- 17 Temmuz 2021
- 7.395
- 24.377
- 298
On görünüz nedir peki ?aynı evde yaşarken sorun yaşadınız mı. gelmesi sizi çok rahatsız edicekse aynı düzende kalın. maddi durumunuz el Verdiği zaman alin evinizi..Buraya taşınmadan önce bende kayınvalidemle birarada yaşıyordum belki buraya yaşınınsam rahatlarım diye düşünmüştüm ama malesef yine aynı oldu
Ortak çalışıyor da sonuçta bir maaşınız paranız vardır. Hepimiz gibi birikim ne zaman yeterse o zaman alırsınız evinizi..Ailesiyle ortak çalışıyor yani alınan evde bende oturacağım ama ben istemiyorum aile apartmanı diyorum o da suanlik gücümüz buna yeter diyor ya böyle devam edilir ya da herkes kendi düzenini kurar diyor bana
5 yaş falan var aramızda ama yani karakter olarak çok ağır çok pasif biri diğer tabirle mıy mıy yani çok ağır hareket eden birisi. Kimsenin içini bilemem ama şuan bi sıkıntımız yok bide uzaktayız diye böyle belki de. Eşim resti çekiyor bana da ne yapicam bilmiyorum vallaKaynananızla anlaşıyorsanız eltiyi sıkıntı etmeyin. Belli ki yeni evlenmiş bebeği var bir şekilde kendinize çekersiniz diye düşünüyorum. Aranızda kaç yaş var bilmiyorum ama çok zor olmasa gerek.
Ben oturmazdım ama ben çalışan kişilere hergün yemek de yapmazdım. Aranızda sorun yoksa oturursunuz tabi çok var türkiyede böyle oturan. Aksi halde onlara ev alınıp size sonra alırız denecekse bi düşünün.
Benim bir akrabam var mesela kadın 35 yıldır aile apartmanında müstakil 4 daireli binada oturuyor. Eltileriyle kaynanasıyla o kadar iyi anlaşıyor ki kendi kardeşleriyle öyle samimi değil.
Isterse 10 bin verilsin öyle kayınvalideyle yaşamak zor olurDönmek istemıyor. Kocası dınlemıyor ki. Kıza dıyor. Yeterkı evı tasıyalım her ay 1500 tl vercem sana
Aynen ve büyük bir kesinlikle böyle olacak ben biliyorum ya 2 senedir yapıyorsun alıştın yapıver denecek çünkü gelip yapmak isteyen gelirdi orada kalmazdıŞimdi 3 kişiye yemek yapıyorsun ilerde 6 7 kişiye yemek yapacaksın
Kp kaynın eşin senin yemeklere alıştık diyecekler, kvde de eltinin çocuğuna bakıyorum diyecek işler sana kalacak
Eşin için hava hoş, yemeğe çaya gelecek eve nasılsa.
Amin sağolun.Ortak çalışıyor da sonuçta bir maaşınız paranız vardır. Hepimiz gibi birikim ne zaman yeterse o zaman alırsınız evinizi..
Ben kendi annemle dahi yaşayamam. Bilemedim, hakkınızda hayırlısı olsun
Aynen öyle vallaBir kk atasözü der ki : kaynanaya yatılı kalamayacak kadar yakın, zırt pırt gelemeyecek kadar uzak oturacaksın
Şaka bir yana hele kaynananın her şeye karışma gibi bir huyu varsa asla diyorum, yakarsınız başınızı. Sonra çıkması da zor olur.
Ailesiyle ortak çalışıyor yani alınan evde bende oturacağım ama ben istemiyorum aile apartmanı diyorum o da suanlik gücümüz buna yeter diyor ya böyle devam edilir ya da herkes kendi düzenini kurar diyor bana
Evet dediğim gibi kayinvalidem biraz herşeye karışan bir insan bende rahatım yani üstünde bi etkinin olmasını istemem. Benim fikrim diyorum yine kirada kalayım sabrederim ama bi yönden eşim ailesine biraz bağlı olduğu için bi nevi küsüyor benimle ailesini istemediğimi düşünüyorOn görünüz nedir peki ?aynı evde yaşarken sorun yaşadınız mı. gelmesi sizi çok rahatsız edicekse aynı düzende kalın. maddi durumunuz el Verdiği zaman alin evinizi..
