Ahmet karacalar'a bacak estetiği yaptırmayı düşünenler buraya lütfen !!

arkadaşlar merhaba.ben foruma yeni üye oldum.herkes bacak dolgusundan bahsetmiş ama benim sorunum kalın bacak.benim hem üst bacaklarım hem de alt bacaklarım kalın.üstelik boyum da kısa.yani incecik bacaklarımın olmayacağını da biliyorum ama en azından biraz daha incelsin istiyorum.ve merak ettiğim bacak kalınlığı için muayene olan arkadaşlar doktor muayenesini biz ayaktayken mi yapıyor yoksa başka bir pozisyonda mı.bir vidyosunda ayaktayken kendinizi muayene ederseniz o doku kasılır kas zannedersiniz diyordu da.yani ben bacağımı serbest bıraktığımda ciddi anlamda bir gevşeklik söz konusu.kas mı yağ mı kemik mi onu nasıl anlayabiliriz bi fikri olan var mı? istanbul dışında yaşadığım için gelip gitmek çok zor oluyor da.

çok teşekkürler palmodoro.bilirsin 100 mesajım olmadığı için özelden mesaj atamıyorum.daha önce fotoğraflarını paylaşmışsın heralde onlara nasıl ulaşabilirim?sakıncası yoksa önce ve sonrası fotoğraflarına bakabilir miyim?özelden gönderebilir misin acaba?

Onemli degil canim,arkadaslik teklifi yolladigin kisilerin resimlerini gorebilirsin.baktin mi anlattigim gibi yag oranina yagmiymis ?kas mi?birde ozel yazmak istersen msj sayini geyik bolumunde bazilari gibi sacmalayarak doldurabilirsin forumda yazmana gerek yok:)yardimci olmaya devam edebilirim canim sen sor ben cevaplarim.

Ozelden yazamayacagini biliyorum canim ben 1senedir bu forumdayim,sana yazdiklarim cok ozel degil zaten orada yazdiklarimla ilgili herhangi bir sorun varsa buradan benimle paylasabilirsin hic sorun yok.sana ozelden yazmamin nedeni forumda artik cok yazmak istemememdir.

Yag oranina nasil bakiliyor merak ettim
Onemli degil canim,arkadaslik teklifi yolladigin kisilerin resimlerini gorebilirsin.baktin mi anlattigim gibi yag oranina yagmiymis ?kas mi?birde ozel yazmak istersen msj sayini geyik bolumunde bazilari gibi sacmalayarak doldurabilirsin forumda yazmana gerek yok:)yardimci olmaya devam edebilirim canim sen sor ben cevaplarim.

Yag oranina nasil bakiliyor merak ettim

oturup bacağını serbest bıraktığınızda kalın hissettiğiniz yerleri cimdikliyosunuz eğer elinize gelen bir doku yoksa yani sertse kasmış.ama benim korkum kemik kalınlığından kaynaklanan kalınlık. kas ya da yağ ise çözümü olduğunu söylüyorlar da kemik kalınlığına çare yok:(

Anladim tesekkur ederim :) korkuyla yasamaktansa en iyi cozum bir dr a gorunmek en azindan aklinizda ki sorular cevaplanir caresi ne uzmanindan ogrenirsiniz umarim sizde digerleri gibi gonlunuzdekine ulasir mutlulugu yakalarsiniz
oturup bacağını serbest bıraktığınızda kalın hissettiğiniz yerleri cimdikliyosunuz eğer elinize gelen bir doku yoksa yani sertse kasmış.ama benim korkum kemik kalınlığından kaynaklanan kalınlık. kas ya da yağ ise çözümü olduğunu söylüyorlar da kemik kalınlığına çare yok:(

purunyum,onadacevap vereyim,kemik kalınlıgın varsa el bileklerinde kalındır ama ssoılın dediği gibi en iyiysi resimlerini yolla istediğin bir doktora canım fikrin olur az çok.bizim İzmir de bi arkadaşımız var ord operasyon oldu sanırım sırf alt bacagından 500 gr yağ çıkmış.gecenlerde tekrar dış bacakta ki yağların kalanını aldırmış.nıcki samimi okuyabilirsin, onun doktoru o kadar yağı attı çünkü arkadaşımız erir endişesiyle silikona karar vermişti ,ne bacaklar yapılırdı o yağla:)) Ama bacakları da çoook güzel oldu..

