Ahmet Alp'e ameliyat olacağım

Aşırı güzel görünüyor bayıldım bakalım bantlar çıkınca nasıl olacak
Teşekkür ederim canım 😊 alçı çıktıktan sonra biras gördüm onda da aşık oldum dürüst olmak gerekirse ödemler inmesin istiyorum , bu haline de bayıldım 😍

Kızlar ya bişey soracağım çok tedirginim :-(
Her zamanki burun yikamami yaptım içine bepanthol krem sürdüm kulak çubuğu ile dr un önerdiği gibi. Biraz fazla iclere gittim . Sinus rinse kullanıyorum bu arada sinuzitim vardı ameliyat öncesi de. Neyse çubuğa mukus gibi bişey geldi almak istedim nefesi tikamasin diye. Çıkmadı .cımbızla ufak çekiyim dedim yanlışlıkla yanındaki içteki dikiş ipini çekmişim sertçe ıkı üç kere. Başım zonkladi bıraktım hemen. Şimdi de telaş başladı bişey olurmu acaba zarar görmüş müdür dikiş veya burnum etkilenir mi şekli 9. Günüm bugün :(

Kızlar ya bişey soracağım çok tedirginim :-(
Her zamanki burun yikamami yaptım içine bepanthol krem sürdüm kulak çubuğu ile dr un önerdiği gibi. Biraz fazla iclere gittim . Sinus rinse kullanıyorum bu arada sinuzitim vardı ameliyat öncesi de. Neyse çubuğa mukus gibi bişey geldi almak istedim nefesi tikamasin diye. Çıkmadı .cımbızla ufak çekiyim dedim yanlışlıkla yanındaki içteki dikiş ipini çekmişim sertçe ıkı üç kere. Başım zonkladi bıraktım hemen. Şimdi de telaş başladı bişey olurmu acaba zarar görmüş müdür dikiş veya burnum etkilenir mi şekli 9. Günüm bugün :(
Şekline bişey olmaz tabi ki ama yine de doktora mesaj yaz ve böyle bişey yapma sakin bi daha yani normal burna bile cımbızla müdahale edilmez ameliyat sonrası genelde susam yağı döküyorlar kabuklanmayi geçiriyor onu deneyebilirsin

Şekline bişey olmaz tabi ki ama yine de doktora mesaj yaz ve böyle bişey yapma sakin bi daha yani normal burna bile cımbızla müdahale edilmez ameliyat sonrası genelde susam yağı döküyorlar kabuklanmayi geçiriyor onu deneyebilirsin
Mesaj atcam sabah olmasını bekliyorum.... kremi doktor önerdi kulak çubuğu ile fazla derine gitmeden içine sür kenarlarına sür demişti ne bileyim salaklik iste hayata ellemem bir daha aklim cikti basima is aldim diye de :(

Mesaj atcam sabah olmasını bekliyorum.... kremi doktor önerdi kulak çubuğu ile fazla derine gitmeden içine sür kenarlarına sür demişti ne bileyim salaklik iste hayata ellemem bir daha aklim cikti basima is aldim diye de :(
Nasıl durumun şimdi yazdın mı dr a

Nasıl durumun şimdi yazdın mı dr a
Yazdım , beyaz dikişler eriyecek kendinden dokunma onlara dedi, bişe olmamıştır ama dikkatli ol falan dedi. Işte burun ucuna asla müdahale etme dedi bende burun ıcınde dedim tamam dedi. Şimdilik sıkıntı yok rahatladım biraz 8-)

Yazdım , beyaz dikişler eriyecek kendinden dokunma onlara dedi, bişe olmamıştır ama dikkatli ol falan dedi. Işte burun ucuna asla müdahale etme dedi bende burun ıcınde dedim tamam dedi. Şimdilik sıkıntı yok rahatladım biraz 8-)
Nasıl şu an durumun son halinin resmini atar mısın Ahmet Bey 'in asistanı ile görüştüm ama sadece sabah saatleri görüşme yapıyormuş uzak bir yerde bakalım ayarlamaya calısıcam

Nasıl şu an durumun son halinin resmini atar mısın Ahmet Bey 'in asistanı ile görüştüm ama sadece sabah saatleri görüşme yapıyormuş uzak bir yerde bakalım ayarlamaya calısıcam
Bantlar 2 gün önce çıktı . Ben ince dertliyim. Normalde burun sırtı ve kemiğim aşırı Ince Şuan çok şiş ama beğendim :)

