• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AHMET ARSLANOĞLU BAŞARISIZ BURUN AMELİYATI

• Konu Sahibi Konu Sahibi svmcp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

svmcp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2025
6
2
1
59
Süreçte baştan sona kızımın yanındaydım. Görüşmeye gittik ameliyat öncesi kızım isteklerini anlattı. Her şeye tamam dedi istediğin gibi olacak burnun zor değil dedi. Ameliyat öncesi odaya gelmedi son görüşmeyi yapmadı. Koştur koştur ameliyata aldı. Özellikle kızımla birlikte belirttik burun kanatları kesinlikle kesilmeyecek ve kalkık olmayacak dedik. Kendi burnu zaten kalkıktı. O da tamam dedi. Ameliyatı 1.5 saat sürdü sürmedi. Her yerini kesmiş. Günde 3 ameliyat yapıyor kişiye özel planlama yapmıyor. İsteklerinizi yok sayıyor. Kime ne tutturabilirse. Kontrole gittik kızımın psikolojisi çok bozulmuştu. Kızımın yüzünde kocaman izler bıraktı. Kanatların kıvrımlarını komple kesip dümdüz şekilde yukarıdan aşağıya doğru dikmiş. Dikişleri estetik dikişlerden uzak. Sorunlara gelince kızımın düz burnu S şeklinde eğri büğrü orta hattı. Burun uc noktası sola çevrilmiş. Kanat kısımları biri yuvarlak biri düz. Kanatlar sağa meyilli. Sırtı hiç kalmamış kalan yerlerde deri parçası yamuk yumuk eğri büğrü. Dudakları aşağı doğru sarktı. Yanak dudak burun geçişleri komple bozuldu. Burun estetiği değil yüz nakli yapmış gibi. Bütün oranlarını bozdu. Doktor doktor geziyoruz sabah akşam doktorlara fotoğraf atıyoruz. Kaburga kıkırdağı eklenmesi gerekecek. Sırtı dolacak yanlar dolacak ucu dolacak. Baştan yeniden burun yapılacak. Düzeltme değil baştan burun yapılacak. Alçıyı çıkardı çıkarır çıkarmaz kaçtı gitti hemşiresi bantlama yaptı. Hiçbir bilgi vermedi. Yaptığı işten emin ve özgüvenli değil. Kontrolde böyle konuşmadık dedik ben 60 yaşındayım bana bile bağırdı. Ben böyle yapıyorum diye. Kızıma sen çirkinsin sana yakışmadı burunda gayet güzel dedi bir sorun yok dedi. Bağırarak üste çıkmaya çalıştı. Yaptığı iş ortada. Etik anlayışından uzak. Asla estetik yapmaması gereken birisi. Gittiğimiz doktorlar sol taraftaki derinin düzgün ayrılmadığını söylediler bu yüzden o kısımda kan akışı bozulmuş olabilir dediler. Karanlık koyuluk kaldı. Çökme ve deri problemi yüzünden. Ameliyatta yapabildiği tek bir şey yok. Düzgün yaptığı bir tane işlem yok. Burun delik derisini dudak çizgisine dikmiş. Burun altını geri dönüşü olmayacak şekilde komple bozdu. Piezo yöntemi diye bahsettiler kızımın ameliyat fotoğrafında çekiç izleri vardı o kısmı da muamma. Ne kullandığı ne ysptığı hepsi belirsiz. Ameliyat raporunu tek tek inceledik kopyala yapıştır yapılmış gibi. Revizyon için sonraki doktoru da zora soktu. Gerekli ölçüde yazıp durmuş. Burnunda doğru düzgün kıkırdak yok. Nasıl gerekli ölçüde? Bir anne olarak kızımın acısına dayanamadım. Kimseye bunu yapmaya hakkı yok.
IMG_20251121_180306.webp
Screenshot_2025-11-21-18-16-24-944_com.miui.gallery.webp
İlk ameliyatta bu kadar hata olmaz.

Eklentiler

• IMG-20251121-WA0021.webp
    IMG-20251121-WA0021.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 47
O doktorun işlerini bir türlü sevemedim ..çok yapay birsey cikiyor ortaya gerçekten ..çok geçmis olsun size geri dönüşü yok diye bir sey yok zaman verin burun otursun iyileşsin düzeltecek doktor illa ki bulunur , revizyonda çok başarıli doktorlar var ümit kesmeyin

O doktorun işlerini bir türlü sevemedim ..çok yapay birsey cikiyor ortaya gerçekten ..çok geçmis olsun size geri dönüşü yok diye bir sey yok zaman verin burun otursun iyileşsin düzeltecek doktor illa ki bulunur , revizyonda çok başarıli doktorlar var ümit kesmeyin
Ben görüşmede de kızımın yanındaydım. Ameliyatta da refakatçisi bendim. Kontrole de birlikte gittik. Bütün olan bitene şahidim. Ne konuştuğu gibi yaptı ne de güya tarzı olan burnu uygulayabildi. Ne olursa olsun estetik ameliyatta asla iz kalmamalı ve asla düz burun yamultulmamalı. Kesinlikle kabul edilemez bir durum.
Revizyon için bekliyoruz görüşmelerimiz devam ediyor. Olabildiğince toparlatacağız.

