- 1 Şubat 2019
- 1.651
- 4.392
- 133
Evet burnumda ,pamuklari aldım o da azaldı ben de gözü hiç duymamıştımKanama burnunda dimi bir arkadasimin gözü kanamış nasıl oluyor hiç anlamadım ama çok dehşete düşmüştüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet burnumda ,pamuklari aldım o da azaldı ben de gözü hiç duymamıştımKanama burnunda dimi bir arkadasimin gözü kanamış nasıl oluyor hiç anlamadım ama çok dehşete düşmüştüm
Öyle düşünmeye çalışıyorum o kısım tamamda bu estetik yüzümü simamı değiştircek tedirgin eden kısmı güzel olmazsa diye çok mersi güzel düşünceniz yorumunuz içinKorkacak bişey yok ki hızlıca olup bitecek İyi düşün çok güzel olacaksın
Ben de korkuyordum valla burda rahatladımÖyle düşünmeye çalışıyorum o kısım tamamda bu estetik yüzümü simamı değiştircek tedirgin eden kısmı güzel olmazsa diye çok mersi güzel düşünceniz yorumunuz için![]()
Bu arada herkeste olurmu bılmem ama ben eskı ben degılım evet simam cook degıstı bı kere 32 yasındayım 10 yas gerıye gıttım olumlu degısım![]()
Tamponlar alındı mı ne durumdasın nefes ağrı sızı anlamındaEvet burnumda ,pamuklari aldım o da azaldı ben de gözü hiç duymamıştım
Yarın tampon alçı atel alınacak bant takılacak yazarım sabahTamponlar alındı mı ne durumdasın nefes ağrı sızı anlamında
Alındı çok şükür kalmadı bişey ,üstü bantlı sadece . Hiç acımadı alırken , ıyi bakım yapmışımTamponlar alındı mı ne durumdasın nefes ağrı sızı anlamında
Hayırlı olsun sevindim Ahmet Hocaya ameliyat olan bir kızla konuştum revizyonuda ona olmuş ama düzelmemiş sağ kanat çökük kalmış ona biraz canım sıkılmıştı ona da vermiş airmax silikon horlama içindir aslında ama galiba deri kendini yaymasin diye taktiriyorKızlar bişey soracağım şimdi burnum yandan ve önden beğendim. Daha da inecek ki o zaman tadından yenmez. Dr dediki Bişey varmış burun deliklerime takcam asimetri olmasın diye adını unuttum silikon gibi. Uyurken evdeyken falan ilk aylar takarsın sonradan sıkıntı çekme dedi. Bilen duyan var mı nedir nasıl oluyor diye
Canım çok teşekkür ederim cidden ameliyat sıkıntı değil ama sonrası çok yorucu sabır işi..Hayırlı olsun sevindim Ahmet Hocaya ameliyat olan bir kızla konuştum revizyonuda ona olmuş ama düzelmemiş sağ kanat çökük kalmış ona biraz canım sıkılmıştı ona da vermiş airmax silikon horlama içindir aslında ama galiba deri kendini yaymasin diye taktiriyor
Senin adına sevindim darısı başıma gidip bir görüşeyim bakalımCanım çok teşekkür ederim cidden ameliyat sıkıntı değil ama sonrası çok yorucu sabır işi..
O kız için üzüldüm yaaaa inşallah düzelir onunki ne diyim bilemedim![]()
Bana ameliyat öncesi bütün ihtimalleri saymisti gelecek sene bir revizyon olabilir ufak dedi hatta ameliyat oncesi.. bir anda belli oranda kucultebilirim demisti.o yüzden çok beklenti içinde girmedim yani başkası olsa reddetmişti burnu çoktan.. Ona rağmen burnumun yarısı gitmişhoca da dedi ben sana öyle bir burun sözü vermemiştim diye yani o bile şaşırdı başarılı oldum denedim diyor kısmet işi.. bence aşırı dürüst işini de seviyor görüş ücretsiz zaten hem sana ihtimalleri sorunlarını söyler burnunun. Begenmezsen de Başka
Dr. a gittiğin zaman sallıyor mu doğru mu söylüyor anlamış olursun en azından karar vermende kolaylık olur .
Bilgi için sağol canım bu arada acısı geçsin öyle alır takarım airmax. Bugün alçı sonrası ilk masajda canım çıkacak gibi oldu çünkü.
Sağol.. İlk ameliyat mı senin bir de ne sorunlar var burnunda ?Senin adına sevindim darısı başıma gidip bir görüşeyim bakalım
Ilk aslında çok ünlü bir doktora kapora vermiştim ama beni çok oyaladı sonra sağlam bir kazık attı sağolsunSağol.. İlk ameliyat mı senin bir de ne sorunlar var burnunda ?
Canım ben uzun süre Süreyya seneldir araştırdım ama 40.000 asla veremem o kadar param yok , Sonra sitede gördüğüm kadarıyla baya korkunç yorumlar vardı hakkında fakirliğime şükrettim açıkçası :)Ilk aslında çok ünlü bir doktora kapora vermiştim ama beni çok oyaladı sonra sağlam bir kazık attı sağolsuneğrilik burun etleri şekil bozukluğu ne ararsan var
Maşallah minnoş olmuş:) çok güzel beğendim seninde yanLrdan açmış kanat daraltmış inş sende ödem oluştuğunda stres yapmazsın bu fotodaki haline dönüşecek sonuç güzel olucak sadece sabırKızlar Sonunda alabildim nasıl olmuş sizce ?? Şuan hâlâ bandajli , bandaj çıkınca foto atarım :) yorumlarınız bekliyorum.. önceki hâli için yorum yapmayın korkunçhafif küçültme bile mutlu ederdi beni ama hoşuma gitti açıkçası memnunum şimdi
![]()
Benim derim ince canım, bakalım stres yapmam inşallah, önceki halinden beter olamaz odemli hâli bileMaşallah minnoş olmuş:) çok güzel beğendim seninde yanLrdan açmış kanat daraltmış inş sende ödem oluştuğunda stres yapmazsın bu fotodaki haline dönüşecek sonuç güzel olucak sadece sabır![]()
Biliyomusun bende morarmadım ama yüzüm şişti o da 3 gün sürdü 4.gün geçti 1.ayım ve şuan orta kalın cilt ama şekli belli olmaya başladı senin inceyse harikaBenim derim ince canım, bakalım stres yapmam inşallah, önceki halinden beter olamaz odemli hâli bilemorarıp sismedim bile hayırlısı olsun hepimiz için
![]()
Aşırı güzel görünüyor bayıldım bakalım bantlar çıkınca nasıl olacakKızlar Sonunda alabildim nasıl olmuş sizce ?? Şuan hâlâ bandajli , bandaj çıkınca foto atarım :) yorumlarınız bekliyorum.. önceki hâli için yorum yapmayın korkunçhafif küçültme bile mutlu ederdi beni ama hoşuma gitti açıkçası memnunum şimdi
![]()