- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Bunların ömrü yalan hayatı yalan iftira...Bu gazete ve gazeteci müsfettelerinin söyledigi tek bir dogru yok...
Anasını bile yalanina ortak etmiş..Anasıda durumdan gayet memnun ve razı bir şekilde poz vermiş...
Erken seçim olmasından öylesine korkuyorlar ki...
Hep dedim binbir plan kuruyorlar ama ALLAH in kurdugu plani unutuyorlar...
Çok savundiklari atatürke ve atatürkçülere küfür ve hakaret eden hdp yi bile meclise soktular " sempatik sülo " diyerek sırf Erdogan ve AK parti düşmanlığından..Ama şimdi planları yine ellerinde patladı...
Şimdide aman erken seçim olmasın, AK parti cehepe ile koalisyon kursun derdindeler..Bugün ingiliz büyükelçisi cehepeyi ziyaret etti yeni emirler var galiba
Bakın görün önümüzdeki günlerde cehepe nasıl AK partiye yanaşmaya çalışacak ama boşuna...
Ayyyy ben seni anladim bu yazinda..Olmamis.18 gun yetmemis sana.Sakinlesmen,kabullenmen icin en az bi 2 3 haftan daha var.Sonra tekrar gel %52ci beyazgri seniiii
Nereye saracagini sasirdi beyazgri. Bir gorunuyor hdp ye bir gorunuyor chp 'ye salliyor ama hic cuvaldizi kendine batirmadan :) Bize de keyifle gulmek dusuyor
Ayyyy ben seni anladim bu yazinda..
13 senedir sürekli yenilmek yenilmek yenilmek yenilmek ve yenilmek sende büyük bir yara açmışş..
Üzüldüm ben sana yaaaa
Kimbilir bu seçim sana ne kadar büyük bir başarı olarak gelmiştir
Hdp meclise girdi AK parti iktidar olamadi yuppiii
"Ama %41 ile birinci parti ve en yakin rakibine % 16 fark atti ama boşver 13 senedir ilkkez iktidar olamadiya" deyip deyip kendini teselli ediyorsundur sen ahahahaha
Ama bu maluplara has olan sevincin cok az sürecek
%52 bizim için hayal değil be canim kasimda bakarsin % 60 olur...
Senin halini düsünemiyorum kasimdan sonra ahahaga
Sen ve diğerleri sabah akşam iftira medyası eşliginde Erdogan a sardığiniz için başkalarinin değişik kişiler hakkinda konu açmasi sana tuaf geliyo dimiHele birde o konular cevap veremeyeceginiz şeylerse
Bak biride benim cevabimi bana yazmis ahahaha Allah bayilzammmm
Bu derece çaresiz ve verecek cevabi yok durumundalar ahahaha
Evet çankaya köşkü haraçsaray ve haraç toplanarak alindi...
Pis iftiracılari yalancilari karalamacilari ve onlarin canakcilarini bu yazıda da örnekle görüyoruz canum...
ÇANKAYA KÖŞKÜ haraç toplanarak alınmiş bir haraçsaraydir..İşi kılıfına uydurmak için para toplandı!! da alindida hediye edildide yalanlari ile yazılmaya çalışılan yalan tarihe hep birlikte gülüyoook ahahaha
Ayrica verecek cevabi olmayan benim cevabimi bana yazan sonrada seviyeyi iyice aşagi cekenler mucuk canim
Pis iftiracılari yalancilari karalamacilari ve onlarin canakcilarini bu yazıda da örnekle görüyoruz canum...
ÇANKAYA KÖŞKÜ haraç toplanarak alınmiş bir haraçsaraydir..İşi kılıfına uydurmak için para toplandı!! da alindida hediye edildide yalanlari ile yazılmaya çalışılan yalan tarihe hep birlikte gülüyoook ahahaha
Ayrica verecek cevabi olmayan benim cevabimi bana yazan sonrada seviyeyi iyice aşagi cekenler mucuk canim
Kazen Osmanlı tarihi hakkındaki yanlışları düzeltme inceliğini bu konularda da görmek isteriz.
Henüz araştırması sonuçlanmamış satılıp satılmadıgı ne ile alınıp alınmadığı hakkında kesin bilgileri olmayan bir konuda ''haraçla alınmıştır'' gibi aslında alt metni Atatürk e saldırma içeren konuların görmezden gelinmesi çok ilginç.
Munenin boyle bir konuyu gormezden gelmesi imkansız. Kazen de yoktur muhtemelen.
Ama Ataturk ile ilgili hakaret ve iftiralarda ekstra hassas olunması gerekiyor..
Ben site zor durumda kalmasın diye iki kez sikayet cektim geri..
Ama goruyorum ki bu hadsiz ve iftiracılar gun gectikce cogalıyor..
Bir gun Ataturke sallayan birinin canı fena yanacak burada ya dur bakalım.
beyazgri bunu ilk kez yapmıyor .
''.Sizinki var olan OSMANLI yı sırtından bıcaklayıp, musulu kerkükü ingilize peşkeh çekip, osmanlının paralı askeriyken düşmanın isteklerini yerine getirip koca OSMAN lıdan geriye kalana asıp keserek bir isim verdi o kadar''
bu mesela kendisinin bir diğer yorumu.. sadece denk geldiğimin bir tanesi.
Bumudur yani:)Zarrapin onune yatanlara ne hediye verildi beyazgri onlari da anlatsana be yaa.Masal tadinda yaziyosun guzel oluyo okumak :))
Bumudur yani:)
Yine verecek cevap yok..Bu başlıkta, cehepe li anasini AK partili gibi gösteren alavere dalavere yalan iftira basinin bir başka kolunun hazirladigi sahte tapelerle saldirmak ahaga
Bak bu tapeler ile ilgili gercekleri kilicdaroglu anlatiyor ahahahaha
Sana cevabi kilicdaroglu veriyor dinle ahahaha
Birileride tehdit etmiş
ahahaga tehditle insanlarin gercekleri konuşmasini engelleyebileceklerini saniyolar:)
Sende bu başlıga konu olan beyaz çoraplı sahte nişantaşılıyı burun farki ile gecersin canumJöle kafayla yarisirsin yeminle :)
Sende bu başlıga konu olan beyaz çoraplı sahte nişantaşılıyı burun farki ile gecersin canum
Neyse chelzy yorma kendini seni eskiden tanirim hep böyle karşıdan gelen kapak gibi cevaplarla bocalar durursun ahahaga...Konuyla ilgili yorumum yok ki :)Seni ve gülünç yorumlarini gorunce iki laf atasim geliyo okadar :)Kimseyi savunmadim da ahmet hakanla ozdeslestireceksin beni ama senin masallahin var ya uzunun fedaileri yaninda staj almali.Ciddi diyorum.Kesfedilmelisin.Eskilerden bir uyemiz vardi.Bir onun icin soylemistim bunu kendisine bir de sana diyorum.Valla bak:)
Neyse chelzy yorma kendini seni eskiden tanirim hep böyle karşıdan gelen kapak gibi cevaplarla bocalar durursun ahahaga...
Sonrada böyle çevir kazı yanmasin yaparsin:)
Her ne kadar çatı oldugunuzu unutup her seferinde köşeye sıkışınca " Ak partiye karşı olan herkes cehepe li degil" desende bana hep kilicdaroglu hatirlatiyorsunÇok benzetiyorum seni ona
Sana hem üzülüyor hemde çabani takdir ediyorum
Böyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?