Eklentiler

• IMAG4363_2.webp
    IMAG4363_2.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 269
  • 20190322_025303-COLLAGE_1.webp
    20190322_025303-COLLAGE_1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 259
Evet 9:15 e veriyorlar hep zordu erken uyanmak ben de taaa Fatih ten gidiyordum

Sahiden çok iyi olmuş ya çok şanslısın maşallah diyeyim
Sağol canım :) dr a güvenmek beni bayağı rahatlattı hiç takmadım tedirgin olmadım. O burnu çöken kızla da konuştum revize etmiş ücretsiz Bilmiyorum çabuk içime sindi öldüm Kaç yıllık Dr arıyorum yıllar yılı mutluyum yani :)

Sağol canım :) dr a güvenmek beni bayağı rahatlattı hiç takmadım tedirgin olmadım. O burnu çöken kızla da konuştum revize etmiş ücretsiz Bilmiyorum çabuk içime sindi öldüm Kaç yıllık Dr arıyorum yıllar yılı mutluyum yani :)
Revize ettiği burnu yamuk zaten ona şaşırdım ama bu sans işi 100 ameliyat yapar biri yamuk olur

Oncelikle cok gecmis olsun,bende kismetse yaza ameliyat olmayi dusunuyorum,hatta bir kac ay once Ahmet Alp hocayla da gorustum fiyat istedim,tekrardan mart nisan gibi kontak kuralim fiyatlar degisebiliyir demisti.Gecen sene 5 bin kusurlerde ameliyat yapiyormus siz 11 yazinca sok oldum 😯😯😯😯fiyatlar bu kadar nasil bir anda artabiliyor anlayamiyorum...Siz peki suan nasilsiniz?bir sikintiniz varmi?burun yapiniz nasildi?Genel itibariyle doktoru nasil buldunuz?kafamda sorular sorular...yardimci olursaniz cok memnun olurum
Ben yaşadım, herkes aynı şeyi yaşamıyor. Yaklasık 8 ay önce ameliyat oldum, çok pişmanım! Doktor bey ile rinoplasti için öngörüşmeye gittiğimde ilgili gibi görünüyor sorduklarınızın bir çoğuna sıkıntı olmaz ortak karar vereceğiz gibi açıklamalarda bulunuyor. Önden bir miktar parayı yatırırken sizi bir gün önceden arayıp çağıracağız görüşme için diyorlar ama Ne arayan var ne soran. Ameliyat günü aksamı herkese atılan kısa bir pdf bilgisi, sabah gidiyorsunuz sadece ödeme için odaya çağırıyorlar ben zannettim simülasyon da nasıl olacağını gösterecek yada konuşacağız, ne sorsam lafı ağzıma tıkıyor doktor bey, klasik cevap doğal bir burun olacak yani nasıl olacak??? Doğal bir burun tek cevap bu. İnan’ın sadece bunu söyledi. O an sağlıklı karar veremedim korkudan vazgeçmediğime çok pişmanım. Ne ameliyat öncesi ne ameliyat anı ne de sonrası Ahmet bey geldi. Yani ben hiç görmedim kendisini. Artık işi para için yapıyor, hastalara TL, dolar gözüyle bakıyorlar. Ne bir fatura ne bir ödeme belgesi veriliyor. Ameliyattan çıkınca herkese hazırlanmış bir bilgi formu telefonunuza atılıyor yapmanız gerekenler burada zahmet edipte yanınıza gelip hiçbir açıklama yapmıyorlar. İnsan sormaya çekiniyor. Sanki insanlar iki ayda bir burun ameliyatlı oluyor. Hasta bilgilerim Aytekin Altıparmak adında bir başka doktora çıktı resmen kaçak göçek iş gibi,tabi bunları görüşme sırasında hiç bahsetmiyor. Her hangi bir sorun olsa hiçbir şey talep edemezsiniz gerçekten çok pişmanım olduğuma asla tavsiye etmiyorum.

