Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar
Ahmet alp e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum, daha önce kendisine ameliyat olmuş arkadaşlar tecrubelerini paylaşabilir mi?
Ameliyat oldum. Beklediğimden çok daha kolay ve rahat geçti. Ne morardım ne de şiştim, sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim 14 gündür. Tampon varken de nefes alabildim çıktıktan sonra da, hiçbir şekilde ne tıkanma, kabuklanma oldu burnumda. Üstündeki bant olmasa cidden ameliyat olmamış gibiyim. Üstelik ben hiçbir şekildr dikkat etmiyorum çünkü kendimi ameliyatlı hissetmiyorum ondan dolayı :), ben ince deriliymişim, şuan bantlar var ama şekli gayet iyi gözüküyor şiş değil.Merhaba Ahmet bey ameliyat oldunuz mu acaba nasıl geçti, memnun musunuz?
Özelden resim atabilirim size de.Ben de takipteyim
Ameliyat oldum. Beklediğimden çok daha kolay ve rahat geçti. Ne morardım ne de şiştim, sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim 14 gündür. Tampon varken de nefes alabildim çıktıktan sonra da, hiçbir şekilde ne tıkanma, kabuklanma oldu burnumda. Üstündeki bant olmasa cidden ameliyat olmamış gibiyim. Üstelik ben hiçbir şekildr dikkat etmiyorum çünkü kendimi ameliyatlı hissetmiyorum ondan dolayı :), ben ince deriliymişim, şuan bantlar var ama şekli gayet iyi gözüküyor şiş değil.
İyi geçmesine sizin adınıza çok sevindim geçmiş olsun :) yanılmıyorsam devlette çalışmıyor artık kendisi siz muayene olduktan sonra ne kadar zaman sonraya ameliyat günü verdi acaba? Ben de bugün devlet hastanesinde bir doktorla görüştüm ancak kendisi senin burnunda bir şey yok diyip geri gönderdi moralim bozuldu açıkçası ilgili bir doktor mudur Ahmet bey?
Ben avrasya hastanesinde oldum. Haziranda muayene olmuştum, Eylül de ameliyat günü verdiler. Hatta daha öncesi gelmeyen bi hasta oldu sanırım beni arayıp 2 ağustosta ameliyat olmak ister misiniz diye sordular ben tatilde olduğum için günü değiştirmedm. İlgilerinden ben memnun kaldım, bişey kafanıza takılır sorarsanız vs mutlaka dönüş yapıyorlar, sorularınızı cevaplıyorlar. Bana da sana gerek yok diyen doktorlar olmuştu, hatta ben sırf estetik amaçlı olmak istiyordum fakat ahmet beye muayene olduğumda burun kıkırdağımda kırık olduğunu da öğrendim. O da aradan çıkmış oldu.
Ameliyat oldum. Beklediğimden çok daha kolay ve rahat geçti. Ne morardım ne de şiştim, sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim 14 gündür. Tampon varken de nefes alabildim çıktıktan sonra da, hiçbir şekilde ne tıkanma, kabuklanma oldu burnumda. Üstündeki bant olmasa cidden ameliyat olmamış gibiyim. Üstelik ben hiçbir şekildr dikkat etmiyorum çünkü kendimi ameliyatlı hissetmiyorum ondan dolayı :), ben ince deriliymişim, şuan bantlar var ama şekli gayet iyi gözüküyor şiş değil.
Bana resim gönderebilir misiniz? Hala memnun musunuz?Özelden resim atabilirim size de.