Merhabalar bende 14 gun once oldum aynı rinoplasti sinüz konka et kemik ucu dusktu ne varsa duzelttik buyuk bır burundu ve kalkık kucuk bır burun yaptı dr um ona bıraktım tamamenMerhaba, Ahmet Alp ten randevu aldım rinoplasti için.. Ön görüşmeyi yaptık . Çok büyük bir burun dedi. Kemik eğriliği , sinüzit , nefes almamı engelleyen et her bir şey varmış. Ucu da düşük . 11.000 fiyat verdi. 6 Mart ameliyat günüm . 1 sene sonra ufak bir dokunuş yapabiliriz belki dedi. Ilk ameliyatım olacak . Doktor güven verdi bana ilgili de . Yalnız nasıl bir şekil olacak hiç bilmiyorum. Cilt yapım ,yüzüme uygunluk vs bilgi vermedi. 4 Mart bir görüşme daha olacak. Beğendiğin burun şekilleri varsa getir dedi. Photoshop falan yapmıyor kendisi sorun değil gerçi aynısı olmayabilir sonuçta . Olanlar fikir verebilir mi? Büyük bir burun nasıl olabilir illa doğal görünümlü mü yaptırmak zorundayız ? Küçük hafif kalkık olamaz mı yani biraz kucultse yeter burun ucunu kaldırıp . Ne düşünüyorsunuz
Teşekkürler..
He bu arada hıcte sevmem o doğal burunları hıc yapmasınlar daha ıyı dımı kocamannMerhaba, Ahmet Alp ten randevu aldım rinoplasti için.. Ön görüşmeyi yaptık . Çok büyük bir burun dedi. Kemik eğriliği , sinüzit , nefes almamı engelleyen et her bir şey varmış. Ucu da düşük . 11.000 fiyat verdi. 6 Mart ameliyat günüm . 1 sene sonra ufak bir dokunuş yapabiliriz belki dedi. Ilk ameliyatım olacak . Doktor güven verdi bana ilgili de . Yalnız nasıl bir şekil olacak hiç bilmiyorum. Cilt yapım ,yüzüme uygunluk vs bilgi vermedi. 4 Mart bir görüşme daha olacak. Beğendiğin burun şekilleri varsa getir dedi. Photoshop falan yapmıyor kendisi sorun değil gerçi aynısı olmayabilir sonuçta . Olanlar fikir verebilir mi? Büyük bir burun nasıl olabilir illa doğal görünümlü mü yaptırmak zorundayız ? Küçük hafif kalkık olamaz mı yani biraz kucultse yeter burun ucunu kaldırıp . Ne düşünüyorsunuz
Teşekkürler..
Evet kuzum ya ,ya yok artık ıı dr lar oyle kırıp dokmeden yapıuorlar letdownlar efendıme solimm ultrasonıc piezzolarmı dersin :) bı suru yenı cihaz yanı varolan malzemeyı gUzellestirme sanatı parca arttırmadan.ablamın burnunu yıllar evvel kavis ugruna deştiler ekletmedık sey kalmadı yenı duzeldi burnu kızın ,ama sımdı sırtı duz burunlar moda oldu lakin bakıuosun burun sankı hep oyleydı yanı o kdr para saydık emme accık belli olsun dimi :)) yaa şaka bı yana guzel dıleklerın ıcım sagol cnmm hepımızın guzel olsun ınsallahbestanbul ne güzel dedin doğal halini sevmedim ki yaptırcam.. onca emek zaman zahmet kocaman burun için değmez. Soracam bakalım kalkık küçük olurmu diye. Bir yandan da içini tamamen boşaltmasini da istemem sonra düşer falan mazallah.. Sana da geçmiş olsun canım inşallah çok güzel bir burnun olur
Benım prof dr murat sarı biricik doktorum canım benım o :))Çok teşekkür ederim senin adına çok sevindim güle güle kullan burnunu
Sizin doktorunuz aynı kişi mi ? Bir de ameliyat öncesi şekli nasıldı burnunuzun?
Sizin doktorunuz kimdi ?? Teşekkür ederim inşallah hepimizin istedigi gibi olur , sizin adınıza da çok sevindim :)Küçük kalkık kavisli burunlara hastaydım estetik amaçlı yaptırdım çokda memnunum. Ben çok şirin buluyorum hemcinslerimede çok yakıştırıyorum. Ama doktoruna mutlaka yüzüne uygun olup olmayacağını sor. Dilerim sonucunda gözünü aynadan alamayacak kadar güzel olur
Insallah. Heyecanlıyım hazırım Aslında ama şekli konusunda hiçbir fikrim yok tamamen doktora birakicam galiba yüzüme uygun olsun yeter diyerekten :/Evet kuzum ya ,ya yok artık ıı dr lar oyle kırıp dokmeden yapıuorlar letdownlar efendıme solimm ultrasonıc piezzolarmı dersin :) bı suru yenı cihaz yanı varolan malzemeyı gUzellestirme sanatı parca arttırmadan.ablamın burnunu yıllar evvel kavis ugruna deştiler ekletmedık sey kalmadı yenı duzeldi burnu kızın ,ama sımdı sırtı duz burunlar moda oldu lakin bakıuosun burun sankı hep oyleydı yanı o kdr para saydık emme accık belli olsun dimi :)) yaa şaka bı yana guzel dıleklerın ıcım sagol cnmm hepımızın guzel olsun ınsallah
Aynısını dedim dr a sadece istemedıgın seylerı soyleInsallah. Heyecanlıyım hazırım Aslında ama şekli konusunda hiçbir fikrim yok tamamen doktora birakicam galiba yüzüme uygun olsun yeter diyerekten :/
Seyithan Kırtay İzmir’de benim doktorum.Sizin doktorunuz kimdi ?? Teşekkür ederim inşallah hepimizin istedigi gibi olur , sizin adınıza da çok sevindim :)
tamam teşekkür ederim canım cevaın içinAynısını dedim dr a sadece istemedıgın seylerı soyle
Korkma bak 3 hafta oluck anlamadm hıç hadı hayırlısı hakkında cnmHeyecan bastı. Ilaç yazdı Bugün onları alacağım yarın sonra ameliyat perşembeince deriliymisim. Sigarayı bırakmam gerekiyormuş sağlık güzellik için değer. Eski hastasıyla da görüştüm çok iyi olmuş onunki. Güzel olacak hissediyorum. Ahmet alp bir numara hiç bir tereddutum kalmadı artık şans diliyim bari kendime
Ay teşekkür ederim canım uyuyabilirsem inşallahKorkma bak 3 hafta oluck anlamadm hıç hadı hayırlısı hakkında cnm
Tabi tampon 1 hafta sonra galiba ama zaten nefes alınabiliyor diye biliyorum çünkü kanalları varHayırlı olsun tamponlar çıkınca paylaşım yap mutlaka ben en çok nefes alma durumunu merak ediyorum
Az kaldı :)) yarın mutlu başlangıc diyelim korkma gulerek gir gülerek cıkarsınAy teşekkür ederim canım uyuyabilirsem inşallah
Ben alamadım sinüzde alındı benım etler derken havalı tampon 3 gun sonra alındı dayandım oyle kotu deıl grıp gıbısın ne agrı ne sızı zaten yenı teknık kırmadan dokmeden senın de oyledır ıns sımdıd3n cok gecmış olsunTabi tampon 1 hafta sonra galiba ama zaten nefes alınabiliyor diye biliyorum çünkü kanalları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?