• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile apartmanı

Ben aynı sehirdeyim çok zor .Benim kayınvalide de öyle her şeyime karışır .Ben yakın bile oturmak istemem .Keşke tayinimiz çıksa da gitsek diyorum .İnanın ev huzur ve iç huzurum bunun 5 katına çıkar .Kiralar pahalı olabilir ama maasliymissiniz .İki kuruş için huzurunuzu bozmayın.Esinizle ilişkiniz bozulur .Bir de o eve bir kere girdikten sonra taşınması zor olur .Çıkamazsınız .Ben aynı ile bile gitmeyin deeim.
Aynı şehir uzakta olmaktan daha iyi bence. Şimdi hayır der gitmezsiniz. Ama uzakta olunca siz yatılı gelmek zorunda olursunuz.Onlar gelir uzun süre yatılı kalır.

Aynı şehir uzakta olmaktan daha iyi bence. Şimdi hayır der gitmezsiniz. Ama uzakta olunca siz yatılı gelmek zorunda olursunuz.Onlar gelir uzun süre yatılı kalır.
Orası da ayrı bir konu haklısınız .Aynı şehirde bile gelir kalırlar biz de 2 gün falan arada.Ayri şehiri şu an düşünemedim .Dusunmeyeyim🙂

Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahası 😢 ne önerirsiniz hanımlar 😩
Buradan okuduğum kadarıyla çok zor bir iş.
Ama benim için de çay candır. Marka önemli vallahi 😏😉

Ben şuan iki saat uzakliktayim
Bir saat uzaklığa düşme ihtimali var
Bu ihtimal bile beni suandan strese sokuyor ki mecbur kalacağım buna.
Ne kadar yaklaşırsam o kadar geriliyorum.
Vallahi ne diyeyim haklısın Dasmer hanım.
Ne kadar uzak o kadar huzur kendi ailen için de böyle oluyor bazen .
Mesafe her zaman iyi ve gerekli bence sonuçları hep kötü oluyor çünkü

Anlaşamıycağınızı düşünüyorsanız asla böyle bişey yapmayın psikolojinizi bitirisiniz emin olun ruh sağlığı da beden sağlığı kadar önemli

Ben de aile apartmanındayım. Üstelik 2 yıl başka bir ilçede yaşayıp kendi isteğimle geldim buraya. Sorunlar oluyor mu, evet oluyor. Ancak iki yıl oturduğum apartmanda da ruh hastası komşular vardı. Ben haftada bir gün, bir iki saat uğruyorum kayınvalideme. Onun dışında gün içinde telefonla konuşmak dışında görüşmüyoruz. Telefonla tacizi abartıyor bazen, onun da çözümü telefonu bazen açmamak. Açarsam kısa konuşmak.

Ben bilmediğim bir ilçede oğlum yabani büyümesin diye buraya gelmeyi tercih ettim. Oğlum adına da memnunum. Kalabalık ailede, çok sevilerek büyüyor. Tektim orada çünkü. Hasta olsam oğlum ortada kalıyordu. Şimdi hasta olsam biliyorum ki, oğluma severek bakacak bir kap yemek verecek insanlar var. Çaresiz ve yalnız hissetmiyorum.

Zorlukları yok mu, elbette var. Ben de zaman zaman söyleniyorum ve asabım bozuluyor. Ancak ben kendimce bir düzen oluşturdum. İstemediğim bir şey olduğunda net bir şekilde ifade ediyorum. Kimse benim sınırlarımı ihlal etmiyor. Haber vermeden gelmiyor. Oğlumu görmek, görüşmek için de benden izin alınıyor. Ama bu kendiliğinden olan bir durum değil. Mücadele ettim epey. Onlara kalsa her gün görüşülür, sınır falan olmazdı.

Biraz gözü kara olmak lazım sınır belirlemek için. Ben eşime en başından "hiçbir şey benden, oğlumun psikolojisinden kıymetli değil. Baktım ben de oğlum da tükeniyoruz ve sen aileni destekliyorsun. Boşanırız. Ben ailene durduk yere saygısızlık yapmam. Ancak saygısızlık görürsem karşılık veririm. Hır gür kavga olursa oğlanı alıp giderim." dedim. O da sağolsun, haklı olduğumu düşündüğü her konuda bana destek oldu.

Özet olmayan haliyle, elbette aile apartmanı özgürlük adına tercih edilebilecek bir şey değil. Ancak herkes için cehennem de değil.

Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahası 😢 ne önerirsiniz hanımlar 😩
sakın gitme. Ablam yedi yıl oturdu kv ile, rahim kanseri oldu. Ameliyattan sonra bile rahat vermediler. psikolijik tedavi gördü. ilaç içip içip yatıyor diye kavgalar ettiler. Aslında konu uzun ama neyse. sana tek tavsiyem sakın gitme.

Back
X