Aile apartmanı sıkıntısı

Zaten hemen yapapmam bunu oradaki ev zeten eşim istemio ardşlarım cevreme uzak dio o baştan olacaktı kayınpedrim ya oraya koyayım dedi ya buraya ben ise annemlere yakın olsun die burayı istedim ve cok pişmanım istesek koyar bence kiraya cıkcaz diyince dayanamaz bekliyorum zaten suan hç birikim yok zaten ev almakta kolay deil ama ne yapım bişekilde ayrlıcaz artık hem benim 1 tane eltim var biz çift daireli bi binada outryoruz karşı dairede kaynamım eltisi+teyzesi bide yani teyzesiyle elti olmuş onun lafından cıkmıo bide onun gelinleri ve gelinlerinini teki benim eltimin ablası yani bi ben yabancı oyüzden bi dışlama var bi çekemezlik var en iii çzüm ev almakmı yaniii

Yine akşam olzack ve ben o mahalleye o eve gitcm kızlar ev almak için çook para lazım kayınpedrimi nasıl ikna edbilirm diğer eve yerleşmek için

SİZİ ÇOKK İYİ ANLIYORUM zordur çok zor helede sevmedıgın insanlarla sürekli karşılaşmak ,bazen bende yaşıyorum böle durumlar eve bıle gitmek istemıyorum inanki.bence ev almak çokta zor degıl belli bir para verince tokının kurayla çekilşli evleri var yazılın yada bellı bir mıktar verdıgınızde 500.600 tl gibi aylıklada ev sahıbı olabiliyounuz.olmadı bir tartışma yaşanınca eşine tavrını koy ben istemiyorum artık demeliisn artıı kayınpederin yaşarken o evide sizin üstünüze yapmaz sanmıyorum

Bende inşallah eşimin ailesiyle oturmayı düşünüyoruz ama çevremde ve burda gördüklerim duyduklarım beni korkutuyor ya benimde böyle olursa diye sorun yaşarsam diye ,

Üstelik ben bir de tek kalacağım inşallah eşim yurt dışında olacak ben ailemden 1-2 saatlik uzakta onun ailesiyle yanlız kalacağım inşallah iyi olur , ne kadar iyi olsa da çok sıkıntı yaşanıyor biliyorum eminim de ama başka çarem de yok gibi ,

şimdilik anlaşıyoruz ailesi de istiyor hatta bu konular açıldığında hep çok iyi olucak sende memnun , mutlu olacaksın diyor ama bilemiyorum hayırlısı ....

Kızlar bende diyorumki takmayım kimseyi zaten özgürlüğüme karışan yok eşimde onlar yokmuş gibi yaşa dio zaman bırakayım dime

Ardaşlar dedğim gibi zaman bıraktım yani bi fırsat ne bilim bi kavga bahane edilebilr şuan hiç birikmimiz yok cesaretimde yok ve en önemliside ben evden cıkarsam eltime verirler daireyi eşimde bekleyelim biraz dio zamanın ne göstrece belli olmaz dime lüüütfenn cvp

Back
X