- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
canım ellerine sağlık ne güzel şeyler çıkarmışsın ortaya,
ama tek tek ne olduklarını yazsaydın keşke, çünkü mesela son resimdekinin ne olduğunu anlayamadım ben...ortada sap gibi bişeyi olan...
ya hepsi manyak güzel..bişi sorcam bu peçete dekupaja sağlam olmuyo diyolar öyle mi.sonradan kötü oluyomş
mükemmel olmuşlar tek kelimeyle harikaa,o kabartmaları filan nasıl yaptın ,ham hali öylemiydi ,dekupaj nasıl bişey peçetelerden mi yapılıyor ,ne kabiliyet ama ,ben asla yapamam böyle şeyler ..ellerine emeğine sağlık ..
süper olmuş eline sağlık.
kızlar ahşap üzerine dekupaj çalışmalarım nasıl olmuşlar...[/QU
sahanelerrrr yahhhh <3 mis gibi ahşap kokmuslardır şimdi onlarr keşke birazcık kafam rahat olsa bende yapsam lisedeyken yapardımmm yaslanıormuyum ne güle güle kullan canımmm
Ne kadar güzel olmuslar yaaa :)
Ben de pecete siparis ettim bekliyorum olduktan sonra devam edecegim baharat takimimi yenilemeye :)
Peki bir sey soracagim, dekupaj hamurunu boyasak nasil olur acaba? Hani pecete yapistirmak yerine?
Hic denediniz mi acaba?
kalıplarla şekil verip boyayanlar var cnm ama hiç denemedim.peçetelerini nereye sipariş verdin cnm
Belki bir ara denerim hamura boyama yapmayi :) Henüz hamuru dahi denemedim.
BEn Viyana`dayim. Buradaki bir internet sitesinde gitti gidiyor gibi bir kadin 100 cicekli peceteyi 10`a satiyordu. Aldim :)
kızlar ahşap üzerine dekupaj çalışmalarım nasıl olmuşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?