Ahmet arslanoğlu revizyon

Evet gene bir varsayım daha. Yorum yapmayacağım daha fazla varsayımlarınız ve yorumlarınızla iyi geceler diliyorum :)

bir arkadaşım ahmet beye ameliyat oldu ve sonucundan gerçekten çok memnun. ahmet beyin çok kibar ve insancıl olduğunu söyleyip duruyor. ben de kendisine muayene oldum ama ücreti bütçemi biraz aştığı için tercihim başka bir hekimden yana oldu.

O zaman forumun estetik bölümünü kapatalım, kimse yorum yapmasın, fikrini belirtmesin, düşünmesin.

3k burnun güzel olmadığını belirtmiş ve ben de katılıyorum. Üstelik çok subjektif bir yorum da değil bana kalırsa bu. Herkese aynı küçük ve kalkık burnun yapılması hem estetik açıdan hem de sağlık/fonksiyonel açıdan yanlış bence ve birçok insan da böyle düşünüyor. Siz 3k burnunuzla mutluysanız ne âlâ.

Arkadaşınızın ilk ameliyatı mıydı? Kaburga grefti konusunda daha deneyimli olsaydı Ahmet'i seçerdim ama kullandığını sanmıyorum

Aşırı yapma bir burun her yüze gitmez bence biraz daha düşünün revizyon için gerçekten deneyimli ve başından savmayacak biri olması lazım.revizyon psikolojisi çok kötü oluyor ilk ameliyat gibi değil.

Bazı insanlar yapmacık istiyor gerçekten benim çevremdede var ama ne kadar sağlıklı bilmem

Bende barbie burun estetiği istiyorum araştırmalarımda ve ahmet arslanoğlu bey'in instagram sayfasında çok iyi yapılmış örnekler gördüm. Yakın arkadaşım ona ameliyat olmuştu ve çok memnun kaldı. Randevu bulmak zor seneye için veriyorlar randevuyu.

That's great, was your friend's surgery primary? I am stuck between Şaban Çelebi and Ahmet for the third operation, it is a difficult choice but Şaban is more experienced.
I noticed that Ahmet deleted a bad review on Google, I don't like it

Size kaç lira demişti ve tercihiniz kimden yana oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…