Teşekkürler canım moralim iyi , bekliyoruz işte erkenden getirdilerAz kaldı :)) yarın mutlu başlangıc diyelim korkma gulerek gir gülerek cıkarsın2 doğum sezeryan ameliyathane gülerek gridim bır yag bezesi o da ameliyathanedeydı buyuktü cook gulerek en son burun ve yag bezesi 2 ay ara dusun yıne gulerek gırdım içerde eglenıyorum gırerken :)) sende oyle yap sonucu dusun guzel olucam de
Harika ne kdr cabuk o kdr ıyı bıter gider tatlı heyecan bu fıstık olcanTeşekkürler canım moralim iyi , bekliyoruz işte erkenden getirdiler
1 yıl sonra ufak dokunuş derken neden öyle bişey dedi onu anlamadım sadeceMerhaba, Ahmet Alp ten randevu aldım rinoplasti için.. Ön görüşmeyi yaptık . Çok büyük bir burun dedi. Kemik eğriliği , sinüzit , nefes almamı engelleyen et her bir şey varmış. Ucu da düşük . 11.000 fiyat verdi. 6 Mart ameliyat günüm . 1 sene sonra ufak bir dokunuş yapabiliriz belki dedi. Ilk ameliyatım olacak . Doktor güven verdi bana ilgili de . Yalnız nasıl bir şekil olacak hiç bilmiyorum. Cilt yapım ,yüzüme uygunluk vs bilgi vermedi. 4 Mart bir görüşme daha olacak. Beğendiğin burun şekilleri varsa getir dedi. Photoshop falan yapmıyor kendisi sorun değil gerçi aynısı olmayabilir sonuçta . Olanlar fikir verebilir mi? Büyük bir burun nasıl olabilir illa doğal görünümlü mü yaptırmak zorundayız ? Küçük hafif kalkık olamaz mı yani biraz kucultse yeter burun ucunu kaldırıp . Ne düşünüyorsunuz
Teşekkürler..
Umarım ıyı gecmiştir kuzu merak ettimTeşekkürler canım moralim iyi , bekliyoruz işte erkenden getirdiler
Kuzu benim burnum çok zor zahmetli idi asimetrik üstelik içi de sorunlu idi.ameliyat öncesi anestezi yapmadan bile dedi çok kötü burnun. Ama çıktıktan sonra ertesi gün yanıma geldi sabah doktor maşallah çok iyi geçti dedi %99 gerek yokmuş 2. Ameliyat a. Fotoları da gösterdi bayıldım1 yıl sonra ufak dokunuş derken neden öyle bişey dedi onu anlamadım sadece
Güzel geçmiş doktor öyle dedi beklediğinden iyiymiş fotolara baktım ameliyathane deki. Bayıldım valla ben. Şimdi ilaç damla yıkama vs yapıyorum o sıkıcı
Umarım ıyı gecmiştir kuzu merak ettim
Hangi hastanede oldun ameliyat benim deviasyon burun eti var burnumun ici kötü bu aralar ameliyat olan kiminle konuşsam hep nefes problemi yaşıyor benim derdim nefes almak o zaman ne anlamı var ameliyatın senin burun ici sorunlar çözülürse iyi nefes alırsan bende Ahmet beyi düşünebilirim bu Arada geçmiş olsun oldun kurtuldun tebrik ederimKuzu benim burnum çok zor zahmetli idi asimetrik üstelik içi de sorunlu idi.ameliyat öncesi anestezi yapmadan bile dedi çok kötü burnun. Ama çıktıktan sonra ertesi gün yanıma geldi sabah doktor maşallah çok iyi geçti dedi %99 gerek yokmuş 2. Ameliyat a. Fotoları da gösterdi bayıldım
Harika cok gecmış olsun burun yıkama bıtmıyor ki 3 haftadır yıkıuorum mecbur bakalım ıyı olsunda yıkayalım sımdıden burnuna maşallah diyelim sonra bi fotonu alırım :)Güzel geçmiş doktor öyle dedi beklediğinden iyiymiş fotolara baktım ameliyathane deki. Bayıldım valla ben. Şimdi ilaç damla yıkama vs yapıyorum o sıkıcı
