erkekte robot değil. Her an cinsellik isteyen taraf için hazır olamaz. Kimse kimseyi cinsellik için zorlayamaz

Hanımefendi siz istemediğiniz halde eşinizle birlikte oluyor musunuz o istediği için? Burda mevzu hak fslan değil ben bunu iddia etmiyorum hukuktan da anlamam. Kadın istemediği halde burda hemcinslerinin yaptığı yorumlara bakabilir misiniz? E her konuda kadına yükleniliyor, yok neden adamdan para alıyormuş. Ben bunu da onaylamıyorum şahsen ama adam veriyorsa niye bu kadsr tantana yapılıyor? Kusura bakmayın benim eşim evliyiz diye hak iddia edip benim istemediğim zamanda benimle birlikte olamaz.
Maalesef cinselliğe görev gözüyle bakan kadınlar var

Sorumluluk ve görev aynı şey siz istemediğiniz zaman sırf sorumluluk yerine gelsin eşinizle birlikte oluyor musunuz. Konu sahibi zaten sonuna kadar haksız boşanmak istediği adamın maddi imkanlarını kullanmasını doğru bulmuyorum zaten boşanmak isteseydi şimdiye çoktan yapardı. Ama şunu belirtmek isterim ki kadın da erkekte robot değil. Her an cinsellik isteyen taraf için hazır olamaz. Kimse kimseyi cinsellik için zorlayamaz
Sorumluluk ve görev aynı şey değildir. Görevi rıza dışı üstleniriz yerine getirmemenin karşılığı maddi yaptırım, yoksun bırakma, ceza olarak somut bir karşılıktır. Görevini yerine getirmezsen suçlu sorumlulugunu yerine getirmezsen kusurlu olursun. Sorumluluk ise maddi yaptırımı olmayan kişinin kendi iradesi ile yüklendiği lakin devam ederse karşılığını maddi+manevi yaptırımlarla alacağı birşeydir. Kimse konu sahibini evlenmek için zorlamadı demekki seks sorumluluğunu rıza karşılığı aldı. Olaya teknik bakıyorum. Sadece ben değil bugün mahkemeye çıksa hakim de teknik bakacak hatta belki sorumluluğunu yerine getirmediği için kusurlu bulunacak. Ben zaten kadın da erkekte her an hazır olmalı demedim. Veya istemedğiniz de kocanıza veya karınıza evet diyin de demedim . Sadece bunu uzun süreli bir stil haline getiremezsiniz. Ben istemiyorum dokunma bana veya dokunmayacağım sana diye mıy mıy edemezsiniz, şayet tamamen istemiyosanız boşanacaksınız. Bunu uzun süreli devam ettiremezsiniz bundan bahsediyorum.

Son düzenleme:
Adamın rezilliğine alkış tutacak değilim.
Ama siz de tuhafsınız,bunu da kabul edin. Ahlaksız bir sapığın evinde hala ne işiniz var?

Hayatımda hiç karı-koca farklı karakterler görmedim ben.
Eğer ki hala beraber aynı evdelerse yani. Boşanmış,evini ayırmış olana lafım yok.
Ama aynı evin içinde bir iyi ile bir kötü yaşamıyor. Yaşıyorsa ikisi de kötü karakterde ,ya da ikisi de iyi karakterde. Çünkü geçen zamanla birbirinize benziyorsunuz kabul etmeseniz de.

İyiyle kötü aynı eve sığmıyor. Kocanız olacak ahlaksızı eleştirirken aynayı kendinize de çevirmenizi öneririm.

Elbette adamın kartını kullanabilirsiniz,ama çocuklarınız için. Kimse size ağzını açıp da laf edemez çocuklarınıza et ekmek alsanız,kıyafet alsanız. Amaaaaa, Fiilen evliliğim bitti deyip de adamın parasıyla kendinize iş kurmanız kabul edilemez bir rezillik.

Konu da bazı yorumlar da çok enteresan cidden. kadının kendini terk edebilmesi için erkek kadını finanse etmek ve süresi belirsiz bir şekilde ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüymüş. Ama bu esnada da asla cinsellik istemeyecek ve başkasıyla da birlikte olamayacakmış. ne tuhaf adalet anlayışı bu böyle. adam şu şartlarda sadece çocukların ihtiyaçları dışında bir şey karşılamak zorunda değil. bu kadar haksız isteği nasıl bir kendine güvenle savunabilir insan cidden hayret verici.

Kendisi bosanmiyor , yaşam alanım yok , ev benim git diyor ..aile destek değil...ee napicam yabancı adamların parasını mi alicam
Kafa yapınız çok değişik ve tuhaf . Feminist biri olmama rağmen sizi baştan sona haksız buldum. Ve acilen kafa yapınızı değiştirmeniz gerek

Back
X