penbeli Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2007 226 2 96 Bursa 13 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi penbeli #1 arkadaşlar kendi çabalarımla yaptığım ahşap tepsiyi görüşlerinize sunuyorum.tamamen netten takip ediyorum özel ders yada kursa gitmeden..eleştirilerinizi ve önerileriniz bekliyorum...
arkadaşlar kendi çabalarımla yaptığım ahşap tepsiyi görüşlerinize sunuyorum.tamamen netten takip ediyorum özel ders yada kursa gitmeden..eleştirilerinizi ve önerileriniz bekliyorum...
duygu57 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2008 10 0 86 Sinop 13 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi penbeli #2 ellerine sağlık çok güzel olmuş heleki kursa gitmeden bu kadar yapabiliyorsan gitsen nasıl yaparsın acaba ortadaki dekopajmı
ellerine sağlık çok güzel olmuş heleki kursa gitmeden bu kadar yapabiliyorsan gitsen nasıl yaparsın acaba ortadaki dekopajmı
E eylull85 Ziyaretçi 21 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi penbeli #3 eline sağlık cnm çok güsel olmuşa.s.
nazi Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2008 124 0 96 Hollanda 2 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi penbeli #4 http://nazliresim.blogspot.com/ bu benim sitem tepsi de boyadim bekliyorum yorumunu