Aile apartmanı

Ekstra bilgi vereyim bende atama bekliyorm bebeğim var annem yardımcı olur diye düşünüyordum yakın şehir yazsak mı bilemedim çünlü aynı şehir olsa büyük olay çıkarır evin varken kiradasın diye
Siz daha kendi cebinizden çıkacak para ile ilgili sınır çizemiyorsanız,kendi kararınızı uygulayamıyorsanız aynı binada "onun evinde" oturduğunuzda onun istediği saatte kalkıp kahvaltıya çıktığınızda ...onun istediği gün misafirlerine hoşgeldine gittiğinizde görün aynı binada oluyor mu olmuyor mu diye

Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahası 😢 ne önerirsiniz hanımlar 😩
bundan cekindigine göre cadoloz bi gelin degilsin belli kocan elindemi once onu soyle anasına danasına kardesine halasına cok baglı mı oraya gittiginde zırt pırt gelen giden varmı yani en basta kaynanayla kavga edip ya orda oturcan bunu göze alcan cunku hicbir zaman iyilik ten iyilik olmazz

ayy gerçekten problem mi arıyorsunuz gitmeyin o şehire her şeye karışacak kayınvalidenin yanına gidince anneniz evinize huzur mu pompalayacak. Akıl sağlığınızı düşünün
Ben şuan iki saat uzakliktayim
Bir saat uzaklığa düşme ihtimali var
Bu ihtimal bile beni suandan strese sokuyor ki mecbur kalacağım buna.
Ne kadar yaklaşırsam o kadar geriliyorum.

Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahası 😢 ne önerirsiniz hanımlar 😩
Apartmanına derken kendi evleri olduğu için mi istiyorlar yoksa kira mı kayınvalidenin evide? Valla haklısın kiralar çok fazla ama kayınvalide ile yaşamak çok daha zor :D bir de her şeye karışan biriyse keşke gelmeseydim diye pişman olabilirsin. Ne kendi ailene ne de kayınvalidene yakın ol bence. Kuzenim aynı sorunu yaşadı aynı şeyi ona da söylemiştim ayrı eve çıkma şansı vardı onun bir de çok iyi insanlar sen onları tanımıyorsun dedi ben de iyi kötü ile alakası yok gelen gidenine karışp bakacaklar dedim ve aynısı oldu şimdi küsler :D Anlaşan da var elbet ama bu duruma ses çıkarmıyor gelinler genelde anca öyle iyi geçiniyorlar. Yani işin özü başka yere taşının bence :D

Aile apartmanından bildiriyorum. 1 buçuk senelik evliyim. Köpek gibi kira ödeseydim de yinede oturmasaydım. Canım çıktı düzene oturtana kadar geceler boyu ağladım çok yıprandım. Sakın.

Yakınında kötü olacağınıza uzağında iyi olmayı tercih ederim.
İçtiğiniz çaya uzaktan karışan insan değişik zaten ama siz de onu takmayın.
Müdahale edemeyeceği şeylere laf söylediğinde hı hı öyledir tarzı geçiştirme cümleleri iş kurtarır

Ekstra bilgi vereyim bende atama bekliyorm bebeğim var annem yardımcı olur diye düşünüyordum yakın şehir yazsak mı bilemedim çünlü aynı şehir olsa büyük olay çıkarır evin varken kiradasın diye
Aynı şehirde sıkıntı çıkaracak, niye evinize gelmediniz diye olay çıkaracak tiplerse uzak durun.
Hiç olmazsa bir iki saat uzaklıktaki şehire taşının oraya gitmeyin.
Evin içinde zorlanırsınız ama huzurunuz yerinde olur

Ayni apartmandan bildiriyorum yapma etme. Bir süre sonra herşey ama herşey batmaya basliyacak çok muhabbet tez ayrilik getirir. Sonra eşin ister istemez çok arada kalacak bu bi zaman snra iliskinize yansiycak. Ya aranız bozulacak ya da çok fazla taviz vereceksiniz. Üstelik siz kendi başına yaşayıp snradan aile aprt. geliyorsunuz bu daha zor alistigin düzen var

Bdv de okuduğum konulardan sonra aile apartmanında oturacağıma 1+0 daire tutar huzur icinde yaşarım daha iyi.
Ben bu konuda rahatim k.p in 7 8 evi var gelin oturun demez. Hee geçenlerde ele kira vereceklerine gelsin bana versinler demiş . Yimezlerrrrrrrr canım yimezlerrr

Her şeye karışan kv nin dibine kadar girmek istediğine emin misin bunu bi sakin kafayla düşünün. Cevap sorunun içinde gizli zaten.

Bdv de okuduğum konulardan sonra aile apartmanında oturacağıma 1+0 daire tutar huzur icinde yaşarım daha iyi.
Ben bu konuda rahatim k.p in 7 8 evi var gelin oturun demez. Hee geçenlerde ele kira vereceklerine gelsin bana versinler demiş . Yimezlerrrrrrrr canım yimezlerrr
Kayınpederiniz hiç akıllı değil. Böyle '' Kira parası cebinize kalır, biriktirirsiniz. '' diye baştan yemleyip, sonra birikmişe şu ihtiyaç var bu ihtiyaç var diye çökmek dururken..

Kayınpederiniz hiç akıllı değil. Böyle '' Kira parası cebinize kalır, biriktirirsiniz. '' diye baştan yemleyip, sonra birikmişe şu ihtiyaç var bu ihtiyaç var diye çökmek dururken..

Valla 2 türlüde kabul etmezdim isterse gel binayı üstüne veririm dese yinede gitmem. zaten ben istesemde eşim istemez.
Çünkü adam sofraya bile küfürle oturan bir tip. Kiracıları bile illallah etmişler

Bak kaynanan diyelimki kanatsız bir melek.diyelimki dünyanın en iyi kaynanasi genede Cikma aynı binaya kardesim illa sıkıntı yasarsin .insan kendi evinde kendi anasıyla babasıyla tartışıyor ki dusun gerisini .kac uzaklaş baska yer tut .

Ben aynı sehirdeyim çok zor .Benim kayınvalide de öyle her şeyime karışır .Ben yakın bile oturmak istemem .Keşke tayinimiz çıksa da gitsek diyorum .İnanın ev huzur ve iç huzurum bunun 5 katına çıkar .Kiralar pahalı olabilir ama maasliymissiniz .İki kuruş için huzurunuzu bozmayın.Esinizle ilişkiniz bozulur .Bir de o eve bir kere girdikten sonra taşınması zor olur .Çıkamazsınız .Ben aynı ile bile gitmeyin deeim.

Uzak olmakta fayda var..

Ben eltimle ayni sitedeydim,surekli gidip gelmek istiyordu cok sukur kurtuldum.sakin gitmeyin ayni evde yasamis gibi olursunuz.

Ben ilk evlendiğim zaman aile binasında oturdum birkac sene para biriktirir ev alır cıkarız dusuncesiyle tabi.. 1.5 sene anca dayanabildik..gideceğimizi tahmin bile edemiyorlardı maddi durum iyi olmadıgı için
Gittikten sonra kıymetli gelin oldum bir anda
Bir aradayken kvler köle muamelesi yapıyor gelinlere huzur istiyorsan SAKIN gitme o binaya

Back
X