Merhaba kızlar; estetik sonrası burnum yandan çok güzel ama önden halen daha aylar geçmesine rağmen çook şekilsiz duruyor.Kalın, yamuk, kenarlarında kahverengi uzun çizgiler vs...Özellikle flaslı foto çektirince dahada ortaya çıkıyor bu durum...Sizde de bu durumda olanlar var mı? Düzeliyor mu sonradan...
benim de 4ay oldu. normalde çok doğal görünüyor ama güldüğüm zaman burnum önden çirkin oluyor. özellikle de ucu. uç kısmında hala şişlikler var belki ondandır bilmiyorum ama fotoğraflarda uç kısmı çok çirkin duruyorbunu yeni yeni fark ediyorum
benim de 4ay oldu. normalde çok doğal görünüyor ama güldüğüm zaman burnum önden çirkin oluyor. özellikle de ucu. uç kısmında hala şişlikler var belki ondandır bilmiyorum ama fotoğraflarda uç kısmı çok çirkin duruyorbunu yeni yeni fark ediyorum
bu arada fotona baktım canım güzel duruyor ama şişlikler seninde ucda toplanmış...birkaç ay daha bekle bakalım..seninki daha 4 aycık...
Bende 4.ayıma gırdım sızdekı problemlerın aynısı bende de var sabırla beklıyorum,en son uç kısmı şekıl alıyormuş bır yıl suruyormuş tam olarak.Ne bıtmez çileymiş.Burnumun onden gorunuşunden nefret edıyorum
antiope88, senin de fotolarına baktım gayet güzel görünüyordu.Gerçi fotolar insanı çok yanıltabiliyo.o nedenle en iyi durumu şuan sen bilirsin...
o fotograflar ılk zamanlara aıt şimdi çekıldıgımı koyamıyorum çunku moralım bozuluyor.Ondenr çok kut ve uc kısmı acayıp duran bır burnum var,kalkıklık ınermı sızın ne kadar zaman oldu 3 aydan sonra ınme olurmu burunda bana hala kalkık gelıyor bılmıyorum moralım çok bozuk ve elımden bırşey gelmıyor,insanın kendı elıyle kendını boyle bırşeye suruklemış olmanın verdıgı acıda bambaşka umarım daha duzelır.Çunku 3 aydan sonra degışmez dıyenler oldu[/QUOTE
]
canım, benim estetik sonrası zaten kalkık bir burnum yoktu çok az ucu aşağıya indi.seninde 3.4. ayların çok fazla olmasa da bir miktar daha iner bence kalkıklığı...tam aksine benimde burnumun ucu şişkikleri tam insin biraz daha ucu kalksın diye dua ediyorum :)) 3.ay değilde bence 6.aydan sonra değişmez, tabi bu burnun derisine de bağlı biraz.kalın deriliysen 7-9. ayları buluyormuş...bir de burnun geçirdiği operasyonada bağlı, eğer deviasyon olmuşsan burun daha da geç iyileşiyo..bir de kişinin bünyesini de işin içine katarsak, herkesin iyileşme süreci değişir. o sebeple biraz sabırlı olmak lazım. Hele 1 sene dolsun bakalım :)
Merhaba kızlar; estetik sonrası burnum yandan çok güzel ama önden halen daha aylar geçmesine rağmen çook şekilsiz duruyor.Kalın, yamuk, kenarlarında kahverengi uzun çizgiler vs...Özellikle flaslı foto çektirince dahada ortaya çıkıyor bu durum...Sizde de bu durumda olanlar var mı? Düzeliyor mu sonradan...
Geçmiş olsun :)
4.ayda yavas yavs ortaya cıkar artık neye benzeyeceği.çizgiler belki geçer ama şekil çok fazla değişmezüzmek istemem ama tecrübeyle sabit canım ya..ben revüzyon olcam.ilk ameliyatım 8 yıl önce oldu..önden kötü aynen..şişti bilmemneydi geçer geçer yok yani..inş.senin düzelir...
biz de şiştir diye kendimizi mi avutuyoruz yoksa?en fazla 4 ay sonra kesin belli olur..umarım iyi yönde gelişir...ne zor işmiş bu yavvvvv...yapsan bi dert yapmasan bir dert...Rahat insanın 1 senesini alıp götürüyor maddi ve manevi olarak...
biz de şiştir diye kendimizi mi avutuyoruz yoksa?en fazla 4 ay sonra kesin belli olur..umarım iyi yönde gelişir...ne zor işmiş bu yavvvvv...yapsan bi dert yapmasan bir dert...Rahat insanın 1 senesini alıp götürüyor maddi ve manevi olarak...
manevi olrak çoktum resmen eskıden ne guzel eglencelı delı doluydum evde oturmazdım sureklı gulerdım şimdi ise düşünmek bile istemiyorum hala kendime bunu nasıl yapabıldıgımı anlamıyorum.Doktora derdımı anlatamamışım şimdi nasıl olcak nasıl bitcek nasıl gecıcek bu zaman bılmıyorum
manevi olrak çoktum resmen eskıden ne guzel eglencelı delı doluydum evde oturmazdım sureklı gulerdım şimdi ise düşünmek bile istemiyorum hala kendime bunu nasıl yapabıldıgımı anlamıyorum.Doktora derdımı anlatamamışım şimdi nasıl olcak nasıl bitcek nasıl gecıcek bu zaman bılmıyorum
canım belki bünyeye görede değişiyodur.o kadar değişik yorumlar var ki burun ameliyatlarıyla ilgili...herşeyi zaman gösterecek..zor bi durum,hakikaten sabır istiyor.1 yılı göze almak lazım dediğin gibi.ama sonunda çekilene değsin önemli olan o..
burun estetiğinde önemli olan önden görünüşü zaten...insanlarla diyaloğumuzda yandan konuşmuyoruz. bazen yandan uzun uzun burnuma bakıp moral buluyorum ama önden bakınca maaleseffaylar geçmesine rağmen daha önden inen 2 kemik bile belli değil yavvvv ( özellikle burun ucu ve kanatları şişliktenmi bilmiyorum ama baya büyük duruyo...
mecbur bir süre daha bekleyeceğiz. en erken 6 ay demişlerdi baştan zaten. bu kadar umutsuzluğa kapılma bence şimdiden.
Senın kemıklerını almadılar mı kemık mı ekledıler, eger kemık koydurduysan ben de koydurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?