Ben yaşadım, herkes aynı şeyi yaşamıyor. Yaklasık 8 ay önce ameliyat oldum, çok pişmanım! Doktor bey ile rinoplasti için öngörüşmeye gittiğimde ilgili gibi görünüyor sorduklarınızın bir çoğuna sıkıntı olmaz ortak karar vereceğiz gibi açıklamalarda bulunuyor. Önden bir miktar parayı yatırırken sizi bir gün önceden arayıp çağıracağız görüşme için diyorlar ama Ne arayan var ne soran. Ameliyat günü aksamı herkese atılan kısa bir pdf bilgisi, sabah gidiyorsunuz sadece ödeme için odaya çağırıyorlar ben zannettim simülasyon da nasıl olacağını gösterecek yada konuşacağız, ne sorsam lafı ağzıma tıkıyor doktor bey, klasik cevap doğal bir burun olacak yani nasıl olacak??? Doğal bir burun tek cevap bu. İnan’ın sadece bunu söyledi. O an sağlıklı karar veremedim korkudan vazgeçmediğime çok pişmanım. Ne ameliyat öncesi ne ameliyat anı ne de sonrası Ahmet bey geldi. Yani ben hiç görmedim kendisini. Artık işi para için yapıyor, hastalara TL, dolar gözüyle bakıyorlar. Ne bir fatura ne bir ödeme belgesi veriliyor. Ameliyattan çıkınca herkese hazırlanmış bir bilgi formu telefonunuza atılıyor yapmanız gerekenler burada zahmet edipte yanınıza gelip hiçbir açıklama yapmıyorlar. İnsan sormaya çekiniyor. Sanki insanlar iki ayda bir burun ameliyatlı oluyor. Hasta bilgilerim Aytekin Altıparmak adında bir başka doktora çıktı resmen kaçak göçek iş gibi,tabi bunları görüşme sırasında hiç bahsetmiyor. Her hangi bir sorun olsa hiçbir şey talep edemezsiniz gerçekten çok pişmanım olduğuma asla tavsiye etmiyorum.
Yorumunuzu okuyunca cok sasirdim,Ahmet bey hakkinda en ufak bir olumsuz yorum okumamistim suana kadar,burnunda problem yasayn kisiler bile doktor cok ilgili diye belirtmis,belkide yildiziniz tutmamistir diyecem doktoru hic gormemissiniz ki,haziranin 21 ne ameliyat gunu almistim,depozito yatirmam istendi ,yurtdisindayim henuz yatirmadim,acilcasi yaziniz korkuttu beni...peki burnunuz nasil?herhanhibir sikintiniz varmi?

Açıkçası şok oldum ilk defa kötü yorum görüyorum bende. Ben 40 gün oldu ameliyat olalı. Ameliyat Gece bittiği için dr u göremedim Sabahi geldi yanıma ameliyat fotolarıni gösterdi . Ameliyattan hemen öncesi de mi görmediniz ?? Narkoz verilmeden önce ? Biz konuşmuş olmamıza rağmen orda da sordu nasıl istiyordun diye son kez. Asistanlarda her soruma hızlı cevap verdi. Aytekin altıparmak işine gelince , Ben de gördüm ama sorun etmedim bazı ilaçları teşhis kronik olmaynca sigorta karsilamio, onla alakalı diye düşünüyorum çünkü bej İlk gittiğimde görüşmeye , qsagida sekreterlie sorup öyle bulmustim odasını. Yani kontrolleriniz falan olmuştur onlarda mı kötü geçti ?? Çünkü kimseye kendini sevdirme veya ikna etmek için yalan söyleyecek biri olduğunu düşünmyorum

Gözden kaçmış olabilir sizi cagirmamalari. Ben ilk görüşmeden sonra kendileri tarih verdi ameliyattan 2 gün önce mutlaka gelin görüşmek için diye. Ben gitmek istemiyordm hatta gerek yok uzak diye. Onlar hatırlattı. Simülasyon yapmıyor orası öyle ama yapsa aynısı Olmaz bir ,ikincisi ön görüşme ücretli olur o zaman. Mesela bana da o pdf atilmadi. Ameliyat günü asistanlar odama gelip bilgilendirdiler..

Bide şey gözümden kaçmadı . Üye olup 30 dk sonra bütün konulara msj kopyala yapıştır yapip Dr u kotulemissiniz... ilginç . 8 Ay Geçmiş bide.

Back
X