Ahmet Alp'e ameliyat olacağım

Korkacak bişey yok ki hızlıca olup bitecek İyi düşün çok güzel olacaksın
Öyle düşünmeye çalışıyorum o kısım tamamda bu estetik yüzümü simamı değiştircek tedirgin eden kısmı güzel olmazsa diye çok mersi güzel düşünceniz yorumunuz için🙏🍀

Öyle düşünmeye çalışıyorum o kısım tamamda bu estetik yüzümü simamı değiştircek tedirgin eden kısmı güzel olmazsa diye çok mersi güzel düşünceniz yorumunuz için🙏🍀
Ben de korkuyordum valla burda rahatladım 😊

Bu arada herkeste olurmu bılmem ama ben eskı ben degılım evet simam cook degıstı bı kere 32 yasındayım 10 yas gerıye gıttım olumlu degısım ;)

Tamponlar alındı mı ne durumdasın nefes ağrı sızı anlamında
Yarın tampon alçı atel alınacak bant takılacak yazarım sabah :KK42: İlk üç gün betermis cidden sonra iyileştim nefes falan aldım burnumdan Bugün sabah tuhaftı 😃 ağrı sızı yok gibi ilaç alıyorum hep zaten yazdıklarını. Ama mimik fazla gülümseme çok çiğneme vs sızlatior dikişleri. Ona dikkat ediyorum😢
Bide buhar , duman vs burnumu şişirdi dün yemek buharı yani. Icten şişti tıkandı geçti bugün . Bende morarma nerdeyse hiç olmadı sadece sağ gözüm biraz şişip morardı ertesi gün geçti buz jel yaptım bol bol. Yandan aşırı kalkık geliyor bir haftadır evdeyim dışarı cikcam yarın utanıyorum önden de düşük gibi bilemeidm ince deriliyim bide bir aya belli olur yarın ameliyat masası fotolarımı isticem doktor verirse paylaşırım Hoppa

Tamponlar alındı mı ne durumdasın nefes ağrı sızı anlamında
Alındı çok şükür kalmadı bişey ,üstü bantlı sadece . Hiç acımadı alırken , ıyi bakım yapmışım 😊 Şuan nefes alıyorum iyi hatta ilk çektiğimde içime başım döndü uzun zamandır burundan ve tam nefes almamıştım. Nemli kalması için yıkamaya ve bepanthen sürmeye devam. Kuruyunca tıkanabiliomus

Kızlar bişey soracağım şimdi burnum yandan ve önden beğendim. Daha da inecek ki o zaman tadından yenmez. Dr dediki Bişey varmış burun deliklerime takcam asimetri olmasın diye adını unuttum silikon gibi. Uyurken evdeyken falan ilk aylar takarsın sonradan sıkıntı çekme dedi. Bilen duyan var mı nedir nasıl oluyor diye

Kızlar bişey soracağım şimdi burnum yandan ve önden beğendim. Daha da inecek ki o zaman tadından yenmez. Dr dediki Bişey varmış burun deliklerime takcam asimetri olmasın diye adını unuttum silikon gibi. Uyurken evdeyken falan ilk aylar takarsın sonradan sıkıntı çekme dedi. Bilen duyan var mı nedir nasıl oluyor diye
Hayırlı olsun sevindim Ahmet Hocaya ameliyat olan bir kızla konuştum revizyonuda ona olmuş ama düzelmemiş sağ kanat çökük kalmış ona biraz canım sıkılmıştı ona da vermiş airmax silikon horlama içindir aslında ama galiba deri kendini yaymasin diye taktiriyor

Hayırlı olsun sevindim Ahmet Hocaya ameliyat olan bir kızla konuştum revizyonuda ona olmuş ama düzelmemiş sağ kanat çökük kalmış ona biraz canım sıkılmıştı ona da vermiş airmax silikon horlama içindir aslında ama galiba deri kendini yaymasin diye taktiriyor
Canım çok teşekkür ederim cidden ameliyat sıkıntı değil ama sonrası çok yorucu sabır işi..
O kız için üzüldüm yaaaa inşallah düzelir onunki ne diyim bilemedim :(
Bana ameliyat öncesi bütün ihtimalleri saymisti gelecek sene bir revizyon olabilir ufak dedi hatta ameliyat oncesi.. bir anda belli oranda kucultebilirim demisti.o yüzden çok beklenti içinde girmedim yani başkası olsa reddetmişti burnu çoktan.. Ona rağmen burnumun yarısı gitmiş 😂😂 hoca da dedi ben sana öyle bir burun sözü vermemiştim diye yani o bile şaşırdı başarılı oldum denedim diyor kısmet işi.. bence aşırı dürüst işini de seviyor görüş ücretsiz zaten hem sana ihtimalleri sorunlarını söyler burnunun. Begenmezsen de Başka
Dr. a gittiğin zaman sallıyor mu doğru mu söylüyor anlamış olursun en azından karar vermende kolaylık olur .
Bilgi için sağol canım bu arada acısı geçsin öyle alır takarım airmax. Bugün alçı sonrası ilk masajda canım çıkacak gibi oldu çünkü.

