• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahşap asansörlü kademeli beşik vs elele nova elektrikli beşik

elysa970

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
43
5
1
26
Herkese merhaba
Park yataklar görünüş olarak hiç hoşuma gitmiyor. O yüzden almayı düşünmüyorum. Ahşap asansörlü beşiklerden kullanan var mı? Gıcırdıyor diye şikayet eden de var memnun olan da . Aynı şekilde park yataklar ve elele nin elektrikli beşiği için de çok ses çıkarıyor diyenler var. Kullanıp aldığı üründen pişman olmayan varsa tavsiyelerine açığım.

Herkese merhaba
Park yataklar görünüş olarak hiç hoşuma gitmiyor. O yüzden almayı düşünmüyorum. Ahşap asansörlü beşiklerden kullanan var mı? Gıcırdıyor diye şikayet eden de var memnun olan da . Aynı şekilde park yataklar ve elele nin elektrikli beşiği için de çok ses çıkarıyor diyenler var. Kullanıp aldığı üründen pişman olmayan varsa tavsiyelerine açığım.
Merhaba beniz ikizlerim var hem park yatağımız hem de elelenin nova elektrikli beşiği var bizde. İkisinden de çok memnunum. Şuan 5 aylıklar gündüz uykularını hala elele de yapıyolar yan yana yatırıyorum. Çok memnunum keşke park yatak yerine 2 tane elektrikli alsaydım dediğim çok an oldu kurtarıcı bir beşik. Ama boyun olarak park yatağa göre küçük kaç aya kadar kullanabiliriz bilmiyorum

Merhaba beniz ikizlerim var hem park yatağımız hem de elelenin nova elektrikli beşiği var bizde. İkisinden de çok memnunum. Şuan 5 aylıklar gündüz uykularını hala elele de yapıyolar yan yana yatırıyorum. Çok memnunum keşke park yatak yerine 2 tane elektrikli alsaydım dediğim çok an oldu kurtarıcı bir beşik. Ama boyun olarak park yatağa göre küçük kaç aya kadar kullanabiliriz bilmiyorum
İkisi yan yana elele ye sığıyor mu ?

İkisi yan yana elele ye sığıyor mu ?
evet şu an sığıyolar. 5 aylıklar ama düzeltilmiş 3.5 aylığız. Doğum kiloları düşük olduğu için şu an vaktinde doğan ve 5 aylık olan bebeklere göre kiloları biraz daha düşük. Tahminim 1-2 aya sığmazlar

evet şu an sığıyolar. 5 aylıklar ama düzeltilmiş 3.5 aylığız. Doğum kiloları düşük olduğu için şu an vaktinde doğan ve 5 aylık olan bebeklere göre kiloları biraz daha düşük. Tahminim 1-2 aya sığmazlar
Teşekkür ederim yorumunuz için

İkiside değil düm düz elelenin park yatağını almıştım. 6ay yanımızda park yatakta yattı 6.ayda odasına yatak yaptırdık orada yattı. Park yatağıda anneme götürdüm 3,5 yaşında annemde kaldığında onda yatıyor hala sığıyor.

Merhaba. Ahşap beşikten hiç memnun kalmadım. Park yataktan bende nefret ederdim hala ediyorum hiç sevmiyorum. Ama döndüm dolaştım Park yatak aldım. Çok gıcırtı yaptı maalesef ya

Merhaba elele beşik kullandım ben de . Gerçekten hayat kurtarıcı ama 1 yaşa kadar kullanılır dense de mümkün değil. Biz 4.ayda vedalaştık kendisiyle. Bebeğimin boyu ayına göre biraz uzun öyle olmasa bile maksimum 6 aya kadar rahat kullanılır. Bir de bebek dönmeye başlayınca geniş alan gerekiyor bence. Dönmek isteyecek dönemeyecek ve belki bu durum uyanmasına sebep olacak. Evet park yataklar çirkin görünüyor ama kullanım açısından daha avantajlı. Şuan 7 aylık bebeğim içinde dört dönüyor uyurken ve uyanmıyor.

Back
X