Bencede rezillikleri diz boyu ama " aaa ne büyük olay aman amannn çok önemli" gibi şeylerle rezilliklerini, iftiralarını, karalamalarını arsızlıklarını kapatacaklarını saniyorlar...Yok artık inanmıyorum, nasıl olur?Çok büyük olay hakikaten aaa rezalet.
Bencede rezillikleri diz boyu ama " aaa ne büyük olay aman amannn çok önemli" gibi şeylerle rezilliklerini, iftiralarını, karalamalarını arsızlıklarını kapatacaklarını saniyorlar...
Zamaninda savaştan yeni çıkmış ülke insanından haraç toplanarak alınan ÇANKAYA köşkünü görmezden gelip, AKSARAY çekememezliği ile daha doğrusu Erdogan çekememezliği ile bu haber gibi bin tane yalan iftira dolu haber yapiyorlar...Tükürsen suratlarina kizaracak yüz yok ki...
Ahmet Hakan'ın annesinin Chp'li olup olmadığı ile alakalı bir haberden Çankaya köşkünün haraç ile yapıldığı ve Erdoğan'ı kimselerin çekemediğini nasıl çıkarttın hakikaten?
Bak açık ve net konuşcam..
Gerçekten anlama kabiliyetin bu kadarsa anlarim..
Ama yok annesi kilicdarogluna " ben hep sizi turuyorum hatta rahmetli eşim sizi tutmuyodu hep tartişırdık" diyen annesini, "annem tipik AK partili" diye yalan söyleyerek, AK partinin cehepe ile koalisyon yapmasi için algı oluşturmak için kullanmadını ve bu çaba için söyledigi yalanı ve yalana seve seve alet olan annesini ( redimde cok mutlu) ve bu yalan iftira karalama haberlerini günlerdir AKSARAY i ve Erdogani karalamak içinde kullanirken, haraç toplanarak alinan cankaya köşkünü görmezden gelmelerini bu tür yazılar yazarak çarpıtacağını düşünüyorsan kusura bakma ama ilerişim kurmak için seviyelerimiz farkli...
Yeter artik kacaksarayi Cankaya koskuyle karsilastirdiginiz ,yeter artik su adami Ataturk ile karsilastirdiginiz.
Bak açık ve net konuşcam..
Gerçekten anlama kabiliyetin bu kadarsa savunduğun şeyleri neden savunduğunu anlarim..
Ama yok annesi kilicdarogluna " ben hep sizi turuyorum hatta rahmetli eşim sizi tutmuyodu hep tartişırdık" diyen annesini, "annem tipik AK partili" diye yalan söyleyerek, AK partinin cehepe ile koalisyon yapmasi için algı oluşturma çabasını ve bu çaba için söyledigi yalanı ve yalana seve seve alet olan annesini ( redimde cok mutlu) ve bu yalan iftira karalama haberlerini günlerdir AKSARAY i ve Erdogani karalamak içinde kullanirken, haraç toplanarak alinan cankaya köşkünü görmezden gelmelerini bu tür yazılar yazarak çarpıtacağını düşünüyorsan kusura bakma ama ilerişim kurmak için seviyelerimiz farkli...
Ay bebegim ya Çankaya yi karalamamiza gerek yok ki zaten haraç toplanarak alinmiş bir saray neresini karalayak zaten kapkara...Dikkat ettim seçimden sonra akp'lilerin üzerinde genel bir gerginlik var, sinirden hakarete falan başladınız yok anlama kabiliyetin mi bu kadar yok iletişim seviyelerimiz farklı vs. Bebeğim sen, hayırdır?
Aheuhesufdf ya bırakın Allah aşkına Akp erken seçim istiyorsa, bunu göze alıyorsa, koalisyon kurmaz olur biter. Ahmet Hakan'ın annesinin partisi ile ilgili saçma sapan haberler üzerinden aklınızca Çankaya Köşkü'nü karalayıp Aksaray'ı aklayınca baya zorlama ve komik oluyor.
Neee akp %52 alamamis mi? InanmamOlmamis.18 gun yetmemis sana.Sakinlesmen,kabullenmen icin en az bi 2 3 haftan daha var.Sonra tekrar gel %52ci beyazgri seniiii
Nereye saracagini sasirdi beyazgri. Bir gorunuyor hdp ye bir gorunuyor chp 'ye salliyor ama hic cuvaldizi kendine batirmadan :) Bize de keyifle gulmek dusuyor
Ay bebegim ya Çankaya yi karalamamiza gerek yok ki zaten haraç toplanarak alinmiş bir saray neresini karalayak zaten kapkara...
Ayrica evet seçim olacak ister kırk takla atsinlar ister yan yatsinlar nafile bebegim ya..
Bu arada neden hakaret olsun bebegim yaziyi anlamamissin bende gercekten anlamadinmi yoksa numaraya mi yatiyorsun çarpitmak için diyorum okişş bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?