Canım çok teşekkür ederim cidden ameliyat sıkıntı değil ama sonrası çok yorucu sabır işi..
O kız için üzüldüm yaaaa inşallah düzelir onunki ne diyim bilemedim :(
Bana ameliyat öncesi bütün ihtimalleri saymisti gelecek sene bir revizyon olabilir ufak dedi hatta ameliyat oncesi.. bir anda belli oranda kucultebilirim demisti.o yüzden çok beklenti içinde girmedim yani başkası olsa reddetmişti burnu çoktan.. Ona rağmen burnumun yarısı gitmiş 😂😂 hoca da dedi ben sana öyle bir burun sözü vermemiştim diye yani o bile şaşırdı başarılı oldum denedim diyor kısmet işi.. bence aşırı dürüst işini de seviyor görüş ücretsiz zaten hem sana ihtimalleri sorunlarını söyler burnunun. Begenmezsen de Başka
Dr. a gittiğin zaman sallıyor mu doğru mu söylüyor anlamış olursun en azından karar vermende kolaylık olur .
Bilgi için sağol canım bu arada acısı geçsin öyle alır takarım airmax. Bugün alçı sonrası ilk masajda canım çıkacak gibi oldu çünkü.
Senin adına sevindim darısı başıma gidip bir görüşeyim bakalım

Sağol.. İlk ameliyat mı senin bir de ne sorunlar var burnunda ?
Ilk aslında çok ünlü bir doktora kapora vermiştim ama beni çok oyaladı sonra sağlam bir kazık attı sağolsun🤣 eğrilik burun etleri şekil bozukluğu ne ararsan var

Ilk aslında çok ünlü bir doktora kapora vermiştim ama beni çok oyaladı sonra sağlam bir kazık attı sağolsun🤣 eğrilik burun etleri şekil bozukluğu ne ararsan var
Canım ben uzun süre Süreyya seneldir araştırdım ama 40.000 asla veremem o kadar param yok , Sonra sitede gördüğüm kadarıyla baya korkunç yorumlar vardı hakkında fakirliğime şükrettim açıkçası :)
Bi de dr da en korktuğum şey kibir ilgilenmeme vs hasta seçme işte sosyetik Dr olmasın istedim. Çoğu elendi böylece :D
Arda pelen ve mirza Fırat için de aynı tarz yorumlar gördüm . Ama şansa Ahmet alp te Süreyya hocadan eğitim almış çıktı :/ kader...
Tavsiyem Kbb ci bul, bide içine sinsin yani içgüdülerine güven.. yarı yolda birakmicak hatası olursa arkasında duracak biri olsun. Her buruna da istediğin şekli yaparım demesin misal. Gerçekçi olsun. Iyi şanslar canım.. kazık için de geçmiş olsun 😬 merak ettim kim oo

Kızlar Sonunda alabildim nasıl olmuş sizce ?? Şuan hâlâ bandajli , bandaj çıkınca foto atarım :) yorumlarınız bekliyorum.. önceki hâli için yorum yapmayın korkunç :D hafif küçültme bile mutlu ederdi beni ama hoşuma gitti açıkçası memnunum şimdi 😍

Eklentiler

• IMG-20190315-WA0013.webp
    IMG-20190315-WA0013.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 215
  • IMG-20190315-WA0040.webp
    IMG-20190315-WA0040.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 204
  • 20190315_152000-COLLAGE.webp
    20190315_152000-COLLAGE.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG-20190315-WA0025.webp
    IMG-20190315-WA0025.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 203
Kızlar Sonunda alabildim nasıl olmuş sizce ?? Şuan hâlâ bandajli , bandaj çıkınca foto atarım :) yorumlarınız bekliyorum.. önceki hâli için yorum yapmayın korkunç :D hafif küçültme bile mutlu ederdi beni ama hoşuma gitti açıkçası memnunum şimdi 😍
Maşallah minnoş olmuş:) çok güzel beğendim seninde yanLrdan açmış kanat daraltmış inş sende ödem oluştuğunda stres yapmazsın bu fotodaki haline dönüşecek sonuç güzel olucak sadece sabır;)

Maşallah minnoş olmuş:) çok güzel beğendim seninde yanLrdan açmış kanat daraltmış inş sende ödem oluştuğunda stres yapmazsın bu fotodaki haline dönüşecek sonuç güzel olucak sadece sabır;)
Benim derim ince canım, bakalım stres yapmam inşallah, önceki halinden beter olamaz odemli hâli bile :D morarıp sismedim bile hayırlısı olsun hepimiz için :-)

Benim derim ince canım, bakalım stres yapmam inşallah, önceki halinden beter olamaz odemli hâli bile :D morarıp sismedim bile hayırlısı olsun hepimiz için :-)
Biliyomusun bende morarmadım ama yüzüm şişti o da 3 gün sürdü 4.gün geçti 1.ayım ve şuan orta kalın cilt ama şekli belli olmaya başladı senin inceyse harika

Aşırı güzel görünüyor bayıldım bakalım bantlar çıkınca nasıl olacak

Back
X