Benim de eltimle kv aynı binada oturuyor ve birbirilerini hiç sevmiyorlar kavga hiç etmediler tabi ama daha çok eltimden kaynaklı sıkıntılar var kv çok anlayışlı bir kadın doğru dürüst karışmaz kimseye ve kendisini gerçekten seviyorum imkanımız olsaydı aynı apartmanda kira vermeden oturmaya ben geçerdim otururdum bence çok dert etme sonuçta evler ayrı olacak ama kv ye de bağlı tabi çok aşırı karışan sürekli hizmet bekleyen biriyse uzak dur bacımMerhaba kızlar.Eşim ve ailesi ortak çalışıyorlar. Ben çalıştıkları şehirde yaşıyorum eltim ve kayinvalidem de buraya 1 saat uzaklikta olan şehirde yaşıyorlar. Oradaki ev kendimizin ama ben 2 senedir burada kiradayım. Onlar orada yaşadığı için eşim babası ve kardeşlerine akşam yemeklerini hep ben hazırlıyorum. Eşim buradan müstakil 3 veya 4 katlı ev alıp eltim ve kayinvalidemi getirerek herkesin düzenini kurmak istiyor tabi bende böyle istiyorum. Ama tek sıkıntı yaptığım şey aile apartmanı tarzında yasamak. Çünkü kayınvalidemin herşeye çok karışma gibi bir huyu var. Ben eşime müstakil değil de daire şeklinde (yine evler yakın olsun) ayrı ayrı ev alınsa diye söylüyorum ama gücümüz yetmez diyor. Tabiki ona da hak veriyorum ama bilmiyorum buradan falan da okuyorum bazen aile apartmanında yaşamanın sıkıntılarını. Eltim bide çok pasif biri yani nasil desem mesela buraya bana gelip kalırlardı kendi yatağını toplamanın dışında hayatta hicbir ise hiçbirşeye elini sürmezdi. Veya ben kayinvalidemler gittiğin zaman hayatta biseye yardımcı olmaz hep benden bekler. Kayınvalidemle bir arada yaşıyorlar şuan herseyi kayinvalidem yapıyor biraz da ona kıyamıyor yeni doğum yaptı 2 aylık oğlu var. Vallahi çok kafam karışık. Eşim iyi sen kirada otur onlara ev alırız istediğin gibi ama bize ne zaman sıra gelir bilemem diyor. Aile apartmanında yaşamak zor mu sıkıntılar yaşanıyor mu? Teşekkür ederimm
Yani az çok bilirsiniz kaynananızın karakterini. Önemli olan kaynananız bence. Onunla anlaşıyorsanız işinize bile gelir yardımcı olur ama tam tersi durumda ben asla oturmazdım.5 yaş falan var aramızda ama yani karakter olarak çok ağır çok pasif biri diğer tabirle mıy mıy yani çok ağır hareket eden birisi. Kimsenin içini bilemem ama şuan bi sıkıntımız yok bide uzaktayız diye böyle belki de. Eşim resti çekiyor bana da ne yapicam bilmiyorum valla
Küser se kussun ailesinle anlaşamadığınizda daha cok kusucek. Güzel bir dille anlatın tadımız kaçar deyin ..Evet dediğim gibi kayinvalidem biraz herşeye karışan bir insan bende rahatım yani üstünde bi etkinin olmasını istemem. Benim fikrim diyorum yine kirada kalayım sabrederim ama bi yönden eşim ailesine biraz bağlı olduğu için bi nevi küsüyor benimle ailesini istemediğimi düşünüyor
Bana ait olan daireyi ben boşalttım ve eltime verildiEe normalde size ait olan daireyi kiraya verin ve birikitirip kendinize ev alin?
Bana milyonlar verseler bile aile apartmaninda yaşamazdim. Kendime, psikolojik sağlima kastim yok. Hiç ev sahibi olmam ama en azindan huzurlu olurdum.
Aşırı karışan ve sürekli hizmet bekleyen biriBenim de eltimle kv aynı binada oturuyor ve birbirilerini hiç sevmiyorlar kavga hiç etmediler tabi ama daha çok eltimden kaynaklı sıkıntılar var kv çok anlayışlı bir kadın doğru dürüst karışmaz kimseye ve kendisini gerçekten seviyorum imkanımız olsaydı aynı apartmanda kira vermeden oturmaya ben geçerdim otururdum bence çok dert etme sonuçta evler ayrı olacak ama kv ye de bağlı tabi çok aşırı karışan sürekli hizmet bekleyen biriyse uzak dur bacım
Size sadece şunu söylüyorum 1 senedir kaynanamla aynı apartmandayım destan oldu konularım. Gencecik enerjik çok tatlı naif bir kızdım taki beni delirttiler. İte kaka kavgayla konuşmayla biraz düzene girdi sakın sakın aklınız varsa sakın yakın aynı apartman almayın çekilecek dert değil.Merhaba kızlar.Eşim ve ailesi ortak çalışıyorlar. Ben çalıştıkları şehirde yaşıyorum eltim ve kayinvalidem de buraya 1 saat uzaklikta olan şehirde yaşıyorlar. Oradaki ev kendimizin ama ben 2 senedir burada kiradayım. Onlar orada yaşadığı için eşim babası ve kardeşlerine akşam yemeklerini hep ben hazırlıyorum. Eşim buradan müstakil 3 veya 4 katlı ev alıp eltim ve kayinvalidemi getirerek herkesin düzenini kurmak istiyor tabi bende böyle istiyorum. Ama tek sıkıntı yaptığım şey aile apartmanı tarzında yasamak. Çünkü kayınvalidemin herşeye çok karışma gibi bir huyu var. Ben eşime müstakil değil de daire şeklinde (yine evler yakın olsun) ayrı ayrı ev alınsa diye söylüyorum ama gücümüz yetmez diyor. Tabiki ona da hak veriyorum ama bilmiyorum buradan falan da okuyorum bazen aile apartmanında yaşamanın sıkıntılarını. Eltim bide çok pasif biri yani nasil desem mesela buraya bana gelip kalırlardı kendi yatağını toplamanın dışında hayatta hicbir ise hiçbirşeye elini sürmezdi. Veya ben kayinvalidemler gittiğin zaman hayatta biseye yardımcı olmaz hep benden bekler. Kayınvalidemle bir arada yaşıyorlar şuan herseyi kayinvalidem yapıyor biraz da ona kıyamıyor yeni doğum yaptı 2 aylık oğlu var. Vallahi çok kafam karışık. Eşim iyi sen kirada otur onlara ev alırız istediğin gibi ama bize ne zaman sıra gelir bilemem diyor. Aile apartmanında yaşamak zor mu sıkıntılar yaşanıyor mu? Teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?