• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Yıldızbakan

Kadın doğumcu Ahmet Yıldızbakan hakkında bilgisi olan var mı ?
Mersin medikalpark hastanesi doktoru. Çoğunlukla önce doğal kürlerle yumurta takibi yapıyor. Olmazsa klomen türevi ilaçlarla çatlatma tedavisi yapıyor. Hastalarına karşı ilgili ve takibi iyi. Ben aynı hastanede görev yapan ayşenur kaya kahveciyi de öneriyorum. Personeller daha çok Ayşenur hanıma gidiyor.

Mersin medikalpark hastanesi doktoru. Çoğunlukla önce doğal kürlerle yumurta takibi yapıyor. Olmazsa klomen türevi ilaçlarla çatlatma tedavisi yapıyor. Hastalarına karşı ilgili ve takibi iyi. Ben aynı hastanede görev yapan ayşenur kaya kahveciyi de öneriyorum. Personeller daha çok Ayşenur hanıma gidiyor.
Tedavileri olumlu sonuç veriyor mu peki güvenilir mi

Tedavileri olumlu sonuç veriyor mu peki güvenilir mi
Hastalarını yakın takip ediyor . Bende orada hemşireyim. Bir arkadaşım 3. Klomen Denemesinde kaldı diğeri 2. Denemesinde. Takipleri anlatışı gayet güzel . Aklınızdaki soruları kibir kâğıda yazıp giderseniz daha çok bilgi verecektir

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 peki ilaçları kürleri ben dışardan alıp kullansam olur mu acaba siz nerden aldınız ?
Doktorun söylediği yerden aldım ama bence başka yerden de alınabilir vitamin tarzı ilaçlar içeriği temiz

Hastalarını yakın takip ediyor . Bende orada hemşireyim. Bir arkadaşım 3. Klomen Denemesinde kaldı diğeri 2. Denemesinde. Takipleri anlatışı gayet güzel . Aklınızdaki soruları kibir kâğıda yazıp giderseniz daha çok bilgi verecektir
Klomen denemesi nasıl oluyor bilginiz varmı bende gitmeyi düşünüyorum numarasını gönderdi önce uzağım diye

Klomen denemesi nasıl oluyor bilginiz varmı bende gitmeyi düşünüyorum numarasını gönderdi önce uzağım diye
Yumurta büyütücü ilaç bu reçete ile satılıyor doktorun kontrol etmedi ultrasonla incelemesi ve hormon değerlerine göre başlanıyor

Evet veriyor. Ama önce doğal kürleri denetiyor ve normalde nasıl yumurtluyorsun onu takip ediyor
Biz üç çift gelmeyi düşünüyoruz da kalacak yerimiz olmadığından günü birlik olur yumurta takibi olamaz o yüzden ama macun veriyormuş bi aktardan onu nasıl bulabiliriz

Biz üç çift gelmeyi düşünüyoruz da kalacak yerimiz olmadığından günü birlik olur yumurta takibi olamaz o yüzden ama macun veriyormuş bi aktardan onu nasıl bulabiliriz
Bulunduğu hastaneye yakın bir aktar çok uzak değil aynı gün içinde alabilirsiniz

Back
X