yaşlı nineye kayınvaliden neden bakmıyor?? bu senın görevin değil ki??
senin gibisini heralde bulamazlar gibime geliyor..
bana göre onlara yemek yapmanızda sorun yok sonuçta annesi de çalışıyor evde kimse yok
tabi kıymet bilmiyorlarsa orası ayrı bi konu
ben yerinizde olsam çalışmaya başlardım
hem 2 evin yükünü almazdım
ev yemek masrafları ayırırdım
sonuçta tek maaşla 2 ev geçindirmeye çalışıyorsunuz
aile apartmanı olduğu için kiraaya vermeye yanaşmazlardı ve okadar ev yapmışlar hayal kurmuşlar yıkmak istemedim ama işte benim bu yemek olayına çözum bulmam gerek yoksa kavga gürültümüz yok kaynatam melek kaynanamı idare etmeye çalışıyorum fakat gözlerine mi sokmam lazım sanki yapmama gibi ihtimalim yokmuş doğal olan buymuş gibi hiçbi fedakarlığıma kıymet verilmiyorevimi seviyorum taşınmak istemem ama yeterince rahat olamıyorm kaynanam balkondan seslenip oğlum açın kapıyı ben geliyorum diyebiliyo yani akşam vakti
1 ay içinde kısmetse başlayacağım zaten çalışmaya ama ozaman da kaynanam benden geç geelcek yemek işi çözülmeyecek gibi gelior bunu uygyn dille nasıl anlatmalı yada altyapıyı nasıl hazırlamalı
aile apartmanı olduğu için kiraaya vermeye yanaşmazlardı ve okadar ev yapmışlar hayal kurmuşlar yıkmak istemedim ama işte benim bu yemek olayına çözum bulmam gerek yoksa kavga gürültümüz yok kaynatam melek kaynanamı idare etmeye çalışıyorum fakat gözlerine mi sokmam lazım sanki yapmama gibi ihtimalim yokmuş doğal olan buymuş gibi hiçbi fedakarlığıma kıymet verilmiyorevimi seviyorum taşınmak istemem ama yeterince rahat olamıyorm kaynanam balkondan seslenip oğlum açın kapıyı ben geliyorum diyebiliyo yani akşam vakti
kesinlikle bu sorunu eşinle konuşarak çözmelisin..ayrı evde oturmanız mümkün değilmi ? eşin ne diyor bu duruma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?