Ben görüşmede de kızımın yanındaydım. Ameliyatta da refakatçisi bendim. Kontrole de birlikte gittik. Bütün olan bitene şahidim. Ne konuştuğu gibi yaptı ne de güya tarzı olan burnu uygulayabildi. Ne olursa olsun estetik ameliyatta asla iz kalmamalı ve asla düz burun yamultulmamalı. Kesinlikle kabul edilemez bir durum.
Revizyon için bekliyoruz görüşmelerimiz devam ediyor. Olabildiğince toparlatacağız.
Sirtinı bu kadar ovacak ne var anlamıyorum ben yapay derken aslinda bunu kastediyorum , kendi orjinal sirtinda bir şey de yokmuş biraz kemerli sadece iyi bir doktor olsa sadece ona müdahale ederdi

Ayrıca destek olmanız da çok güzel böyle zamanda çok ihtiyaç oluyor kızınız kendini yalnız hissetmez

Sirtinı bu kadar ovacak ne var anlamıyorum ben yapay derken aslinda bunu kastediyorum , kendi orjinal sirtinda bir şey de yokmuş biraz kemerli sadece iyi bir doktor olsa sadece ona müdahale ederdi
Teşekkür ederim. Her zaman kızımın elbette yanında olacağım. Cahilliğimize geldi kandık. Bizim istediğimiz zaten sadece kemeri hatta Kemer'de yoktu. Biraz düz burun yapsa yeterdi. Biz böyle istedik beyefendi tamam dedi bambaşka bir şey yapmış. Ama sitesine hesabına gir bak yüze uyumlu burun yapıyormuş herkese farklı yapıyormuş. Bir iki tane de doğal atmış bir iki tane kanat kesmediği örnek atmış. Hastalar gelsinde farklı yapıyorum sansın diye. Gelince de tamam diyor. Ameliyattan sonra kayıp burjuva sanki beyefendi. Bakın ben kızımın fotoğraflarını filtresiz makyajsız önden de olacak şekilde attım. Herkes görsün sadece yandan filtreli paylaşmakla olmuyor. Çocuğum sürekli ağlıyor. Gözümün önünde bitti. Ben onu küçükken bir yerinde iz kalmasın diye kucağımda büyüttüm. Ne hakla yalan dolan iş yapar. Madem estetikçisin hakkını vereceksin. Bedava mı yaptın hayırdır? Yapamayacaksan yapamam diyeceksin. Yaptıktan sonra ben öyle yapmıyorum demeyi biliyorsun. İlk görüşmede de oyalamaya çalıştı domuz gibiydi burun düşecek ayarladım dedi. Ne oldu 10 ay geçti bir değil bin sorun çıktı.

Dünyanın parasını almistir eminim ..sanki sadece yabancıları memnun ediyormuş gibi profilinde paylaştıği kişiler çoğu yabancı , dava edemez misiniz düşündünüz mü? Gerçi ona da bir ton para gidiyor .

Dünyanın parasını almistir eminim ..sanki sadece yabancıları memnun ediyormuş gibi profilinde paylaştıği kişiler çoğu yabancı , dava edemez misiniz düşündünüz mü? Gerçi ona da bir ton para gidiyor .
Profilinde uzun dönem sonuç nerdeyse yok. Hatta 1 tane vardır belki. Başta burun şişken herkes memnunum der. Zaten çoğu bantlı paylaşıp memnunum diyor. Birkaç aylık burunları da makyajlı yandan paylaşmış. Dava edip senelerce avukata gidemeyiz. İnsanlar mağdur olmasın. İşinde iyi olmayan bu tarz doktorların ifşa edilmesi gerektiğini düşünüyorum ve evet uygun fiyatlı bir doktor da değil. Ameliyat yaptığı hastanede Türkiye'deki en iyi hastanelerden bir tanesi. Biz bunlara kandık.

Kendi revizyon doktorum ahmet islam ..eren taştanın memet yazarin ve sercan gödenin de revizyonlarını beğeniyorum aklınizda bulunsun

Kendi revizyon doktorum ahmet islam ..eren taştanın memet yazarin ve sercan gödenin de revizyonlarını beğeniyorum aklınizda bulunsun
Teşekkür ederim canım. Not ediyorum. Bazılarıyla görüşme sağladık. Abdülkadir göksel düşünüyoruz şimdilik. Müsait olduğun zaman bakıp yorumlar mısın? Revizyon çok zormuş. Kararsız durumdayız şu an. 1 yılı bekliyoruz.

Teşekkür ederim canım. Not ediyorum. Bazılarıyla görüşme sağladık. Abdülkadir göksel düşünüyoruz şimdilik. Müsait olduğun zaman bakıp yorumlar mısın? Revizyon çok zormuş. Kararsız durumdayız şu an. 1 yılı bekliyoruz.
Aa evet o da çok doğal yapıyor revizyon ile de sürekli uğraşiyor ..zorluğu derinin kalitesine kalınlıgina bağli biraz doktor için daha zor ..hasta için kaburga belki dr biraz aĝri yapar biraz da iz kalıyor çok hafif tekrar başa dönüyorsunuz iyileşme sürecinde ve daha çok koruma gerektiriyor ..uzman doktor elindr bu riskler en aza inecektir sadece doğru doktoru bulmak en önemlisi ..tekrar geçmis olsun diliyorum herşey gönlünüzce olsun sizin de kızınızın da🙏

Aa evet o da çok doğal yapıyor revizyon ile de sürekli uğraşiyor ..zorluğu derinin kalitesine kalınlıgina bağli biraz doktor için daha zor ..hasta için kaburga belki dr biraz aĝri yapar biraz da iz kalıyor çok hafif tekrar başa dönüyorsunuz iyileşme sürecinde ve daha çok koruma gerektiriyor ..uzman doktor elindr bu riskler en aza inecektir sadece doğru doktoru bulmak en önemlisi ..tekrar geçmis olsun diliyorum herşey gönlünüzce olsun sizin de kızınızın da🙏
Teşekkür ederim canım inşallah

Back
X