Teşekkür ederim canım sağol, henüz çok erken Bişey diyemem nefes için 2 gün oldu daha ama düzelir diye umuyorum. Biraz zaman geçsin sana bilgi veririm. Avrasya hospital gazi osmanpasa daHangi hastanede oldun ameliyat benim deviasyon burun eti var burnumun ici kötü bu aralar ameliyat olan kiminle konuşsam hep nefes problemi yaşıyor benim derdim nefes almak o zaman ne anlamı var ameliyatın senin burun ici sorunlar çözülürse iyi nefes alırsan bende Ahmet beyi düşünebilirim bu Arada geçmiş olsun oldun kurtuldun tebrik ederim
Tampon çıkıp bant çıkınca da mı yıkama devam ediyor :/ Ben bir hafta sandımHarika cok gecmış olsun burun yıkama bıtmıyor ki 3 haftadır yıkıuorum mecbur bakalım ıyı olsunda yıkayalım sımdıden burnuna maşallah diyelim sonra bi fotonu alırım :)
Devam tabı bak en kolayı su eczaneden serum aldım şırınga ıle sıkıp yıkıyorum yuz yıkamak gıbı oldu bna alıstım dr umda serumu onerdı dıgerlerıyle aynı etkı he bı de bende sinüZlerde temzlndı ondan sen yıne dr a sor muhakkak bana yeter dıuene dek kllanıcam yapısma olmasın dıye sümük dolu burnum hep akıyoTampon çıkıp bant çıkınca da mı yıkama devam ediyor :/ Ben bir hafta sandım
Burun yapısına göre fiyat değişebiliyor.. benimki zordu bayağı . Şekil ve sağlık açısından. Şuan yeni ameliyatliyim bişey diyemem ama doktor bey çok iyi ,ilgili ve dürüst .hastanede de iyi bakıyorlar. Burnum asimetrik, eğri uzun ve içten de etli, sinüzit liydiOncelikle cok gecmis olsun,bende kismetse yaza ameliyat olmayi dusunuyorum,hatta bir kac ay once Ahmet Alp hocayla da gorustum fiyat istedim,tekrardan mart nisan gibi kontak kuralim fiyatlar degisebiliyir demisti.Gecen sene 5 bin kusurlerde ameliyat yapiyormus siz 11 yazinca sok oldumfiyatlar bu kadar nasil bir anda artabiliyor anlayamiyorum...Siz peki suan nasilsiniz?bir sikintiniz varmi?burun yapiniz nasildi?Genel itibariyle doktoru nasil buldunuz?kafamda sorular sorular...yardimci olursaniz cok memnun olurum
Buzu ihmal etme once tavsan sonra köstebege donuyor ınsanBurun yapısına göre fiyat değişebiliyor.. benimki zordu bayağı . Şekil ve sağlık açısından. Şuan yeni ameliyatliyim bişey diyemem ama doktor bey çok iyi ,ilgili ve dürüst .hastanede de iyi bakıyorlar. Burnum asimetrik, eğri uzun ve içten de etli, sinüzit liydi
Biliyomusun? Biz anneler için cok basit bir operasyonGeçmiş olsun benimde günüme az kaldı korkuyorum(
Ahahahh koptum ya ilahi aynen sağ gözüm hafif içe kaydı. Biraz kanama da var şu ilk Hafta ahh.Buzu ihmal etme once tavsan sonra köstebege donuyor ınsansonrada fındıgını kaybetmiş sinvap tüm hayvanlara benzedim 3 gunde ,KADINLAR GUNUMUZ KUTLU OLSUN ..♡♡♡♡♡
Korkacak bişey yok ki hızlıca olup bitecek İyi düşün çok güzel olacaksınGeçmiş olsun benimde günüme az kaldı korkuyorum(
Kanama burnunda dimi bir arkadasimin gözü kanamış nasıl oluyor hiç anlamadım ama çok dehşete düşmüştümAhahahh koptum ya ilahi aynen sağ gözüm hafif içe kaydı. Biraz kanama da var şu ilk Hafta ahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?