Eleanor Roosevelt

Büyük beyinler fikirleri tartışır; sıradan beyinler olayları; küçük beyinler insanları tartışır.
güzel söylemiş hanım.

purunyum,onadacevap vereyim,kemik kalınlıgın varsa el bileklerinde kalındır ama ssoılın dediği gibi en iyiysi resimlerini yolla istediğin bir doktora canım fikrin olur az çok.bizim İzmir de bi arkadaşımız var ord operasyon oldu sanırım sırf alt bacagından 500 gr yağ çıkmış.gecenlerde tekrar dış bacakta ki yağların kalanını aldırmış.nıcki samimi okuyabilirsin, onun doktoru o kadar yağı attı çünkü arkadaşımız erir endişesiyle silikona karar vermişti ,ne bacaklar yapılırdı o yağla:)) Ama bacakları da çoook güzel oldu..

haklısınız galiba en iyisi bi doktora danışmak.ahmet beyin bu konuda uzman olduğunu çok yerde okudum sanırım bi istanbul turu yapma vaktim geldi.el bileklerim incecik değil ama kalın da değil yani ölçümlere göre kemik kalınlığım normal çıktı.özellikle forumda gezerken ellamın bir fotoğrafını gördüm.şok oldum.harikaydı bacakları incecikti.inşallah benim için de yapılacak bir şey vardır.ellamın bacak yapısıyla benimki baya benziyo.kendisiyle de iletişime geçmeye çalışayım ama ne zamandır foruma uğramıyo heralde.

Ellamla bugun maillestik,merak etmeyin ugrayacakmis en kisa zamanda.

kendisini sabırsızlıkla bekliyorum.benim boyum 1.55 maalesef baldır çevrem 30 cm falan olması gerekirken 36 cm yani 6 cmlik bi kalınlık var.diz içlerinde yağlanma var o yüzden yamuk duruyo.içlerde bi ayrıklık yok ama dış yanlar fazlasıyla çıkık.sanırım sizin de öyleydi.inşallah bir çaresi vardır.inanın ne etek ne pantolon yakışıyo.zaten kısacık olan boyumu daha da kısa gösteriyo.en güzel çağımda eve kapandım resmen.

kendisini sabırsızlıkla bekliyorum.benim boyum 1.55 maalesef baldır çevrem 30 cm falan olması gerekirken 36 cm yani 6 cmlik bi kalınlık var.diz içlerinde yağlanma var o yüzden yamuk duruyo.içlerde bi ayrıklık yok ama dış yanlar fazlasıyla çıkık.sanırım sizin de öyleydi.inşallah bir çaresi vardır.inanın ne etek ne pantolon yakışıyo.zaten kısacık olan boyumu daha da kısa gösteriyo.en güzel çağımda eve kapandım resmen.

Anlamadim 30cm mi???35-36 baldir icin cok normal olculer kalin degil ki.bence terch edeceginiz doktorla konusun ben karar veremem ve yardimcida olamam cunku anlamadim.

Anlamadim 30cm mi???35-36 baldir icin cok normal olculer kalin degil ki.bence terch edeceginiz doktorla konusun ben karar veremem ve yardimcida olamam cunku anlamadim.

şöyle bir şey var.ahmet beyin sitesinde okuduysanız bacak kalınlığı bacak boyunun dörtte üçü kadar olmalıymış.boyum 1.55 hesapladığımda 30-31 cm gibi bir ölçü olması gerekiyor.tabii sizin boyunuz uzunsa 36 cm sizin için ideal bir ölçü.tabii en iyisini yine de doktor bilir.

Purunyum,inan hesapladim desem yalan olur ,boyum 1.65 kilom 52.operasyondan once 38cm di baldirim simdi 35.ama benim bacaklarimdan hem arkalardan,hem yanlardan hem bileklerden cok yag alindi ameliyattan ciktigimda bandajlardan bacaklarim gorunmuyordu o kadar cok delik vardi ve bu nedenle yag alimlarinda sisme olayi oldugu icin cok ayakta kalirsam bacaklarim hala sisiyor gerci sekil duzgun oldugu icin bu beni pek de etkilemiyor.

bu topıklere ne kadar yazarsam yazayım cevap gelmiyor. arkadaşlar guncel olarak ahmet bey e ameliyat olan var mı ? memnun musunuz lütfen cevap yazn

Bu bacak baldır gerdirme ile ilgili fiyat alan varsa yazabilir mi güncel fiyatları merak ediyorum. Özelden cevap veren olursa sevinirim. Aynı zamanda kol inceltme ameliyatı

Back
X