- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
Zor bı elti .Merhaba kızlar.Eşim ve ailesi ortak çalışıyorlar. Ben çalıştıkları şehirde yaşıyorum eltim ve kayinvalidem de buraya 1 saat uzaklikta olan şehirde yaşıyorlar. Oradaki ev kendimizin ama ben 2 senedir burada kiradayım. Onlar orada yaşadığı için eşim babası ve kardeşlerine akşam yemeklerini hep ben hazırlıyorum. Eşim buradan müstakil 3 veya 4 katlı ev alıp eltim ve kayinvalidemi getirerek herkesin düzenini kurmak istiyor tabi bende böyle istiyorum. Ama tek sıkıntı yaptığım şey aile apartmanı tarzında yasamak. Çünkü kayınvalidemin herşeye çok karışma gibi bir huyu var. Ben eşime müstakil değil de daire şeklinde (yine evler yakın olsun) ayrı ayrı ev alınsa diye söylüyorum ama gücümüz yetmez diyor. Tabiki ona da hak veriyorum ama bilmiyorum buradan falan da okuyorum bazen aile apartmanında yaşamanın sıkıntılarını. Eltim bide çok pasif biri yani nasil desem mesela buraya bana gelip kalırlardı kendi yatağını toplamanın dışında hayatta hicbir ise hiçbirşeye elini sürmezdi. Veya ben kayinvalidemler gittiğin zaman hayatta biseye yardımcı olmaz hep benden bekler. Kayınvalidemle bir arada yaşıyorlar şuan herseyi kayinvalidem yapıyor biraz da ona kıyamıyor yeni doğum yaptı 2 aylık oğlu var. Vallahi çok kafam karışık. Eşim iyi sen kirada otur onlara ev alırız istediğin gibi ama bize ne zaman sıra gelir bilemem diyor. Aile apartmanında yaşamak zor mu sıkıntılar yaşanıyor mu? Teşekkür ederimm
![]()
Zaten dünya iyisi kaynanayla da yaşanmaz ben çekemem pek.