- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf yazmak için mi yazdınızAnladığım kadarıyla eşinizin ailesi insanları gelirine, ırkına bakarak ayırmıyor herkesi eşit görüyorlar, bu da sizi rahatsız ediyor. Bence de onlarla muhatabı acilen kesmelisiniz. Buradan bakınca ailesi iyi insanlar gibi duruyorlar, sizin denginiz olamazlar.
Yok amcasının gelini babamın çalışanı, yok evdeki hizmetçi bilmem kimin kardeşi. Ben mi yazdım bunları? Ne olsun istiyorsunuz tam olarak?Sırf yazmak için mi yazdınız
Konuyu neresinden anlamadınız diye bakıyorum da, hangisinden başlasam
Bu doğru bir yorumMilletin pasakliliģi seni ilgilendirmez ki..en fazla gitmez , gidiyorsanda yemez icmezsin.
Kayinvaliden pasaklı diyelim. Bir arada yasamiyorsaniz takmayın, kötü bi durum ama sonuç olarak herkesin kendi evi..
Ailenin seni etkilemesi çok ayıp..seni verdiklerine pişman olduklarını söylemeleri, ima etmeleri ya da hissettirmeleri çok yanlış.
Yapmayın Allah aşkına, sınıf farkı nedir? Hepimiz insanız bunun ötesi yok. Hele bizim hiçbir çabamız olmadan sahip olduğumuz ırk, soy, fiziksel özellik ile hava atmak, kendini üstün görmek ve diğer tarafı aşağılamak nasıl bir şuursuzluktur. Bir de kalkıp bizden ortaçağ zihniyetini desteklemenizi bekliyorsunuz.Böyle anlarsınız zaten me diyeyim ki
Küçümsemek değil sınıf farkı
Geçmişiniz Osmanlı da sanki yoktu
Siz kendinizi Buckingham sarayında prensesmi zannediyorsunuzEvet yazarken eşime aslında o kelimeyi yakıştıramadım ama akrabaları o şekilde. Denklik derken örnek bi amcası gelini babamın çalışanının kardeşi, bi amcası gelini başka amcasının çalışanının kızı. Ve bunun gibi daha birçok örneği var üvey akrabalarında. Ama nedense kv beni sadece üveyleriyle muhattap ediyor. Şöyle düşünelim evdeki hizmetçinin çocuklarının çocuğuna denk olması sizi ne kadar memnun eder? Her insan insandır ama neden çingenlere kız verilmez veya oğlanlarıyla evlenmezler? Sınıf farkı her zaman olan bir şey..
Bence siz tedavi olun rahatsızsınızHaklısınız iyi oldu açmam konuyu
Linç yemek biraz rahatlattı
Prensesleri üstün mü görüyorsunuzSiz kendinizi Buckingham sarayında prensesmi zannediyorsunuz
Hizmetçi dediğinizde bir insan çingene dediginizde
Asıl siz onlara layık degılsiniz
Bu şimdi okulda ailesine göre çocukta ayırıyordurHanimefendi medieval yillarda kolelik de vardi o zaman bunu da kabul edelim, bu konu oraya kadar gider. Su an demokratik bir cumhuriyette yasiyorsunuz farkinda misiniz? Gecmisin uzerine koyup daha ileriye gideriz, evrim her zaman ileriye dogru ilerler, gerilemez.
Yazdiklarinizin sacmaligindan ogretmen oldugunuza inanamiyorum gercekten.
Çingeneleri ve hizmetçileri aşşalık mı görüyorsunuzPrensesleri üstün mü görüyorsunuz
İnsanlar çalışıyor alın teriyle para kazanıyor bundan gurur duyulurE yuh.
Siz ne kadar çiğ ve kötü kalpli burnu kaf dağında bir insansınız.
Sırf çalışanınızın kardeşi vs diye mi o insanlar size denk değil
Ne kadar kolay küçümsüyorsunuz insanları
Siz kimsiniz ya?
Mesleğiniz ne? Atom mu parçaladınız?
Çalışıyor musunuz? Nesiniz ki çalışan insanlar sizin denginiz değil?
Battıkça batıyorsunuz… amiyane tabirle, sıvadınız yani şu anŞöyle düşünelim evdeki hizmetçinin çocuklarının çocuğuna denk olması sizi ne kadar memnun eder? Her insan insandır ama neden çingenlere kız verilmez veya oğlanlarıyla evlenmezler? Sınıf farkı her zaman olan bir şey..
Görücü usulü evlendiginize göre oldukça denksiniz işte.Babaniz İngiltere prensi falan sandım ben deŞöyle; benim ailemde akrabalıklara aile yapısına ve köküne önem verilir. Herkesin bir aşireti var. Ama aşiretine yakışan yakışmayan insanları ailene katmak farklı bir durum.
Bunu demek biraz tepki toplatacak belli ki, konu da başka yerlere gidiyor ama belirteyim yine de
Ailem bulunduğum ilçede ileri gelenlerden ve aşiretin başı. Eşim de bizim aşiretimizden
İsterken tabi ki bunları araştırdılar. Ama üveylerini ve akrabalıklarını yüzük takıldıktan sonra öğrendiler.
Benim sorunum kv bin beni her akrabasıyla muhattap etmesi. Ya şöyle
Eşimin öz amcaları temiz ve tertipliler. Kendini bilen insanlardan. Ama üveyleri öyle değil.
Yaşam olarak onlardan çok farklılar kültür düşünce olarak çok başkalar